helgast
کاربر سایت
فک نکنم از همه لحاظ حجمی باشه اونجاتوی خود آمریکا اشم نت حجمی هست، حتی توی یک سری دیتاسنتر ها هم پورت ها حجمی هستند
ولی بحث قیمت، کیفیت و سرعت هست که قابل مقایسه نیستن با چیزی که به اسم اینترنت به من و شما می فروشن
فک نکنم از همه لحاظ حجمی باشه اونجاتوی خود آمریکا اشم نت حجمی هست، حتی توی یک سری دیتاسنتر ها هم پورت ها حجمی هستند
ولی بحث قیمت، کیفیت و سرعت هست که قابل مقایسه نیستن با چیزی که به اسم اینترنت به من و شما می فروشن
يه شركت پهناي باند ٤ مگ رو براي مثال به چند نفر ميفروشه فكر كنم مخابرات ٦ نفرهواقعا که با این نت مسخره ایران
چند روز عید شده سرعت من از همونی هم که بوده کم تر شده رسما الان انگار با دیال اپ دان میکنم شده 30 کیلوبیت
زنگ زدم میگن افت سرعت دارین به ما چه یا مثلا میخوان بهونه بیارن میگن خطتون نیوز داره میگم خانم من خوندم درس شبکه و هزارتا
کوفت و زهر مار خوندم خطمم نویز نداره پهنا باند من کمه من مثلا نت 4 مگ از شما گرفتم الان با 30 کیلوبیت دان کنم؟میگن مودم رو خاموش روشن کن اسکل
گیر اورد...تو هیچ بازی نشده برم لگ نداشته باشم قطع نشم از سرور گیمری زهر شده واسم
حجم خریدم رفتم بیرون اومدم میبینم به 300 مگ همینجوری الکی کم شده نه وای فای دارم نه چیزی که کسی بخواد هکم کنه زنگ زدم میگم چرا اینجوریه من پول دادم
میگن سامانه از دو روز پیش زده واقعا ما به چی دلخوش کنیم
شما برای این که 100 درصد متوجه بشی شرکتت داره سرت رو کلاه میزاره یا نه این کاری که میگم رو بکن دقیقا متوجه میشی.واقعا که با این نت مسخره ایران
چند روز عید شده سرعت من از همونی هم که بوده کم تر شده رسما الان انگار با دیال اپ دان میکنم شده 30 کیلوبیت
زنگ زدم میگن افت سرعت دارین به ما چه یا مثلا میخوان بهونه بیارن میگن خطتون نویز داره میگم خانم من خوندم درس شبکه و هزارتا
کوفت و زهر مار خوندم خطمم نویز نداره پهنا باند من کمه من مثلا نت 4 مگ از شما گرفتم الان با 30 کیلوبیت دان کنم؟میگن مودم رو خاموش روشن کن اسکل
گیر اورد...تو هیچ بازی نشده برم لگ نداشته باشم قطع نشم از سرور گیمری زهر شده واسم
حجم خریدم رفتم بیرون اومدم میبینم به 300 مگ همینجوری الکی کم شده نه وای فای دارم نه چیزی که کسی بخواد هکم کنه زنگ زدم میگم چرا اینجوریه من پول دادم
میگن سامانه از دو روز پیش زده واقعا ما به چی دلخوش کنیم
سایت گوگل رو جدیدا نمیتونم باز کنم چون مطمئنم یکی از پورتای ای اس پی من بسته شده تو بازی هم همینجوریه
یادش بخیر این پست رو عید پارسال دادم، مثه اینکه همچنان میشه ازش استفاده کرد. فقط 4 باید بشه 5یه مدیری، ناظمی لطف کنه بیاد نام تاپیک رو آپدیت کنه
- اختلال سال 93 و 94 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین-
![]()
شما برای این که 100 درصد متوجه بشی شرکتت داره سرت رو کلاه میزاره یا نه این کاری که میگم رو بکن دقیقا متوجه میشی.
1-اول برو تو تنظیمات مودمت ببین دان استریم و اپ استریمت چنده
2-اگر دان و اپ استریمت رو 4 مگ بسته شده بود میریم سراغ تست بعدی اگر دیدی خیلی کمتر بسته شده که کلا سرویس رو بهت انداختن..البته ممکنه با یکی 2 بار خاموش و روشن کردن مودم بیاد رو 4 مگ اپ و دان استریم شما.
3-اگر دیدی تنظیمات مودم رو 4 مگ اپ شده یه دانلود از یه سرور خارجی بزار شما با IDM ...فقط حتما خارجی باشه و سایت قوی باشه...ببین سرعتت چنده.
4-بعد از یکی از سایت های فروش " اکانت افزایش سرعت دانلود " کانکشن تستشون رو دانلود کن و کانکت شو..( اکثرشون تست دارن ) بعد دانلود بزار ببین دانلودت رو چند میره
5-اگر سرعت دانلودت رفت رو همون 4 مگ بدون سرویس اینترنتی که شرکت به شما اراده داده شدیدا شیرینگش بالاست و باید همیشه از همین اکانت ها استفاده کنی که به نظر من مشکل شما به خاطر همیشن شیرینگ بالاست.
این پشتیبان هام هیچی حالیشون نیست مخصوصا مخابرات...من هم قبلا باهاشون تماس داشتم واقعا پشیزی چیزی حالیشون نیست و فقط وقت تلف کردن هست صحبت کردن باهاشون.
شما اول بگو چه سرویسرو از ISP دریافت کردید تا من بعدش بهتون بگم چیکار کنید.معنی اینا چیه ؟
Data Rate Up : 999
Data Rate Down : 7115
سرعت آپلود و دانلودم خودشونو بکشن رو 32 کیلو هست جفتشون
دوست عزيز شما راه حلى هم واسه قطعياى مكرر من داريد؟ واقعا درمونده شدم ديگه
شما در وحله اول باید چک کنید خططتون نویز داره یا نه...برای این کار هم تو تنظیمات مودم قسمت Status زده
SNR Margin و Attenuation و Output Power
باید چک بشه رو چند دسیبل هست...رقمارو بنویس اینجا تا اول نویز خط رو بررسی کنیم.
متاسفانه خط شما دارای نویز شدید هستاقا شما واقعا كار خير داري ميكني كه كمك ميكني از پشتيباني و حكومت و دولت كه هيچ توجهي نيست لااقل ماها اينجاها بهم كمك كنيم خيلي خوبه
بفرما اينم اسكرين شات از وضع خط:
![]()
جناب تشكر من اسپليتر هم كامل برا هم تلفن هم مودم استفاده ميكنم، اما از سيم و سيم كشي هيچي نميدونم، الان منظور شما اينه بايد سيم از كجا دقيقا بكشم داخل خونه؟ داخل خونه كه فقط پريزهاى تلفن هستن، توى راهروى ساختمون هم يك دريچه اى هست كه احتمالا شايد منظور شماست، بعد از اون هم كه بيرون ساختمون يك دستگاه هست كه مامور مخابرات ديدم با يه دستگاه شبيه گوشي تلفن بهش وصل ميشه و يه دستگاه بزرگ هم تو كوچه س كه مطمئنم منظور شما اين دوتاى آخر نبود.متاسفانه خط شما دارای نویز شدید هست
SNR Margin Downstream :6 db
نشون دهنده اینه که خط شما درای نویز تقریبا شدیدی هست.
شما در وحله اول ابتدا باید از اسپیلیتر استفاده بکنید و اگر باز هم مشکل پابرجا بود باید مشتقیم از ورودی خط تلفن یک سیم به داخل خونتون بکشید چون به احتمال بسیار زیاد سیم کشی داخل ساختمانتون مشکل داره که برای این کار ابتدا مودم اول همون ابتدای درب ورودی تلفن که مخابرات اورده کشیده تو خونتون وصل کنید و مقدار نویز رو تو مودم دوباره بررسی کنید که اگر مشکل از اون بود اونوقت اقدام به سیم کشی روکار کنید.
داداش کابلی از تو کوچه اومده تو خونه بایستی با دوشاخ به پریز وصل بشه که منظور تستش آینه که همون پای آون دو شاخه تست بشه که اگر نویز اکنجا پایین بود بایستی کابل تو ی خونه تا پشت پریز تعویض بشه.جناب تشكر من اسپليتر هم كامل برا هم تلفن هم مودم استفاده ميكنم، اما از سيم و سيم كشي هيچي نميدونم، الان منظور شما اينه بايد سيم از كجا دقيقا بكشم داخل خونه؟ داخل خونه كه فقط پريزهاى تلفن هستن، توى راهروى ساختمون هم يك دريچه اى هست كه احتمالا شايد منظور شماست، بعد از اون هم كه بيرون ساختمون يك دستگاه هست كه مامور مخابرات ديدم با يه دستگاه شبيه گوشي تلفن بهش وصل ميشه و يه دستگاه بزرگ هم تو كوچه س كه مطمئنم منظور شما اين دوتاى آخر نبود.
ممنون ميشم راهنمايى بفرماييد