بچه های شاتل میگم شما مشکل قطع و وصل شدن مکرر چراغ خط مودم رو ندارید؟؟؟باو من از ساعت 10صبح تا 12 ظهر 600 بار قطع و وصل میشه.بعدش یا اصلا قطع نمیشه حتی 1ثانیه تا فرداش باز همین ساعت یا نهایت ساعتی 1 بار.هم شاتل رو گفتم هم مخابرات خطم رو چک کرده گفتن شما مشکلی نداری هم از مودم خیالم جمعه.
گفتم شاید اینم سراسریه![]()
منم شاتل دارم اتفاقا از دیروز برای من همینطوری شده! به صورت رندوم هر چند دقیقه یا هر چند ساعت به کل قطع میشه و دوباره وصل میشه!بچه های شاتل میگم شما مشکل قطع و وصل شدن مکرر چراغ خط مودم رو ندارید؟؟؟باو من از ساعت 10صبح تا 12 ظهر 600 بار قطع و وصل میشه.بعدش یا اصلا قطع نمیشه حتی 1ثانیه تا فرداش باز همین ساعت یا نهایت ساعتی 1 بار.هم شاتل رو گفتم هم مخابرات خطم رو چک کرده گفتن شما مشکلی نداری هم از مودم خیالم جمعه.
گفتم شاید اینم سراسریه![]()
حمله برادران فیل تر چی.. به شبکه .twitch
فیل تررر شد.. page رو میاره..ولی هیچ تصویری نمیاد.. با قند شکن میره راحت میاره..
واقعن باعث خجالت و عقب موندگی یه عده است...
هر روز بد تر از دیروز.. اینترنت اشغال ایران تقدیم میکنم...
سلام
مسعود جان قربون دسست..یه پیگیری کن..
شبکه twitch
بله متاسفانه چند روزیه دسترسی به سرورای راکستار قطع شده و نمیشه وارد بخش آنلاینش شد.دوستانی که بازیهای راکستار رو روی کنسول و پی سی دارن، آیا سرورهای راکستار هم مسدود شدن؟ مشکلی در بازیها دارید یا خیر؟
اطلاع رسانی کنید که در صورت نیاز پیگیری کنیم ببینیم این کار سرارسری هست یا خیر
Twitch
Steam Store
Metacritic
Gameopedia Wiki
Kotaku
+
League Of Legends
بله متاسفانه چند روزیه دسترسی به سرورای راکستار قطع شده و نمیشه وارد بخش آنلاینش شد.