alocersade
کاربر سایت
يه شركت پهناي باند ٤ مگ رو براي مثال به چند نفر ميفروشه فكر كنم مخابرات ٦ نفرهواقعا که با این نت مسخره ایران
چند روز عید شده سرعت من از همونی هم که بوده کم تر شده رسما الان انگار با دیال اپ دان میکنم شده 30 کیلوبیت
زنگ زدم میگن افت سرعت دارین به ما چه یا مثلا میخوان بهونه بیارن میگن خطتون نیوز داره میگم خانم من خوندم درس شبکه و هزارتا
کوفت و زهر مار خوندم خطمم نویز نداره پهنا باند من کمه من مثلا نت 4 مگ از شما گرفتم الان با 30 کیلوبیت دان کنم؟میگن مودم رو خاموش روشن کن اسکل
گیر اورد...تو هیچ بازی نشده برم لگ نداشته باشم قطع نشم از سرور گیمری زهر شده واسم
حجم خریدم رفتم بیرون اومدم میبینم به 300 مگ همینجوری الکی کم شده نه وای فای دارم نه چیزی که کسی بخواد هکم کنه زنگ زدم میگم چرا اینجوریه من پول دادم
میگن سامانه از دو روز پیش زده واقعا ما به چی دلخوش کنیم
يعني ٤ مگ شما اگر ٦ نفر همزمان استفاده كنن بايد تقسيم بر ٦ بشه كه سرعت گند زده ميشه توش.
براي همين يه علاوه بر حجمي يه اختصاصي هم داريم پول اون چند نفرو يه جا ازت مي گيرن
حالا اگه شركات كه دارن از پهناي باندت استفاده مي كنن خوره و دانلودر باشن به تو چيزي نميرسه و مركز تماس اون شركت مجبور ميشه چرت و پرت جواب بده
قضيه اينترنت خوب تو ايران واقعا شانسيه. بعضي اوقات هم هست كه شريكت از نت استفاده مي كنه از حجمه تو كم ميشه ( البته اون شركت كه اين اتفاق مي اقته خيلي خيلي يخميه )
Sent from my iPhone using Tapatalk