خبر دادن یه سیستم جدید دارن راه میندازن که صفحه های استغفرالله فیس بوق رو شیلتر کنه بقیه رو باز بزاره اجتمالا سر همین دارم کخ میریزن یکی نمیگه آقا ما که باز بزارین یا نزارین با شیلتر شکن میریم حالا این چه کاریه.
اصلا هیچ حساب کتاب نداره کارای اینا من تو یه منطقه مخابراتی تو دو تا خیابون ADSL دارم پینگ یکیشون 160 هست پینگ اون یکی 250.
- - -ویرایش - - -
دوستان پست 684 رم رو اینجا تصصیح میکنم همه ببینن این نرم افزاره که تست کردم پینگ 8.8.8.8 من و دوتا دیگه از رفیقامو میاره روی 170 یه جورای کاهش پینگم حساب میشه واسه اونای که پینگ خیلی بالای دارن.
اینم لینک سایتش
دوست من میشه این نرم افزارو شیر کرد؟
قابل توچه دوست عزیزم همه را به کیش خود نپنداراین اقا هم تویه این آب گلالود ماهی میگیره ! اخه الان وقته زیر مجموعه گرفتان
هرچند فرقی نمیکنه باز دیسی ......
بچه ها تازه داشتم با یه نفر بازی فیفا میکردم اونقدر قطع وصل شد که طرف یه توهین بهم کرد حالا کی می خواد جواب این همه توهینی که به ما میشه رو بده؟!
اون طرف مقابل که داره با ما بازی میکنه چقدر به ما فحشو ناسزا میگه
دوستان من که نتونستم از این نرم افزار استفاده کنم کلا همه سروراش واسم Failed Connection میزد! کلا 100 مگم بیشتر نمیده واسه استفاده ! ولی میشه رو کنسول شیر کرد , اگه کسی میتونه استفاده کنه البته .
از اینترنت ماهواره ای میشه روی کنسول استفاده کرد؟؟؟
خودم از این سرویس زیاد اطلاعات ندارم فقط توی گوگل چیزایی خوندم بنظرم جالب بود.گفته بود با هزینه ای ناچیز اینترنتی با سرعت خیلی بالاتر از وایرلس(adsl() تجربه کنید. و با سرعت دانلود توپ و...
بنظرتون این میتونه راه حلی برای آنلاین بازی کردن باشه؟