اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم لطفا خواهشا جواب بدید ببینم مشکل از سرویس منه یا بقیه هم این مشکل رو دارن !

من حدودا یک ماهه که به این مشکل برخوردم و اونم اینه که اینترنت در حال استفاده به طور ناگهانی قطع میشه و چراغهای مودم خاموش میشن و دوباره روشن میشن و مجددا بعد از حدود 30 40 ثانیه قطعی مجددا وصل میشه به اینترنت . درست مثل حالتی که مودم رو ریست میکنیم .
خیلی چیزا رو با پشتیبانی چک کردم ولی هنوز مشکل حل نشده و خیلی آزار دهندس خصوصا موقع انلاین بازی کردن که یهو وسط بازی قطع میشه وسط استریم کردن قطع میشه وسط دانلود قطع میشه و کلا خیلی آزار دهندس
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
سرویسم ارت 1 از شرکت شاتل هست.

الان اصلا هیچ چیز مشخص نیست اینقدر که اختلال ایجاد کردن. در حال حاضر تمامی شرکت ها مشکل دارن هر کدوم به یه شکلی.

از اول سال هم شروع شده به دلیل دستکاری های جدید در سیستم فیل ترینگ هست.

-----------------------

مخابرات تهران هم طرح مصرف منصفانه برای مشترکین نامحدود داره میذاره، دقیقا روز به روز پسرفت می کنیم. اینجا ایران - هر روز بدتر از دیروز

مسخره بازیه به اینی که داریمم راضی نیستند
وزیر ارتباطات کارت زرد گرفت / دولت 11 کارته شد

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان سوال ملی نصرالله پژمان‌فرد نماینده مردم مشهد و حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی نماینده مردم تهران را از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار دادند، این نمایندگان از محمود واعظی پرسیده بودند که دلایل توسعه شبکه و پهنای باند اینترنت توسط وزارت ارتباطات بدون پیوست فرهنگی و قبل از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و بی‌توجهی به ظرفیت داخلی و همچنین علت عدم ابلاغ ضوابط بهره‌برداری از اینترنت تلفن همراه چیست.
وکلای ملت پس از استماع سخنان نمایندگان سوال‌کننده و توضیحات وزیر ارتباطات در نهایت پاسخ‌های وزیر را قانع‌کننده ندانستند و یازدهمین کارت زرد مجلس به وزرای دولت یازدهم را به محمود واعظی دادند.
بهارستان‌نشینان با 70 رای موافق، 99 رای مخالف و 11 رای ممتنع از مجموع 195 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس اعلام کردند که پاسخ‌های وزیر قانع‌کننده نیست.

کدوم افزایش پهنای باند؟ کدوم توسعه؟
تو دولت احمدی نژاد وضعیت نت صد شرف داشت به الان
شبکه ایران الان فقط شده موش ازمایشگاهی که تو دست به مشت ادم بی تخصصه

اینترنتی که شرکت های خصوصی میدن مثل ساتیا یا Hi web یا parsonline و یا شاتل و.... ping خیلی خوبی ندارن اکثرا بالای 250 هستن چیزی که من فهمیدم اگه کسی بتونه اینترنت از خود مخابرات بگیره خوبه حتی دیدم ping تا 60 هم امده پایین حتی اگه شما بتونی از سرویس کاهش ping استفاده کنی میتونی تا ping 40 هم داشته باشی ولی البته داشتن ping زیر 90 یجورای مثل تخم مرغ شانسی می مونه که ممکنه افرادی داشته باشن که نه خبر دارن نه گیم انلاین میزنن نه به صورت حرفه ای از اینترنت استفاده میکنن
بعضی شرکت های در USA حتی اینترنت 65 MG هم میدن و ping اکثرشون تک رقمی هستش سرور های که این کشور داره کاری میکنه حتی تمایل پیدا نکنی از پای TV online و یا شبکه های گیم بلند بشی
در ایران شرکت های خصوصی که به طور کل اینترنت میدن بیشتر به درد دانلود میخورن نه برای Multi game

اینترنتی که شرکت های خصوصی میدن مثل ساتیا یا Hi web یا parsonline و یا شاتل و.... ping خیلی خوبی ندارن اکثرا بالای 250 هستن چیزی که من فهمیدم اگه کسی بتونه اینترنت از خود مخابرات بگیره خوبه حتی دیدم ping تا 60 هم امده پایین حتی اگه شما بتونی از سرویس کاهش ping استفاده کنی میتونی تا ping 40 هم داشته باشی ولی البته داشتن ping زیر 90 یجورای مثل تخم مرغ شانسی می مونه که ممکنه افرادی داشته باشن که نه خبر دارن نه گیم انلاین میزنن نه به صورت حرفه ای از اینترنت استفاده میکنن
بعضی شرکت های در USA حتی اینترنت 65 MG هم میدن و ping اکثرشون تک رقمی هستش سرور های که این کشور داره کاری میکنه حتی تمایل پیدا نکنی از پای TV online و یا شبکه های گیم بلند بشی
در ایران شرکت های خصوصی که به طور کل اینترنت میدن بیشتر به درد دانلود میخورن نه برای Multi game

من هم از مخابرات نت دارم هم از یه شرکت خصوصی هر 2 مشکل داره
بنده یه عمر تو isp کار میکردم میدونم چی به چیه
هیج فرقی بین اینا وجود نداره هر 2 دیتا رو از زیرساخت میگرن تنها فرقی که داره اینه که زیرساخت از مخابرات برای transmit دیتا استفاده میکنه تا دیتا رو به شرکتای دیگه برسونه ولی خود مخابرات دیگه مستقیما او دیتا رو برای شما ارسال میکنه یعنی یک مسیر کمتر و پینگ کمتر
تو ایران هم بهترین پینگ با اروپا که تا الان دیدم 75 بوده

اتفاقآ تو ایران اینترنتا زیاد با هم فرقی ندارن چون همه از یه جا میگیرن عینه اینه بگی تندر پارس خودرو بهتره یا تندر ایران خودرو
شرکت ارتباطات زیرساخت
اونی هم که شما میگی یه حالت آزمون و خطاست و بستگی به پوشش دهی شرکتتت تو ناحیت داره بالفرض مخابرات و x تو یه محدوده بزرگ سرویس بده از این سو باعث کاهش کیفیت میشه و این دلیل بر این نیست که اگه مخابرات x خوب یا بد بود مخابرات y هم همینطور باشه

این مشکلات اینترنت داره واقعا پا رو فراتر از محدوده غیر قابل تحمل می زاره :|
آخه تو BF در جا می زنی می گی بازی نیاز به نت خوبی داره اما دیگه کلش هم مشکل پیدا کرده . من تعجب نمی کنم اگه فردا یکی بیاد بگه بازی های browser based هم مشکل پیدا کردن:|

های وب دارم و از هفته اول فروردین حتی فرند لیستم لود نمیشه
دیگه خسته شدم زنگ میزنی میگه شما نفر 50ـم در صف میباشید.

من از پشتیبانی خیلی وقته دست کشیدم چون عملآ پشتیبانی تو ایران نه فقط های وب بلکه کل شرکت ها, تقریبا فرمالیته و برای دهن پر کنی هست!

یه شرکت اصولا باید برای هر طیف مشتری پشتیانی داشته باشه چون هر کاربری نحوه استفادش از اینترنت متفاوته! یکی گیم,یکی تجارت,یکی دانلود پو..نو و ...

ولی آقایون چیزی که خیلی واضح هست و همه ما میدونیم اینه که مسئولین به هیچ کدوم از کاربران نت اهمیت نمیدن,حالا این وسط به یکی از این طیف هیچ اهمیتی نمیدن که از قضا گیمرها هستند!حتی ذره ای...

های وب دارم و از هفته اول فروردین حتی فرند لیستم لود نمیشه
دیگه خسته شدم زنگ میزنی میگه شما نفر 50ـم در صف میباشید.
مطمئن باش واسه من که مدام اولم هیچ کاری نکردن!! قبلا گفتم تو پست ها
به مودم بنده هم گیر دادن!!! دیگه مونده بود بگه کوسه باز اومده منظقه شما!!!
درکل حاضر نیستن مشکل نت و به خودشون ربط بدن!!

عاااااا قاااا قبلا هم گفتم،با پینگ زیر 300 میشه رویایی بازی کرد به شرطی که محدودیت و چیلترینگ روی پورت و پروتکل و گیت وی نباشه،دو سال پیش که کلا پینگ ها بالا بود ما با پینگ 250 بازی میکردیم هیچ مشکلی هم نداشتیم،کوچک ترین لگی توو بازی نبود،مشکل پینگ با مشکل چیلترینگ متفاوته ! با پینگ بالا میشه بازی کرد ولی با چیلترینگ نه !

دوستانی که مشکل هاست پیدا نکردن و جوین نشدن و لود نشدن و مشکلات مشابه دارن،از چیز پی انی که توو صفحات قبل گذاشتم استفاده کنند به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه.

آخرین ویرایش:
نت ایران در صورتی درست میشه که بتونن راهی درست پیدا کنن که جلو همه قند شکنا رو بگیرن
که فکر نکنم بشه
هر کاری الان میکنن واسه اینه که اینارو مختل کنن جدا از کمبود پهنای باند و سخت افزارهای ضعیف :دی

عاااااا قاااا قبلا هم گفتم،با پینگ زیر 300 میشه رویایی بازی کرد به شرطی که محدودیت و چیلترینگ روی پورت و پروتکل و گیت وی نباشه،دو سال پیش که کلا پینگ ها بالا بود ما با پینگ 250 بازی میکردیم هیچ مشکلی هم نداشتیم،کوچک ترین لگی توو بازی نبود،مشکل پینگ با مشکل چیلترینگ متفاوته ! با پینگ بالا میشه بازی کرد ولی با چیلترینگ نه !
دوستانی که مشکل هاست پیدا نکردن و جوین نشدن و لود نشدن و مشکلات مشابه دارن،از چیز پی انی که توو صفحات قبل گذاشتم استفاده کنند به احتمال زیاد مشکلشون حل میشه.

رو مخابرات کار نمیکنه !

این مخابرات عتیقه نه اینکه خیلی اوضاعش بهتر از بقیه ISP ها هست، تازه میخواد مصرف منصفانه هم واسه ما بذاره.

دوباره کوسه زده یه کابل ها ؟! مخابرات اصفهان که از دیروز تاحالا نابوده دسترسی به شارژ حساب از طریق پنل که قطع شده الانم که کلا پشتیبای 2020 قطع هست زنگ زدم اپراتو میگه مشکل سراری داریم و بعد تماس قطع میشه ! :|

دوستان من یه مشکلی دارم میدونم جاش اینجا نیست ولی اینجا بازدید کننده زیادی داره شاید یکی بتونه بهم کمک کنه
من ار های وب سرویس میگیرم می خواستم بسته نقره ای گنجینه رو بگیرم
گنجینه - های وب
ولی برای من غیر فعاله ازدوستان کسی هست که براش فعال باشه پول براش واریز کنم برام بخره کدشو برام ارسال کنه ؟ممنون میشم

دوستان من یه مشکلی دارم میدونم جاش اینجا نیست ولی اینجا بازدید کننده زیادی داره شاید یکی بتونه بهم کمک کنه
من ار های وب سرویس میگیرم می خواستم بسته نقره ای گنجینه رو بگیرم
گنجینه - های وب
ولی برای من غیر فعاله ازدوستان کسی هست که براش فعال باشه پول براش واریز کنم برام بخره کدشو برام ارسال کنه ؟ممنون میشم

پیشنهاد می کنم در فروم پی سی ورلد، تو تاپیک های وب مطرح کنید. در کل، تمام مسائل مربوط به ISP ها اونجا بیشتر از جاهای دیگه بازدید کننده داره و پست میخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or