اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
مشکل dc شدن رفع نشده. از isp نیست چون پکت لاس تقریبا 0 هست و یهوی میشه 100 و dc:((

بازم این مسخره بازی شروع شد، اخه ببین نتو دسته چه احمقایی دادن...

اسیاتک، شهید غریبی تهران

دوستان از طرف زیرساخت هست و سراسریه،
فعلا با ریست کردن مودم مشکل رو حل کنید.

امروز ظهر پینگ adsl مخابرات خوزستان به ۹۸ رسید، 4.2.2.4، چجوریه که پینگ می‌شه انقد پایین بیاد ولی نمی‌شه انقد پایین بمونه و چند وقت دیگه دوباره خراب میشه؟

وایمکس مبین‌نت خوزستان تغییری نکرده این چند روزه

آخرین ویرایش:
هر از گاهی باید یادآوری کنم دوستانی که مشکلی در بازیها دارن طبق الگوی پست اول تاپیک اطلاعات بدن که بفهمیم دقیقا چه اتفاقی داره رخ میده و به ماهیت مشکلات بیشتر وقوف داشته باشیم

اینجوری که شما پست میدید نه میشه فهمید مشکل چیه و کدوم کنسول و کدوم بازی، نه میشه مطمئن بود که مشکل از لینک شما یا ترافیک ISP تون نباشه. منم نمی تونم در تماس با مدیریت زیرساخت شرایط رو درست تشریح کنم!

پاسخی که در مورد وضعیت چند روز اخیر گرفتم:

" از جانب زیرساخت نباید مشکلی باشه، با این
حال اطلاع می دم همکاران چک کنند"

هر از گاهی باید یادآوری کنم دوستانی که مشکلی در بازیها دارن طبق الگوی پست اول تاپیک اطلاعات بدن که بفهمیم دقیقا چه اتفاقی داره رخ میده و به ماهیت مشکلات بیشتر وقوف داشته باشیم

اینجوری که شما پست میدید نه میشه فهمید مشکل چیه و کدوم کنسول و کدوم بازی، نه میشه مطمئن بود که مشکل از لینک شما یا ترافیک ISP تون نباشه. منم نمی تونم در تماس با مدیریت زیرساخت شرایط رو درست تشریح کنم!

پاسخی که در مورد وضعیت چند روز اخیر گرفتم:

" از جانب زیرساخت نباید مشکلی باشه، با این
حال اطلاع می دم همکاران چک کنند"

مسله اینه نرم افزاری نیست که بتونم باهاش بدون افت فریم از گیبم فیلم بگیرم. :( یا حداقل پیدا نکردم.

بازی : war thunder
مشکل : در ابتدا هیچ مشکلی نیست ولی ناگهان و به صورت رندوم بین 5 الی 20دقیقه بعد ارتباط یهویی انگار نت قطع میشه. اما بعد اینکه از سرور میاد بیرون کانکشن با مستر سرور هست هنوز اما از گیم میپره بیرون انگاری که نت قطع شه

میگم با فیلم بهتر میشه توضیح داد

مخابرات تهران. هر از گاهی تو بازی league of legends اررور attempting to reconnect میاد هر 15 دقیقه تقریبا. گاهی بعد 20-30 ثانیه دوباره وصل میشه گاهی هم نه. چه پکت لاس مثل تصویر پایین داشته باشم چه نداشته باشم. جز این همیشه هر 10 دقیقه هم به مدت 3-4 ثانیه پینگ میره فضا که باعث شده هر 20-25 مین خود به خود از خیلی از بازیا kick بشم.
.
با 8.8.8.8 هم وضعیت همینه با 50 تا پینگ بیشتر. فک کنم رکورد پکت لاس رو زدم. :d سیستمیه نت این کشور.

مسله اینه نرم افزاری نیست که بتونم باهاش بدون افت فریم از گیبم فیلم بگیرم. :( یا حداقل پیدا نکردم.

بازی : war thunder
مشکل : در ابتدا هیچ مشکلی نیست ولی ناگهان و به صورت رندوم بین 5 الی 20دقیقه بعد ارتباط یهویی انگار نت قطع میشه. اما بعد اینکه از سرور میاد بیرون کانکشن با مستر سرور هست هنوز اما از گیم میپره بیرون انگاری که نت قطع شه

میگم با فیلم بهتر میشه توضیح داد

تا دلت بخواد نرم افزار ضبط فیلم از بازی وجود داره!

اونایی که کارت NVIDIA دارن می تونن از NVIDIA Geforce Experiance استفاده کنن یا از دوستان فعال در تاپیک بازیهای آنلاین مثل بتل 3 و 4 سوال کن.

مخابرات تهران. هر از گاهی تو بازی league of legends اررور attempting to reconnect میاد هر 15 دقیقه تقریبا. گاهی بعد 20-30 ثانیه دوباره وصل میشه گاهی هم نه. چه پکت لاس مثل تصویر پایین داشته باشم چه نداشته باشم. جز این همیشه هر 10 دقیقه هم به مدت 3-4 ثانیه پینگ میره فضا که باعث شده هر 20-25 مین خود به خود از خیلی از بازیا kick بشم.
.
با 8.8.8.8 هم وضعیت همینه با 50 تا پینگ بیشتر. فک کنم رکورد پکت لاس رو زدم. :d سیستمیه نت این کشور.

شما مشکل پینگ بالا و نوسان دار و تایم آوت زیاد داری که مشکل سرویس شما و ترافیک بالا یا ضریب اشتراک بالا هست و به زیرساخت مربوط نمیشه. گریبان ISP رو بگیرید!

شما مشکل پینگ بالا و نوسان دار و تایم آوت زیاد داری که مشکل سرویس شما و ترافیک بالا یا ضریب اشتراک بالا هست و به زیرساخت مربوط نمیشه. گریبان ISP رو بگیرید!

من با سرویس کاهش پینگ پکت لاس ندارم و پینگمم هم حدود 100-110 میشه ولی بازم DC میشم.

دوستان از لینکی که توی امضا قرار دادم برای نصب ابزار مورد نیاز استفاده کنید که خودتون متوجه بشید مشکل از کیفیت لینک هست یا تایم آوت یا خرابی شبکه.

اگرم خواستید گزارش وضعیت بدید از همون ابزار اسکرین شات بگیرید تا بهتر بشه بررسی کرد.

31 شهریور 1393
آی اس پی : مخابرات
بازی : Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms
آی پی سرور : 95.211.182.208
مشکل : ( بیش از 10 روزه اینطوریه )
- در بهترین ساعات شبانه روز، حدود هر 10 دقیقه، به مدت 30~20 ثانیه ارتباط UDP قطع می شه که باعث دیسکانکت کامل از سرور بازی می شه.
- سایر ساعات شبانه روز، پینگ بالا، پاکت لاست بالا
در مورد مشکل دوم این عکس ها به عنوان مدرک تهیه شده :
95.211.182.208.png

95.211.182.208_2.png

95.211.182.208_3.png

دیگه بهتر از این هم نمیشه.
180،000 تومان بابت اشتراک -> 1 به 8 <- ADSL با حجم ترافیک 60 گیگابایت به مدت 12 ماه (یه سره قطع و وصل می شه، پشتیبانی 0، پاکت لاست بالا، پینگ بالا)
17،000 تومان بابت اشتراک و/ی پ/ی ا/ن کر/یو به مدت 3 ماه (یه سره قطع و وصل می شه، پشتیبانی نداره، تکلیفش معلوم نیست)
12،000 تومان بابت اشتراک سرویس کاهش پینگ با حجم ترافیک 4 گیگابایت (اولا که این پول، پول زوره، ما هم مجبوریم بدیم. دوما با این وضع اینترنت، این پول رو هم داریم میریزیم دور!)

- پشتیبانی تماس می گیریم، فایده نداره،
- شکایت می کنیم، فایده نداره،
- اعتراض می کنیم، همین که با اعتراض کردن قصر در میریم باید کلامون رو بندازیم بالا، گرچه فایده ای هم نداره،
- جلسه می ذاریم، فایده نداره،
- فحش می دیم، فایده نداره،
- فحش نمی دیم، فایده نداره،
- دعا می کنیم، فایده نداره،
...

من با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم، یه نظریه در مورد وضع ->اَن<-ترنت ایران دارم، دوستان صاحب نظر، لطفا نظر بدن :
بعد از راه اندازی شبکه ی اینترانت ایران، تمام آی اس پی ها شروع به فروش بی رویه پهنای باند کردند. خب، فروش بی رویه باعث کاهش پهنای باند قابل توجه می شه، و این نارضایتی مشتری و دردسرهای پشت سرش رو داره، پس چطوری این کار تا به امروز ادامه پیدا کرده؟
دو دلیل اصلی :
1- حذف اشتراک های بدون محدودیت و ارائه ساعت دانلود مجانی : با این روش مشتری ها دیگه در ساعاتی که باید بابت هر بیت داد و ستد شبکه، پول بدن، تا جایی که می تونن مصرف پهنای باند خودشون رو محدود می کنن. این پیامد به آی اس پی اجازه می ده تا خرتنه مشتری بچپونه تو هر اشتراک بدون اینکه کسی چیزی متوجه بشه. دلیل این ادعا؟ یه نگاه به سرعت دانلود در ساعت مجانی بکنید و اون رو با زمانی مقایسه کنید که ایران اینترانت نداشت و این حرام خوری ها سیستماتیک نشده بود. چرا اینقدر کاهش پیدا کرده؟ مردم اون موقع کمتر پهنای باند مصرف می کردند؟ خیر، اشتراک ها فشرده تر شده.
2- راه اندازی شبکه ی اینترانت ایران : این شبکه به طرز چشمگیری پهنای باند ارتباط های داخلی رو افزایش داد. علاوه بر این بسیاری از سایت های فارسی زبان، سایت خودشون رو به روی دیتا سنتر های ایرانی منتقل کردند تا کاربرانشون بتونن از این پهنای باند استفاده کنند. این افزایش پهنای باند چشم گیر در لینک های داخلی، به آی اس پی اجازه می ده تا خرتنه مشتری بچپونه تو هر اشتراک بدون اینکه کسی تغییر محسوسی احساس کنه. دلیل این ادعا؟ تو ساعاتی که حجم ترافیک شبکه پولی هست، از یه سایت ایرانی مثل دانلودها و از یه سایت خارجی مثلا سایت مایکروسافت، دانلود کنید. پهنای باندهای این دو نوع ارتباط را با هم مقایسه کنید.

بله، این چنین شد که حرام خوری یه مشت کثافت صفت با سوء استفاده از شرایط موجود، ->سیستماتیک<- شد.

آقا دیگه شورش درومده و این حرف رو کسی می زنه که جز سازگاری و درک مسئولین و تلاش در توجیه مشکلات تو این مدت، کار دیگه ای نکرده.
هر چی هم بگیم و جلسه بذاریم، یا می گن وزیر قبلی هیچ کاری نکرده ( تا 4 سال همین و میگن تا وقت وزیر بعدی برسه تا باز همین و بگه ) یا می گن تا 2 ماه دیگه همه چی درست می شه.
این قول رفع تمام مشکلات شبکه تا پایان سال هم دروغی بیش نیست. مثل هزاران دروغ دیگه ای که تو این مدت گفتن.
من نمی گم کسی کاری نمی کنه، من می گم این وسط یه سری دست های از ما بهترون هست که اجازه نمیدن از نون حرومشون کم بشه و به مشکلات مردم رسیدگی بشه!

پس چی کار کنیم؟؟؟؟

همین جمع ها هست که با انجام حرکات دسته جمعی می تونن چنان تکانی به این سیستم بدن که همون دست های از ما بهترون بیخیال یه جزء کمی از حروم خوریشون بشن.

من می گم بیاین همه با هم، با تعیین یه تاریخ، مثلا یک ماه دیگه، --> تا اطلاع ثانوی برای اشتراک ADSL امون نه حجم ترافیک اضافه بخریم و نه تمدید اشتراک کنیم <--

هزار تا دلیل می شه آورد که این کار رو نباید کرد و این کار نشدنیه و بدون اشتراک ADSL، نمی شه زندگی کرد و و و و
اما تا زمانی که عزممون رو جزم نکنیم و کاری انجام ندیم، همین آش و همین کاسه. اینا خوشی زده زیر دلشون، غصه من و تو رو هم نمی خورن.

بسم الله...

اینترنت استاندارد حق مسلم ماست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or