2مگ نامحدود تهران
- - -ویرایش - - -
2مگ نامحدود تهران
خوب اقا جان تقصیر امثال شما است که این مسئله بوجود اومده.
یارو گفته استفاده منصفانه.
اونوقت شما با لودر افتادی به جون خط. ضررشو یکی دیگه باید بده.
از وقتیکه شبانه رو پولی کردن و نامحدود رو کم کردن من دارم نفس راحتی میکشم. شب 2 به بعد سرعت میشد دایال اپ. در حالیکه من سرویس شبانه هم حتی نداشتم.
بعد از خوندن این پست یاد این حرف افتادم.. از ماست که برماستخوب اقا جان تقصیر امثال شما است که این مسئله بوجود اومده.
یارو گفته استفاده منصفانه.
اونوقت شما با لودر افتادی به جون خط. ضررشو یکی دیگه باید بده.
از وقتیکه شبانه رو پولی کردن و نامحدود رو کم کردن من دارم نفس راحتی میکشم. شب 2 به بعد سرعت میشد دایال اپ. در حالیکه من سرویس شبانه هم حتی نداشتم.
يك ماهه با psn كاملا مشكل دارم اصلا نتونستم يه دست بى دردسر فيفا بازى كنم.
كلا بيخيال آنلاين گيمينگ شدم اصلا فايده نداره اعتراضم كنيد بررسى نميكنن كه هيچ بدترم ميكنن و مسخرمونم ميكنن ميگن مشكلات مهمترى داريم!
بيخيال يه مدت بازى نميكردم خيلى اعصابم راحت بود الانم همون كارُ ميكنم يه عمر سينگل ميزدم مشكلى نيست.
پاك كردن صورت مسئله هم نيست اينكار چون واقعا قدرتى نداريم كه اين وضعيتُ تغيير بديم.
آقا سیاوش ! چند تا امثال شما که پیدا بشن و پا پس بکشن وضعمون اینطوری میشه !
این کاری که شما انجام میدید دقیقا همون پاک کردن صورت مسئله است
تا کی میخوای اینترنت مزخرف استفاده کنی ؟
فردا میان خودتو فیل تر میکنن
کلا بحث کردن با شما فایده ای نداره !
شما دوست عزیز تمایلی به گرفتن حق خودتون ندارید
البته این هم هست که شما پایتخت نشین هستید و سرویس بهتری دارید ! ما شهرستانی ها چه خاکی تو سرمون بکنیم ؟
اگر یه سری به اینجا بزنی میبینی وضع ما چطوریه http://forum.bazicenter.com/thread87721/page408/#post3728901
سلامکلا بحث کردن با شما فایده ای نداره !
شما دوست عزیز تمایلی به گرفتن حق خودتون ندارید
البته این هم هست که شما پایتخت نشین هستید و سرویس بهتری دارید ! ما شهرستانی ها چه خاکی تو سرمون بکنیم ؟
اگر یه سری به اینجا بزنی میبینی وضع ما چطوریه http://forum.bazicenter.com/thread87721/page408/#post3728901
خسته نباشی شماسلام دوستان
تو سرور psn (البته برا ps4)وقتي ارتباط با سرور قطع ميشه، كنار همه ي error هايي مه ميده،يه error هم ميده كه تو اون دوتا پورت udp و tcp رو معرفي ميكنه و ميگه مطمئن شويد كه اينترنت شما اين دوتا پورت رو بلاك نكرده باشه يا اينكه فاير والي جولوش نذاشته باشن....كسي ميتونه اينو پيگيري كنه ببينه ايا واقعا همچين چيزي درسته و ايا ميشه تقاضا داد برطرفش كرد؟اون دوتا پورت اينان
TCP : 80.443.3478 .3479.3480
UDP : 3478.3479