اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
یارو یه چند روزی حالا نتش چی شده که ضعیفه برداشته عنوان توئیچش رو گذاشته i apologize for my poor internet !!

حالا منظورشم از نت poor چیه؟این ... لتنسیش که بد نیست ,نه پکت لاست in داره نه پکت لاست out داره!!برداشته هزارتا تایتل گذاشته برای هر استریمش..وقتی هم میمیره برمیداره زوم میکنه ملت ببینید من وضعیتم اینه!!یکی نیست بگه اخه ...

t05bx1zpoj7388gyuw63.png

دوستان اعتراض بدیم اگه عقب بکشیم هیچی نمیشه فقط روز ب روز وضع اینترنتو خراب میکنن حداقل درست حسابی گیر بدیم بهشون چرا این قدر زود عقب میکشین بچه ها محکم باشین ما عشقمون گیم هست نزارین این عشقو راحت ازتون بگیرن حداقل کمترین چیزی که داریم آنلاین بازی کردنه دیگه نزاریم اینو خرابش بکنن هر روز زنگ بزنید و ایمیل بدین تا درست بشه بابا پشتکار داشته باشین
زنده باد همه گیمرهای ایران زمین ;)

اينقدر كه ريدن به اعصابمون ديروز نشستم بازي soccer stars رو گوشي دانلود كردم تا بتونم با گوشي انلاين بازي كنم ...
اخه ادم از اين ميسوزه xone داشته باشيم انوقت بشينيم با گوشي انلاين بازي كنيم....

خداییش من که X1 ام داره کنج اتاق خاک میخوره ، آنلاین بازی کردن به کنار خوده X1 هم مشکل کانت شدن پیدا کرده اصلا وضعیه کسی تونسته از عید به اینور فیفا یا مورتال بازی کنه آیا؟!

چند نفر از رفیقامون روی Xbox one هم به مشکل بر خوردند... حالا این محدودیت ها هم گریبانگیر Xbox one شده
اینترنت ایران کم کم باید پیوند برادری با چین ببنده... دیگه چیزی نمونده همه چی رو از دست بدید...یه سر بزنید به wikipeida در مورد فیلت--رینگ هوشمند.. مطالبی خوبی در مورد امضا کننده این محدودیت و... بدست میارید

چند نفر از رفیقامون روی Xbox one هم به مشکل بر خوردند... حالا این محدودیت ها هم گریبانگیر Xbox one شده
اینترنت ایران کم کم باید پیوند برادری با چین ببنده... دیگه چیزی نمونده همه چی رو از دست بدید...یه سر بزنید به wikipeida در مورد فیلت--رینگ هوشمند.. مطالبی خوبی در مورد امضا کننده این محدودیت و... بدست میارید
سلام دوست عزیز می تونم از شما آدرس اینستاگرامی ، لاینی ، کیکی( و درصورت عدم مشکل واتس اپ و...) داشته باشم . با تشکر

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

سلام دوست عزیز می تونم از شما آدرس اینستاگرامی ، لاینی ، کیکی( و درصورت عدم مشکل واتس اپ و...) داشته باشم . با تشکر

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
اره telegram با PC میارم بالا راحتره.. بیرون هم باشیم با موبایلیم
خواستی ادد کن Javad_music

ااااااهههه .....بعد يه هفته كه نت ها درست و بدون مشكل بود دولاره همين الان ساعت ٢:٣٠ شب به f دادن قضيه رو.... باز چت پارتي نميشه ساخت بازم......ااااااه

خداییش من که X1 ام داره کنج اتاق خاک میخوره ، آنلاین بازی کردن به کنار خوده X1 هم مشکل کانت شدن پیدا کرده اصلا وضعیه کسی تونسته از عید به اینور فیفا یا مورتال بازی کنه آیا؟!
از بعد از عید فقط 3 4 روز پیش به مدت 24 ساعت همه چیز درسته شده بود و من که نهایت اسفاده رو بردم ولی بد خراب شد نه فیفا نه هیچ بازی سرورس دیگه ای نمیشه بازیییییییییییی کرد منکه دیگه بوسیدم گذاشتم کنار مسعععععولین تخمشونم نیسیت یه عده از تنها تفریحشون که گیم هست زده میشن و میرن سمت علافی دختر بلند کردن عشق و حال کردن های غیر سالم این دوره وزمونه اقا بازی انلاین حرام است تمام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or