VICE
Gold User
شما آیا همونی نبودی مشکل نداشت؟مشکل از اونبر نست ؟ تحریمی چیزی ؟ این که کل ایران رو نمیزاره ؟؟؟؟ من تازه مییخواستم بخرمش
شما آیا همونی نبودی مشکل نداشت؟مشکل از اونبر نست ؟ تحریمی چیزی ؟ این که کل ایران رو نمیزاره ؟؟؟؟ من تازه مییخواستم بخرمش
امکان نداره مشکلی نباشه،سراسر مشکله.اگه مشکل حل بشه بره همه حل میشه،این که میان میگن ما مشکل نداریم دارن اغراق میکنن،مشکل حل بشه من اولین نفر اینجا گزارش میدم :dشما آیا همونی نبودی مشکل نداشت؟
اجرای *****ینگ هوشمند به فاز دوم رسید
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص برنامههای این وزارتخانه برای *****ینگ هوشمند، اظهار کرد: در سال گذشته از طرف دستگاه های مختلف مسئول تحت فشار قرار داشتیم که برخی سایت ها را مسدود کنیم اما *****ینگ هوشمند راه حلی برای مسدود نکردن سایت هایی است که محتوای مفید قابل استفاده هم دارند. فاز دوم *****ینگ هوشمند از نیمه اسفندماه آغاز شده و قرار است فاز سوم از ۲ ماه و نیم آینده (خردادماه ۹۴) آغاز گردد.
باز هم یه سریا بیان بگن مشکل از خودتون و سرویس تونه !! شخص وزیر داره خودش مسعولیت خرابی رو بر عهده میگیره با توجه به متن بالا یه سریا هنوز فکر میکنن مشکل از دی سی و تاخیر و لگ تقصیر isp هستش !!
*
*
*
دوستان مشکل ناقص لود شدن بتل لاگ و Origin از شبکه هست اما از طرف زیرساخت نیست، چون زودتر پیگیری شده و مشکلات مقطعی سرویس دهنده ها هست، خودم هم چند روزی این مشکل رو داشتم اما با سرویس کاهش پینگ نداشتم.
دوست عزیز با تکرار حرفها و جار جنجال چیزی عوض نمیشه، تا وقتی از راه گفته شده اقدام نکنید و مدارکی ارائه ندید کمترین کمکی رو هم نباید انتظار داشته باشید
در ضمن هرگز جایی نگفتم مشکل همه از سیستم خودشونه، اما با اطلاعات خود دوستان محرز بود که برخی مشکل کیفیت سرویس دارن، نه مشکل UDP
من وارد جزییات شدم و علت پیگیری اخیر هم مشکلات جدید پدیدار شده بود، شما که از اول نه مدرکی دادی نه اطلاعاتی پس انتظار کمک نداشته باش
امکان نداره مشکلی نباشه،سراسر مشکله.اگه مشکل حل بشه بره همه حل میشه،این که میان میگن ما مشکل نداریم دارن اغراق میکنن،مشکل حل بشه من اولین نفر اینجا گزارش میدم :d
من بیشتر از همه دوس دارم تموم شه این داستان ولی مثه اینکه فایده نداره نه کسی گردن میگیره،نه کسی دنبال راه حله،نه کسی همکاری میکنه.نباید کلا بازی کرد،آخه جهان سومو چه به بازی آنلاین !!دوست عزیز مگه مشکل نداشتن ماشینه پورشه هست که بیام اینجا بخوا پز بدم.
تنها دلیلی که الان سر میزنم به این تاپیک اینه که نمیخوام دوباره پس فردا مشکل برگرده وگرنه مثل خیلی های دیگه که اول عید هی اومد اینجا پست دادن الان که درست شده دوباره بی خیال شدن دیگه اینجا سر نمیزدم.
آقا فرشید من روی xbox بتل 3 بازی میکنم،امکان کپچر کردن بازی روی کنسول های نسل قبل وجود نداره و کپچر کارت میخواد که اصلا پیدا نمیشه.شما گفتی مدرک منم تنها چیزی که میتونستم اراعه بدم وضعیت سرویس ام بود.اولین نفری که در رابطه با مدرک پست گذاشت من بودم،بیش از این از من کاری ساخته نیس.
جزییات معلوم نمیشه با موبایل،بدون جزییات نمیشه تاخیر و لگ رو نشون داد !من حرفی از کپچر نزدم،
با موبایل میشه هم فیلم گرفت و هم عکس، دیگه مثل قبل این قبیل کارها پیچیده نیست.
از کجا هستید شما؟
بهترین کار اینکه از دوست ها یا کسایی که تو منطقه یا محل شما هستن بپرسید ping اشون چنده تو سرور های اروپایی یا راضی هستن اگر نظر اشون مثبت هست به نظرم شانس اینکه اینترنت شما هم خوب باشه بیشتر هست تا کسی که تو منطقه شما نیست.:d
شرکت ها یا ISP ها منطقه ای ان شاید مال کسی که از جایی دیگس با اون یکی فرق داشته باشه مال یکی خوب باشه و راضی هست ولی برای کسی که از منطقه دیگس خوب نباشه با اینکه از یه شرکت هست جفتشون