qozmyox
کاربر سایت
دوستان مدیا پلیر من موقع پخش فایل ارور میده کسی میتونه بگه چی گفتن؟
میگه مشکل از طرف ما نیست و معلوم هم نیست تا کی حل بشه .
دوستان مدیا پلیر من موقع پخش فایل ارور میده کسی میتونه بگه چی گفتن؟
زحمت كشيدن خيلي از اول هم ميدونستيم كه عجب جواب كاملي واقعا متحول شدم منمیگه مشکل از طرف ما نیست و معلوم هم نیست تا کی حل بشه .
اين مشكل روي وايبر و لاين هم هست با خارج تماس ميگيريم 1 دقيقه قطع وصل ميشه تو داخلي اصلا من چندبار بگم دارن اينترنت ملي رو كاربران خانگي سوار ميكننواقعا وضعیت اینترنت تا حالا اینقدر دچار تشنج نشده بود!
وقتی دانلود میکنیم هی 1 ثانیه ای مکث میکنه !
وقتی میخوایم مثلا فیفا 14 رو تو ایکس باکس وان بازی کنیم از همون دقایق اولیش دچار مشکل میشه و هی فریز 10 ثانیه ای میشه! اخرشم ادم کفرش در میاد!
بازی شوتر هم انجام میدیم تا میخوایم طرف رو بزنیم میبینم که اصلا نمیمره بعد مفهمیم لاست کانکشن شدیم!
زنگ میزنم پارس آنلاین میگه مشکل از پورت udp نیست مشکل از سمت سرور های بازی هاست که کاملا ما رو رهنمود میکنن و اعصابمون رو بهم میریزن! جالب اینجاست من فیفا 14 روی وان رو با دوستای ایرانیم بازی میکنم به هیچ وقت لاست کانکشن یا فریز نمیشه ولی وقتی با دوستای خارجی یا افراد خارجی بازی میکنم کل هیکل بازی به فریز گرفته میشه!
مطمئنا مشکل از سمت مخابرات ایرانه! یک کاری کردن که ارتباط با اونور آبی ها سخت تر بشه حتی جدیدا میخوام با دوستای خارج از کشور ایکس باکس لایوم پارتی چت کنم چنان افتضاح هستش که هی تایم اوت میکنه پارتی رو! مسئله خیلی جدیه و هر جی هست به اینترنت ملی (کابوس ملی ) در ارتباط هستش!
بعضی ها هم هستن که دلشون رو به تغییرات مثبت و افزایش پهنای باند خوش کردن ولی نه اینطور نیست اگر اینطور بود میزاشتن اینترنت 3G فراگیر بشه تو ایران که نذاشتن !
باز خوبه مثل اینکه حداقل وزیر در جریان مشکل هست
محمود واعظی - دوستان سلام ...
حال با تحقیقات انجام شده و شواهد موجود این مشکل از پورت های UDP گزارش شده اند و ما ، قشر بازیکنان رایانه ای آنلاین ایران تقاضای پیگیری و حل این مشکل را دارایم ، امیدواریم که جناب عالی در این راه به ما کمک کرده و مارا در این امر یاری نمایید .
پیشاپیش از زحمات شما متشکریم.
آریا نورسته.
پاسخ : سه شنبه 16 اردیبهشت ، 13:29
با سلام، این موضوع را به همکاران اعلام کردم تا پیگیری و مشکل را رفع نمایند. بنده را در جریان حل مشکل قرار دهید.
باز خوبه مثل اینکه حداقل وزیر در جریان مشکل هست
حال با تحقیقات انجام شده و شواهد موجود این مشکل از پورت های UDP گزارش شده اند و ما ، قشر بازیکنان رایانه ای آنلاین ایران تقاضای پیگیری و حل این مشکل را دارایم ، امیدواریم که جناب عالی در این راه به ما کمک کرده و مارا در این امر یاری نمایید .
آریا نورسته.
با سلام، این موضوع را به همکاران اعلام کردم تا پیگیری و مشکل را رفع نمایند. بنده را در جریان حل مشکل قرار دهید.
نه نباید به این چیزها گوش کرد ! قشر ما ها که فقط از پی سی باز ها تشکیل نشده ما کنسول باز ها هم هستش باید مشکل رو طوری حل کرد که برای همه امکانش وجود داشته باشه!آقا یک برنامه ای هست که رایگانه محصول یک پروژه ی دانشجویی دانشجویان ژاپنه اگه اشتباه نکنم.باهاش میتونید به پروتوکل TCP وصل شید و بدون دی سی بازی کنید.فکر کنم منظور اون دوستمون هم که بهش گفتید اومدی واسه کاسبی هم همین برنامه بود.من رو دوتا 2 تستش کردم فقط یک مشکلی داره اونم اینه که دیوانه وار لگ داره و نمی ارزه!ًحالا میخواید امتحان کنید ببینید چی برای شما چطور کار میکنه یا مثلا اگه سرور خوبی توش یافتید بگید.
اسم برنامه رو مینویسم نقطه ها رو حذف کنید دیگه:
S.o.f.t.E.t.h.e.r
موضوع تایید میشه ماله بنده از ساعت 12:30 تا 13:00 قطع بود!والله نت شركتي بنده يه نيم ساعتي هست قطع شده زنگ زدم به isp گفتم باز چه مشكلي پيش اومده كه نت data نداره گفتن كل مراكز از سمت زير ساخت قطعه و احتمالا تا نيم ساعت ديگه حل شه لطفا منتظر باشين ماهم گفتيم چشم
حالا خدا كنه كه فرجي بشه و براي رفع مشكل باشه اين قطعي نه براي ايجاد مشكل جديد
Sent from my HTC Phone using Tapatalk
نه نباید به این چیزها گوش کرد ! قشر ما ها که فقط از پی سی باز ها تشکیل نشده ما کنسول باز ها هم هستش باید مشکل رو طوری حل کرد که برای همه امکانش وجود داشته باشه!
زین پس به جای استفاده از پورت UDP از پروتکل UDP استفاده کنیم.(برای 1000امین بار)باز خوبه مثل اینکه حداقل وزیر در جریان مشکل هست
آریا نورسته.
In jAvab defult e
فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk
عزیز من خب این میتونه یک راه حل موقت برای پی سی بازا باشه نباید گوش کرد چیه؟!چیزی که به من نمیماسه میگم شاید موقتا مشکلمون حل شه از اونور هم پیگیری کنیم.