اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
داداش کابلی از تو کوچه اومده تو خونه بایستی با دوشاخ به پریز وصل بشه که منظور تستش آینه که همون پای آون دو شاخه تست بشه که اگر نویز اکنجا پایین بود بایستی کابل تو ی خونه تا پشت پریز تعویض بشه.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
خب من الان براى تست دقيق بايد از كجا كابل بكشم؟ اصلا ببينم مخابرات تقبل ميكنه اين تست و رفع نويز رو انجام بده؟

---آپديت!---

الان اسپليتر وصل شده به مودمم رو برداشتم دسي بل snr از ٦ شد ١٨ نميدونم كافيه يا بازم بايد فكرى كرد

آخرین ویرایش:
خب من الان براى تست دقيق بايد از كجا كابل بكشم؟ اصلا ببينم مخابرات تقبل ميكنه اين تست و رفع نويز رو انجام بده؟

---آپديت!---

الان اسپليتر وصل شده به مودمم رو برداشتم دسي بل snr از ٦ شد ١٨ نميدونم كافيه يا بازم بايد فكرى كرد
حس میکنم اسپلیتر مشکل داره میتونی بایه اسپلیت دیگه تست کنی؟
شما باید سیم کشی رو از جایی که میاد تو خونه تست کنی بعدش آگه نویز اومد پایین مشکل از سیم کشی داخل خونست.

شما باید سیم کشی رو از جایی که میاد تو خونه تست کنی بعدش آگه نویز اومد پایین مشکل از سیم کشی داخل خونست.

الان اسپليتر مودم رو برداشتم و براي تلفن رو گذاشتم و نويز شد ١٨ كه ظاهرا سرچ كردم مناسبه، منظور شما اينه كه اگه يه اسپليتر سالم برا مودم هم دراين حالت بزارم بازم ميتونم نويز بيشتربگيرم؟
تا الان هم قطعي نداشتم حين بازي انلاين كه بيشترين قطعي رو توش داشتم هميشه

من خطم رو 2 مگ بود مشکل نداشت ولی رو چهارمگ بستم نویز شدید بود و snr شد 8. ولی از سیم تو کوچه که میومد خونه وصل کردم snr شد 20 ! سیم کشی خونه رو عوض کردم ردیف شد.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

حالا اگه مشکلی فعلا نداری بزار باشه دیدی دوباره اذیت شدی و مجدد هی قطع و وصل شد این کارو انجام بده.
اقا ممنون بابت پاسخ و كمك، بله امروز ميبينم شده ٧! هيچي تغيير نكرده همون ستاپ ديروز هست ولي باز گند خورد بهش، الان اسپليتر نو بخرم برا مودم؟ چه مارك و كجا بخرم؟ ميدونم چيز ساده ايه و اين حرفارو نداره ولي حاضرم باز وقت بزارم بهترينو بخرم كه بهترين نتيجه رو بده

اقا ممنون بابت پاسخ و كمك، بله امروز ميبينم شده ٧! هيچي تغيير نكرده همون ستاپ ديروز هست ولي باز گند خورد بهش، الان اسپليتر نو بخرم برا مودم؟ چه مارك و كجا بخرم؟ ميدونم چيز ساده ايه و اين حرفارو نداره ولي حاضرم باز وقت بزارم بهترينو بخرم كه بهترين نتيجه رو بده
مشکل شمارو من 3 سال بود داشتم داداش
هر کاریم بگی کردم اما جواب نگرفتم
اخرش رفتم مخابرات کلی اصرار کردم بهشون تا بعد چند هفته پیگیری مشکلم اوکی شد
این مشکلا اکثرا از اون کافو جلو خونتونه..از اونجایی که سیم میکشی به خونه..یا که سیم کشی خونتون..همه رو باید بررسی کنین تا بالاخره اوکی شه
از خود داخل مخابرات هم باید پیگیری شه تا از همونجا هم خطتو چک کنند
اما یه توصیه از من..برو یه خط جدید ثبت نام کن رو اون نت بگیر..چون اینا اعصابتو بهم میریزن تا اوکیش کنن
به هر حال امیدوارم زودتر مشکل حل شه..درکت میکنم عزیز

مشکل شمارو من 3 سال بود داشتم داداش
هر کاریم بگی کردم اما جواب نگرفتم
اخرش رفتم مخابرات کلی اصرار کردم بهشون تا بعد چند هفته پیگیری مشکلم اوکی شد
این مشکلا اکثرا از اون کافو جلو خونتونه..از اونجایی که سیم میکشی به خونه..یا که سیم کشی خونتون..همه رو باید بررسی کنین تا بالاخره اوکی شه
از خود داخل مخابرات هم باید پیگیری شه تا از همونجا هم خطتو چک کنند
اما یه توصیه از من..برو یه خط جدید ثبت نام کن رو اون نت بگیر..چون اینا اعصابتو بهم میریزن تا اوکیش کنن
به هر حال امیدوارم زودتر مشکل حل شه..درکت میکنم عزیز
اقا ممنون اما خط جديد گرفتن چطور ميتونه مشكل رو حل كنه وقتي سيم كشي مشكل داره؟ خب خط جديد هم روي همين سيم كشي مياد غير اينه؟ سوال ديگه اين كه خود مخابرات كامل پيگيري ميكنه؟ البته با هزينه براي هر كاري كه كنن حاضرم، مثلا بيان و بررسي كنن و حلش كنن چون خودم از سيم و سيم كشي و باكس و اين چيزا سر درنميارم

اقا ممنون اما خط جديد گرفتن چطور ميتونه مشكل رو حل كنه وقتي سيم كشي مشكل داره؟ خب خط جديد هم روي همين سيم كشي مياد غير اينه؟ سوال ديگه اين كه خود مخابرات كامل پيگيري ميكنه؟ البته با هزينه براي هر كاري كه كنن حاضرم، مثلا بيان و بررسي كنن و حلش كنن چون خودم از سيم و سيم كشي و باكس و اين چيزا سر درنميارم
شرمنده به نت دسترسی نداشتم ..دیر ج میدم..عزیز ببین شما وقتی یه خط جدید بگیری دیگه این خطت کلا سیم کشیش جداس دیگه و مطمئنن مشکلت حل خواهد شد..فقط در صورت اینکه میخوای خط جدید بگیری از مخابرات پیگیری کنی یه خط خوب بهت بدن..تو بعضی شهر ها یه سری خط ها هستن مشکل دارن و اونارو خودشون میدونن..یه سری پیش شماره ها به طور مثال..خودشون میدونن اما هیچوقتم لو نمیدن..باید مشکلتو بگی زمانی میخوای خط جدید ثبت نام کنی و ازشون تضمین بگیزی که خط جدید اوکی باشه..
باید خودت بهشون بگی و پیگیر باشی شدید که بیخیال نباشن و سریع بیان همه چیو بررسی کنن ..از کافوی بیرون خونه تا خود داخل بخش mdf مخابرات رو و حتی سیم کشی خونه شمارو ..احتمال داره از هر چیزی باشه.. و نمیشه قطعی گفت از کجاس مشکل ..به هر حال بهشون پول نشون بدی مطمعنن سریع تر اوکیش میکنن ...اما بهت بگم اگه همه کارارو کردی و خوب نشد و مشکل هنوز بود بهترین کار اینه خط جدید ثبت نام کنی
هزینشم فک نکنم زیاد شه ..حدود 100 ت ...با یه سری داستاای دیگه شاید تا 150 بره...دقیقشو نمیدونم اما همین حدوداس
سوالی بود در خدمتم

شرمنده به نت دسترسی نداشتم ..دیر ج میدم..عزیز ببین شما وقتی یه خط جدید بگیری دیگه این خطت کلا سیم کشیش جداس دیگه و مطمئنن مشکلت حل خواهد شد..فقط در صورت اینکه میخوای خط جدید بگیری از مخابرات پیگیری کنی یه خط خوب بهت بدن..تو بعضی شهر ها یه سری خط ها هستن مشکل دارن و اونارو خودشون میدونن..یه سری پیش شماره ها به طور مثال..خودشون میدونن اما هیچوقتم لو نمیدن..باید مشکلتو بگی زمانی میخوای خط جدید ثبت نام کنی و ازشون تضمین بگیزی که خط جدید اوکی باشه..
باید خودت بهشون بگی و پیگیر باشی شدید که بیخیال نباشن و سریع بیان همه چیو بررسی کنن ..از کافوی بیرون خونه تا خود داخل بخش mdf مخابرات رو و حتی سیم کشی خونه شمارو ..احتمال داره از هر چیزی باشه.. و نمیشه قطعی گفت از کجاس مشکل ..به هر حال بهشون پول نشون بدی مطمعنن سریع تر اوکیش میکنن ...اما بهت بگم اگه همه کارارو کردی و خوب نشد و مشکل هنوز بود بهترین کار اینه خط جدید ثبت نام کنی
هزینشم فک نکنم زیاد شه ..حدود 100 ت ...با یه سری داستاای دیگه شاید تا 150 بره...دقیقشو نمیدونم اما همین حدوداس
سوالی بود در خدمتم
دشمنت شرمنده ممنون بابت راهنمايى، فردا ميرم مخابرت محل ببينم انجام ميدن كارى

PSN واسه من هر 10 دیقه یه بار قطع میشه واس شما چی؟
SNR اگر منظورتون هست براى من ٧ هست كه افتضاحه و و طبق استانداردها اينطوره:

6dB or below SNR is bad, you will experience no sync, or intermittent sync problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variation in conditions
11dB-20dB is good with little or no sync problems (if no large variation)
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding

هر روز بد تر از دیروز . دیگه حتی با کاهش پینگ هم نمیشه گیم بازی کرد . همش شده تایم اوت. به این میگن پیشرفت ملی در صنعت تایم اوت.
امروز نمیدونم نت چرا بازی در میاره پینگ از 4.2.2.4 شده 370 نمیدونم برادران مقیم در سازمان فوق سری زیر ساخت دارن چه عملی انجام میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or