DoppelGang3rX1
کاربر سایت
اعتراض لازم نیست چون ممکنه دردسر بشه واستون
اگر همینطور پیش بره و اعتراضها نتیجه ای نده به راهکار اعتراض حضوری خواهیم پرداخت و نیاز به حمایت گروهی کاربران خواهیم داشت.
زنگ زدم پشتیبانی می گم چرا دیسی ها بدتر شده از 10 دقیقه شده 3 دقیقه
می گه ما هیچ مشکلی نداریم پورت udp خودش شما رو دیسکانکت می کنه چون فکر می کنه شما بهش حمله کردی :-o:-o:-o
می گم چرا بعد از عید این طوری شده می گه نمی دونم مشکل از ما نیست
من نمی دونم چیکار کنم برم کلمو بزنم دیوار
هم پول می دم هم نمی تونم از اینترنت درست استفاده کنم هم حرص می خورم
وقتی هنوز اکثر سایت های" مختص بازی" میترسن که کوچیکترین اعتراضی به این قضیه بکنن، توقع داری که کسی از یه اعتراض حضوری حمایت کنه؟
Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
از جدیت ماموران گمنام شبکه ی دیتای کشور در هر چه خرابتر کردن سرویس پهنای باند مشترکین ایرانی کمال تشکر را داریم!!
حتی با سرویس**** هم مشکل 3659 و قطعی پورت UDP وجود داره، چون خود سرویس هم قطع میشه!!!
اگر همینطور پیش بره و اعتراضها نتیجه ای نده به راهکار اعتراض حضوری خواهیم پرداخت و نیاز به حمایت گروهی کاربران خواهیم داشت.
دروغ که هناق نیست برادر من کنتور هم که نداره راحت گفته میشه !!!با تشکر از دوست عزیز بابت اطلاع رسانی از خبرگذاری فارس :
قابل توجه کسایی که میگن ارتباط اینترنت با خارج در ملی سازی اینترنت انجام خواهد شد و دیگر دسترسی به سایت های خارجی امکان پذیر نخواهد بود:
وزیر ارتباطات گفته :
وی بار دیگر تاکید کرد: مخالفان راهاندازی شبکه ملی اطلاعات از قطع اینترنت پس از راهاندازی این شبکه نگرانند که اطمینان میدهم این موضوع هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
واعظی افزود: با شبکه ملی اطلاعات دسترسی پرسرعت داخلی 2مگابیت بر ثانیه فراهم میشود، علاوه بر اینکه دسترسی خارج به مراتب پرسرعتتر خواهد شد.
البته اگه تکذیب نشه :d