اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
سیستک امروز اس ام اس زده که اختلالات در سرویس های مختلف اگاهی داره و داره از زیر ساخت پیگیری میکنه...!!!متنش رو فردا دقیق میزارم
دیگه صدا ای اس پی ها هم داره در میاد

سیستک امروز اس ام اس زده که اختلالات در سرویس های مختلف اگاهی داره و داره از زیر ساخت پیگیری میکنه...!!!متنش رو فردا دقیق میزارم
دیگه صدا ای اس پی ها هم داره در میاد
پارس آنلاین از اول عید هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنی یه پیام صوتی پخش میکنه که میگه با سرویس های چیز پی ان و وایبر و اسکایپ مشکل داریم که خارج از حیطه اختیارات پارس آنلاین است و کارشناسان ما در حال پیگیری برای رفع این مشکل با مرجع زی صلاح هستند،از شکیبایی شما سپاس گذاریم. :d از بس زنگ زدم حفظ شدم دیگه =))

واسه من پینگ و پکت لاست ، تایم اوت از دیروز زیاد شده (البته منظورم اینه که زیادتر شده ، ما که همیشه ارزو به دل یه پینگ خوب بودیم :()

سایت های خارجی هم یکی در میون باز میشن ، سایت مثل Twitch که توی همون لود میمونه :|

استیم میخواد اپدیت کنه با سرعت 5 کیلوبایت شروع به دانلود میکنه وسط ماجرا هم قطع میشه

بازی World of Tanks هم اینقدر تایم اوت میده و لگ میشه که از بازی کردن پشیمون میشی

شرکت سرویس دهنده : مخابرات :|

ممنون از مسئولین بابت این همه کیفیت o:-)

واسه من پینگ و پکت لاست ، تایم اوت از دیروز زیاد شده (البته منظورم اینه که زیادتر شده ، ما که همیشه ارزو به دل یه پینگ خوب بودیم :()

سایت های خارجی هم یکی در میون باز میشن ، سایت مثل Twitch که توی همون لود میمونه :|

استیم میخواد اپدیت کنه با سرعت 5 کیلوبایت شروع به دانلود میکنه وسط ماجرا هم قطع میشه

بازی World of Tanks هم اینقدر تایم اوت میده و لگ میشه که از بازی کردن پشیمون میشی

شرکت سرویس دهنده : مخابرات :|

ممنون از مسئولین بابت این همه کیفیت o:-)

آره برا منم مخابراته زنگ زدم گفتن در حال بررسی هست ولی کی درست میشه معلوم نیست !

پارس آنلاین از اول عید هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنی یه پیام صوتی پخش میکنه که میگه با سرویس های چیز پی ان و وایبر و اسکایپ مشکل داریم که خارج از حیطه اختیارات پارس آنلاین است و کارشناسان ما در حال پیگیری برای رفع این مشکل با مرجع زی صلاح هستند،از شکیبایی شما سپاس گذاریم. :d از بس زنگ زدم حفظ شدم دیگه =))

راست میگه خب همه بدبختی ها زیر سر اون زیرساخت لعنتی هست. برای همه شرکت ها همین وضعه.

آره برا منم مخابراته زنگ زدم گفتن در حال بررسی هست ولی کی درست میشه معلوم نیست !

من هم مخابرات دارم، دو بار تا حالا زنگ زدم هر دو بار هم اینو گفته: اختلالات از سمت ما نیست و به ما گفتن تا آخر فروردین ادامه داره.

nk2q5ua3j8v8nlwkxdbo.png

صحنه های آشنا ............. قاتل گیم آنلاین قاتل گیمر آنلاین

خیلی جالب بود منم سرعتم 5ه بعد زنگ زدم شاتل دختره تو پشتیبانی داره زور میزنه که شما چون زیاد مصرف کردی سرعتت شده 5! کاملا هم عادی حالا من هی میگم بابا من از دیروز که شروع نکردم سرویس گرفتن! بعدشم من تا شب قبلش سرعتم 250 بوده... بعد که با یکی دیگه‌شون صحبت کردم گفت مشکل اساسی هست باید صبر و شکیبابی داشته باشید (منم گفتم شاتل هم میتونه توی گرفتن پولش صبر داشته یا 2 روز بعد قظع میکنه!؟)

دیگه دانلود از خارج کشور رو هم مختل کردن
2روزه میخام از خارج چیزی دانلود کنم گیرپاژ میکنه کاملا unstable
ولی از سرورای دخل ایران دانلود هیچ مشکلی نداره
فکر کنم شاهکار جدیدشونه

من مشکلی توی انلاین ندارم یعنی توی فیفا می تونم التیمت بازی کنم اکثر وقت ها هم بازی کنم latency سبز یا نارنجی رو دارم پینگ با 4.2.2.4 حدود 50 و با 8.8.8.8 هم حدود 200 هست و packet lost هم ندارم ولی مشکلی که دارم چند صفحه پیش گفتم کلا مودم یه دفعه قطع میشه و چراغ هاش خاموش میشه انگار که ریست دادی به مودم. بعد از بازی پرت میشی بیرون یه باخت برات میزنه DNF هم بهت میده .

من مشکلی توی انلاین ندارم یعنی توی فیفا می تونم التیمت بازی کنم اکثر وقت ها هم بازی کنم latency سبز یا نارنجی رو دارم پینگ با 4.2.2.4 حدود 50 و با 8.8.8.8 هم حدود 200 هست و packet lost هم ندارم ولی مشکلی که دارم چند صفحه پیش گفتم کلا مودم یه دفعه قطع میشه و چراغ هاش خاموش میشه انگار که ریست دادی به مودم. بعد از بازی پرت میشی بیرون یه باخت برات میزنه DNF هم بهت میده .

snr margin چنده؟ یه عکس از وضعیت لینکت بگیر آپلود کن

دوستان این جور که ..داره پیش میره..باید انلاین بازی کردن رو فراموش کنیم... شرکت زیر ساخت مقصر واقعیه نه شرکت های سرویس دهنده...
هر چی هم بیایم غر بزنیم زنگ بزیم پشتیبانی...دیگه کاری از دستمون بر نمیاد..:(
من موندم ... چی کار کنم اخه کسی حرف مارو نمیفهمه :|
صبر هم کنیم فایده نداره...یه عده احمق تو شرکت زیر ساخت نشستن..دارن به ریش ملت مخندن..خدا لعنتشون کنه.. حیف که نمیشه اینا چیری گفت....)x

دوستان سیم کش اومد ایفون تصویری برامون نصب کنه ، کابل تلفنمون رو گرفت عوض کرد ، این کابل میگفت مخصوص تلفنه ! ولی کابل قبلیمون برای برق بوده ، میخواستم بپرسم ممکنه کابل تلفنی باشه که کیفیت اینترنتم رو خراب کرده باشه ؟
چون احساس میکنم از اون موقع نویزم بیشتر شده ولی شاید هم اشتباه کنم . چون بعضی اوقات هم پینگم بدون نوسانه !
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or