اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اقا واقعا نمیدونم چی بگم!!:confuse:
گند زدن سال 95
اینترنت ایران هر روز بد تر از دیروز. هر سال بدتر از پارسال:neutral:
قبلا مشکل پینگ و... بود الان هر چند ثانیه یه بار قطع میشه.سرعت من عملا یک چهارم شده! باید سرمو بکوبم به دیوار.کلی پول میگیرن واسه نت یه همچین اشغالی تحویلمون میدن:nomouth::nomouth::nomouth:

چیزی که دیگه کل زمین میدونن شرکت های وب معروف هست به حجم دزدی و همینطور ارائه بدترین اینترنت در ایران
بد نیست ببینید که چه کسی این جشن رو هم در حال افتتاح کردن است..تیتر متعلق به یکی دو ماه پیش است
برای ما سوالی که پیش میاد کشوری با 80 میلیون جمعیت ایا کاربر اینترنت داره؟

2yyayc3.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: COH master
y
چیزی که دیگه کل زمین میدونن شرکت های وب معروف هست به حجم دزدی و همینطور ارائه بدترین اینترنت در ایران
بد نیست ببینید که چه کسی این جشن رو هم در حال افتتاح کردن است..تیتر متعلق به یکی دو ماه پیش است
برای ما سوالی که پیش میاد کشوری با 80 میلیون جمعیت ایا کاربر اینترنت داره؟
فکر میکردم فقط خودم حس میکنم هایوب حجممو بیشتر از استفاده حساب میکنه ! چه جالب پس اشتباه نمیکردم ...
هزاران بار به خودشون گفتم همچین چیزی انکار میکردن
باید تاسف خورد به این حال و روز نت ایران

• Like
تو این گوشه از دنیا هر وقت از بهتر شدن شرایط گفتن و همش شعار های دهن پرکن و بزرگتر سر دادن بدونید تو اون حوزه و در اون بخش و در اون صنعت و صنف در حال گند زدن هستن !

چیزی که به خورد ملت میدن :
معاون وزیر ارتباطات و فن آوری پشمک : سال 95 فیبر نوری را به درب منازل می رسانیم !
وزیر ارتباطات : ما در خاورمیانه بیشترین ضریب نفوذ اینترنت رو در کشور عزیزمان ایران داریم که به ازاء هر 10 خانوار 9 تا و نصفی از اینترنت استفاده می کنن !
وزیر ارتباطات : ظرفیت و پهنای باند اینترنت بین الملل کشور از مرز ۱۱۰ گیگابیت گذشت ! ( خب به من کاربر چه ؟ بشه 5000000000000 ترابایت باز من باید 128kb بگیرم با 16 برابر قیمت جهانی ! " درآمدزایی 7 میلیون دلاری دولت از تامین پهنای باند توسط بخش خصوصی " ( این بخش خصوصی کیه چیه ما نفهمیدیم والا ! )

چیزی که واقعا اتفاق می افته :
کاربر گرامی به دلیل بروز اختلال در شبکه زیرساخت کشور و قطع شدن قسمتی از کابل در اقیانوس اطلس که به مرکز مخابراتی شما منتهی می شود فعلا اینترنت شما با اختلال مواجه است . کارشناسان ما در حال پیگیری و رفع اختلال در اعماق اقیانوس می باشند ! هم اکنون شما نفر 1999 ام در صف انتظار هستید .
و این داستان ادامه داره .

شما هر جای کره جنوبی خونه اجاره کنی اینترنت 10 مگابیت واقعی دیفالت روی خط تلفنش فعالِ و شما به ازای میزان مصرف ماهیانه پول پرداخت می کنی نه محدودیت حجم داری نه شیر 1 به 80 نه فیل تراسیون نه قیمت فضایی .

آخرین ویرایش:
@Annunaki ™

بخش خصوصی ای وجود نداره
پهنای باند ایران اینترنت ایران به صورت انحصاری توسط شرکت ارتباطات زیرساخت تامین می شه که این شرکت زیر مجموعه وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات هست (بماند که به همینجا ختم نمی شه، سر دراز دارد.....)

بازی با کلمات و دروغ گفتن خیلی خیلی راحته

اینجا که وضع بهتر شده پورتا باز شدن با خارجی ها میشه رفت تو پارتی پارتی ایرونی ها خیلی سریعتر کانکت میشه سشن gta v راحت جوین میشه و لفت نمیخوره

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

اینجا که وضع بهتر شده پورتا باز شدن با خارجی ها میشه رفت تو پارتی پارتی ایرونی ها خیلی سریعتر کانکت میشه سشن gta v راحت جوین میشه و لفت نمیخوره

چه فایده وقتی همه اینا موقتیه ؟؟ اردیبهشتی...خردادی...تابستون یا سال بعد ...پاییز ..زمستون..بعدش عید زهرشونو میبریزن یه مدت مارو دنبال خودشون میچرخونن
این کار امسالشون نیس که ..چندین ساله این بازیشونه
در واقع یوسر ها ارزشی ندارن براشون..
ای کاش ملت یه ذره توانایی اینو داشتن همگی تحریم میکردن گرفتن نت از این شرکتای دزد رو ..البته تو این جامعه این حرف خنده داره..هر چی بدتر کنن اوضاع رو ملت بیشتر میبرن طرفش :)
کلا هممون ادمای جالبی هستیم
پراید 5 تومنی شد 20 25 ت..هر روز بیشتر میخرن..دیگه این که چیزی نیست
همیشه با خودم میگم این چیه ؟؟ جاهلیته ؟؟ سادگیه ؟؟ نمیدونم خدایی
فقط باید افسوس خورد
کاری فعلا از دست ما بر نمیاد

چه فایده وقتی همه اینا موقتیه ؟؟ اردیبهشتی...خردادی...تابستون یا سال بعد ...پاییز ..زمستون..بعدش عید زهرشونو میبریزن یه مدت مارو دنبال خودشون میچرخونن
این کار امسالشون نیس که ..چندین ساله این بازیشونه
در واقع یوسر ها ارزشی ندارن براشون..
ای کاش ملت یه ذره توانایی اینو داشتن همگی تحریم میکردن گرفتن نت از این شرکتای دزد رو ..البته تو این جامعه این حرف خنده داره..هر چی بدتر کنن اوضاع رو ملت بیشتر میبرن طرفش :)
کلا هممون ادمای جالبی هستیم
پراید 5 تومنی شد 20 25 ت..هر روز بیشتر میخرن..دیگه این که چیزی نیست
همیشه با خودم میگم این چیه ؟؟ جاهلیته ؟؟ سادگیه ؟؟ نمیدونم خدایی
فقط باید افسوس خورد
کاری فعلا از دست ما بر نمیاد
اما امسال وضعیت نت هرچی باشه از پارسال بهتر هست.
پراید 50 م هم بشه ملت صف میبندن

اما امسال وضعیت نت هرچی باشه از پارسال بهتر هست.
پراید 50 م هم بشه ملت صف میبندن

خوب داداش این وظیفشونه..بخدا از همه کشورا گرون تره سرویسا...بعد تو جهان رتبه اینترنت ایرانو ببین !
قبول دارم بهتر شده ولی من میگم این وظیفشونه..ولی جوری رفتار میکنن که انگار چه کار شاخی کردن
من اصلا نمیتونم درک کنم چجوری اینا اینقدر حرفه ای و حساب شده دارن دزدی میکنن از ملت سر این اینترنت

خوب داداش این وظیفشونه..بخدا از همه کشورا گرون تره سرویسا...بعد تو جهان رتبه اینترنت ایرانو ببین !
قبول دارم بهتر شده ولی من میگم این وظیفشونه..ولی جوری رفتار میکنن که انگار چه کار شاخی کردن
من اصلا نمیتونم درک کنم چجوری اینا اینقدر حرفه ای و حساب شده دارن دزدی میکنن از ملت سر این اینترنت
ایران یه زندان بزرگه داداش گلم این نت هم شده وسیله ای واسه کاسبی چند تا ارگان بلاخره....هرمشکل هم پیش بیاد تقصیر نهاد جامع و کت و کلفت زیرساخت معظم هست.....
رفیق ما اتریشه اختلاف قیمت نت 50mbps با 250mbps فقط 4 یورو هست.....تو این مملکت حداکثر سرعت به مدد دولت تدبیر و امید شده 16mbps .

• Like
Reactions: Pzt_Kami
y

فکر میکردم فقط خودم حس میکنم هایوب حجممو بیشتر از استفاده حساب میکنه ! چه جالب پس اشتباه نمیکردم ...
هزاران بار به خودشون گفتم همچین چیزی انکار میکردن
باید تاسف خورد به این حال و روز نت ایران

دقیقا همینطوره شک نکنید عین جاروبرقی هوورت میکشن حجمتو و یکی از بدترینI SP های ایرانه 100 % تخلیه کردم راحت شدم...حتی به دشمناتون هم های وب رو معرفی نکنین خخخ

• Like
Reactions: aslirezahddd
دقیقا همینطوره شک نکنید عین جاروبرقی هوورت میکشن حجمتو و یکی از بدترینI SP های ایرانه 100 % تخلیه کردم راحت شدم...حتی به دشمناتون هم های وب رو معرفی نکنین خخخ

نرم افزار trafiic monitor از بازار دانلود کن ببین چه برنامه هایی حجم میخورم
مثلا گوشی هودم ۱۶۸ مگ کل تو یه روز برد بیشترش هم ماله friefox بود

وای تبلت خواهرم نگاه کردم باورت نمیشه ۹۸۹ مگ حجم خورده بشترش هم ماله اینستگرام و شیلتر شکن بود

کلا یه یه احتمال بیشتر نتونستم بدم

اینترنت حجمی کفاف نیاز های ما ایرانی ها توی قرن ۲۱ ام رو نمیده !

یکی به من بگه کجا دنیا نتشون حجمیه که ما دوومیشیم یکتون باید کمپینی چیزی بزنه شاید اینم مثل پراید وام خرید حجم نت بدن ما هم گوسفند شیم بریم بخریم

وای تبلت خواهرم نگاه کردم باورت نمیشه ۹۸۹ مگ حجم خورده بشترش هم ماله اینستگرام و شیلتر شکن بود

یکی به من بگه کجا دنیا نتشون حجمیه که ما دوومیشیم یکتون باید کمپینی چیزی بزنه شاید اینم مثل پراید وام خرید حجم نت بدن ما هم گوسفند شیم بریم بخریم
کویت کانادا اینا رو میدونم حجمیه اما مثلا از 100 گیگ شروع میشه به بالا تا 500 گیگ مآهیانه هم دارن.

• Like

توی خود آمریکا اشم نت حجمی هست، حتی توی یک سری دیتاسنتر ها هم پورت ها حجمی هستند
ولی بحث قیمت، کیفیت و سرعت هست که قابل مقایسه نیستن با چیزی که به اسم اینترنت به من و شما می فروشن

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or