اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
اقایی که فقط پروفایلتو بالا امده میگی دیگه درست شد خواهشا همه ی جوانب رو در نظر بگیر بعد بگو درست شد مثل کانکت شدن در پارتی و فیفا سیزن سرچ کردن به دفعات و ... همه چیز زیر سر زیر ساخت هست چون همه ی ما با isp های مختلف کاملا محسوس اینترنتمون درست شد و باز خراب شد اینو اطلاع رسانی کنین بلکه فرجی شد
يه سري الكي جو ميدن شما اعصاب خودتو خورد نكن، مشكل مجدد برگشته براي همه هم همينطوره ،هركسي ميگه نتش درس شده داره اشتباه ميكنه

هیچی درست نشده فقط یه 24 ساعت همه چی نرمال شد ولی باز برگشت به همون حالت منزجر کننده قبلی

اینم احتمالا برمی گرده به قصور یکی از برادران ف ی ل ت ر چی که یادش رفته دکمه گند زدن به اینترنت رو بزنه

هیچی درست نشده فقط یه 24 ساعت همه چی نرمال شد ولی باز برگشت به همون حالت منزجر کننده قبلی

اینم احتمالا برمی گرده به قصور یکی از برادران ف ی ل ت ر چی که یادش رفته دکمه گند زدن به اینترنت رو بزنه
البته دکمه ای در کار نیست اینا فقط بلدن ب ش ا ش ن رو دستگاه و الان که روزه هستن چیزی واسه ش ا ش ی د ن نداشت بیچاره و فرداش رییسش اومده گفته خوب خنگه با پارچ آب میریختی روش

پروژه «افزایش ظرفیت لایه انتقال شبکه زیرساخت ارتباطی کشور» فردا سه شنبه به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه توسعه ظرفیت ارتباطی کشور با هدف افزایش ظرفیت و توسعه لایه انتقال شبکه ارتباطات زیرساخت عملیاتی می شود و طی آن ارتباطات دیتا در لایه ترانزیت، اینترنت و اینترانت به حدود ۳ برابر ظرفیت فعلی خواهد رسید.مراسم افتتاح این پروژه فردا سه شنبه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجتمع مخابرات انقلاب اسلامی برگزار می شود.

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

خداوند هرچه سریعتر یا شر مارو از سر اینا کم کنه یا شر اینا رو از سر ما.

پروژه «افزایش ظرفیت لایه انتقال شبکه زیرساخت ارتباطی کشور» فردا سه شنبه به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، پروژه توسعه ظرفیت ارتباطی کشور با هدف افزایش ظرفیت و توسعه لایه انتقال شبکه ارتباطات زیرساخت عملیاتی می شود و طی آن ارتباطات دیتا در لایه ترانزیت، اینترنت و اینترانت به حدود ۳ برابر ظرفیت فعلی خواهد رسید.مراسم افتتاح این پروژه فردا سه شنبه با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجتمع مخابرات انقلاب اسلامی برگزار می شود.

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

خداوند هرچه سریعتر یا شر مارو از سر اینا کم کنه یا شر اینا رو از سر ما.

دقت کردین همه چی رو هم میخوان ۳ برابر کنن :دی

دوستان عزيز اينترنت يه سريا درست شده براي منم همينطور...تو psn هم ميتونم پارتي ويس بسازم هم اينكه به تمام بازي ها هم به راحتي وصل شم...جالبه كه ميبينم خيلي ها هم تو پارتي ويس هستن شايد مشكل اكثرا حل شده باشه...و به زودي براي شمام حل شه...اميدوارم

دوستان عزيز اينترنت يه سريا درست شده براي منم همينطور...تو psn هم ميتونم پارتي ويس بسازم هم اينكه به تمام بازي ها هم به راحتي وصل شم...جالبه كه ميبينم خيلي ها هم تو پارتي ويس هستن شايد مشكل اكثرا حل شده باشه...و به زودي براي شمام حل شه...اميدوارم

آره امروز 3-4 نفر از دوستان تبریزی خودم صبح تا شب تو پارتی بودن. حالا من وقت نکردم تست کنم. شب یه تستی میکنم. ظاهرا مال یه عده درسته و مال یه عده خراب شده. امیدوارم اینا خبرای خوبی باشن :(

امروز واسه من و چند تا از دوستان نوسانی بود. یعنی نه به خوبی 2،3 روز پیش بود نه به خرابی های اخیر... میتونستیم عین آدم بازی کنیم ولی هر از گاهی باز قاطی میکرد و تایم اوت میومد.

داریم به قرونی میرویم که ارتباطات با خارج برقرار نیست:-* ماشالله هزار ماشالله فقط بلندن جلوی چیزی های رو بگیرن که که به نظر خودشون .. هست8-| در اینده مطمئن باشید برای وصل شدن به اینترنت از کاربر دلیل میخواد که کدوم سایت میخوای بری و چقدر میخوای کار کنی :smoke1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or