mehrab888
کاربر سایت
برای من که در طول هفته پیش درست بود اتفاقا همین پنج شنبه جمعه خراب شد امروز هم مشکل داره معلوم نمیکنه کلا
تایید میشه برای منم دقیقا مثل شماست
برای من که در طول هفته پیش درست بود اتفاقا همین پنج شنبه جمعه خراب شد امروز هم مشکل داره معلوم نمیکنه کلا
آقا نمیشه باید بریم تجمع کنیم دیگه چاره ای نیست اینا وقتی اهمیت نمیدن ما باید پافشاری کنیم
امروز تو بتل از ساعت 2 تا 5 همش لاست کانکشن میداد طبق معمول ریده شد تو اعصابمون رفت!
ولی از ساعت 7 تا 10 بدون هیچ مشکلی بازی کردم!!!
از 2 بعد از ظهر تا 10 شبصبح یا ظهر یا بعد از ظهر یا شبش رو مشخص کنید
از 2 بعد از ظهر تا 10 شب
پشتیبانی صبا نتم بمن دقیقا همینو گفت.خبر دادن یه سیستم جدید دارن راه میندازن که صفحه های استغفرالله فیس بوق رو شیلتر کنه بقیه رو باز بزاره اجتمالا سر همین دارم کخ میریزن یکی نمیگه آقا ما که باز بزارین یا نزارین با شیلتر شکن میریم حالا این چه کاریه.
اصلا هیچ حساب کتاب نداره کارای اینا من تو یه منطقه مخابراتی تو دو تا خیابون ADSL دارم پینگ یکیشون 160 هست پینگ اون یکی 250.
- - -ویرایش - - -
دوستان پست 684 رم رو اینجا تصصیح میکنم همه ببینن این نرم افزاره که تست کردم پینگ 8.8.8.8 من و دوتا دیگه از رفیقامو میاره روی 170 یه جورای کاهش پینگم حساب میشه واسه اونای که پینگ خیلی بالای دارن.
اینم لینک سایتش
خوب facebook رو که همه دارن با ***** شکن می رن . نکنه قراره هیچ ***** شکنی کار نکنه دیگه؟خبر دادن یه سیستم جدید دارن راه میندازن که صفحه های استغفرالله فیس بوق رو شیلتر کنه بقیه رو باز بزاره اجتمالا سر همین دارم کخ میریزن یکی نمیگه آقا ما که باز بزارین یا نزارین با شیلتر شکن میریم حالا این چه کاریه.
اصلا هیچ حساب کتاب نداره کارای اینا من تو یه منطقه مخابراتی تو دو تا خیابون ADSL دارم پینگ یکیشون 160 هست پینگ اون یکی 250.
- - -ویرایش - - -
دوستان پست 684 رم رو اینجا تصصیح میکنم همه ببینن این نرم افزاره که تست کردم پینگ 8.8.8.8 من و دوتا دیگه از رفیقامو میاره روی 170 یه جورای کاهش پینگم حساب میشه واسه اونای که پینگ خیلی بالای دارن.
اینم لینک سایتش