پارس آنلاین از اول عید هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنی یه پیام صوتی پخش میکنه که میگه با سرویس های چیز پی ان و وایبر و اسکایپ مشکل داریم که خارج از حیطه اختیارات پارس آنلاین است و کارشناسان ما در حال پیگیری برای رفع این مشکل با مرجع زی صلاح هستند،از شکیبایی شما سپاس گذاریم. :d از بس زنگ زدم حفظ شدم دیگهسیستک امروز اس ام اس زده که اختلالات در سرویس های مختلف اگاهی داره و داره از زیر ساخت پیگیری میکنه...!!!متنش رو فردا دقیق میزارم
دیگه صدا ای اس پی ها هم داره در میاد
واسه من پینگ و پکت لاست ، تایم اوت از دیروز زیاد شده (البته منظورم اینه که زیادتر شده ، ما که همیشه ارزو به دل یه پینگ خوب بودیم )
سایت های خارجی هم یکی در میون باز میشن ، سایت مثل Twitch که توی همون لود میمونه
استیم میخواد اپدیت کنه با سرعت 5 کیلوبایت شروع به دانلود میکنه وسط ماجرا هم قطع میشه
بازی World of Tanks هم اینقدر تایم اوت میده و لگ میشه که از بازی کردن پشیمون میشی
شرکت سرویس دهنده : مخابرات
ممنون از مسئولین بابت این همه کیفیت o:-)
پارس آنلاین از اول عید هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنی یه پیام صوتی پخش میکنه که میگه با سرویس های چیز پی ان و وایبر و اسکایپ مشکل داریم که خارج از حیطه اختیارات پارس آنلاین است و کارشناسان ما در حال پیگیری برای رفع این مشکل با مرجع زی صلاح هستند،از شکیبایی شما سپاس گذاریم. :d از بس زنگ زدم حفظ شدم دیگه
آره برا منم مخابراته زنگ زدم گفتن در حال بررسی هست ولی کی درست میشه معلوم نیست !
من مشکلی توی انلاین ندارم یعنی توی فیفا می تونم التیمت بازی کنم اکثر وقت ها هم بازی کنم latency سبز یا نارنجی رو دارم پینگ با 4.2.2.4 حدود 50 و با 8.8.8.8 هم حدود 200 هست و packet lost هم ندارم ولی مشکلی که دارم چند صفحه پیش گفتم کلا مودم یه دفعه قطع میشه و چراغ هاش خاموش میشه انگار که ریست دادی به مودم. بعد از بازی پرت میشی بیرون یه باخت برات میزنه DNF هم بهت میده .