یعنی واقعا باور دارید وزیر کاره ای هست و مشکلتون برطرف میشه باو ... ! :d
دوستانه بگم چون مدت زیادی هست در اینجا آشنایی داریم بجای دست انداختن بقیه یاد بگیر به بقیه کمک کنی! پستای بالایی رو نگاه کن و پستی که زدی رو هم ببین!
کسی که نمی تونه همراهی بقیه رو هر چند با امید ناچیز تحمل کنه خودش مشکل داره! یا دلواپسه یا گروه فشار!
دوستانه بگم چون مدت زیادی هست در اینجا آشنایی داریم بجای دست انداختن بقیه یاد بگیر به بقیه کمک کنی! پستای بالایی رو نگاه کن و پستی که زدی رو هم ببین!
کسی که نمی تونه همراهی بقیه رو هر چند با امید ناچیز تحمل کنه خودش مشکل داره! یا دلواپسه یا گروه فشار!
مهم:دوستان لطفا اسامی بازیها و مشکلی که ایجاد میشه رو هم دقیق تر بگید، در حال گزارش مشکل هستم، شاید فرجی شد.
مهم:دوستان لطفا اسامی بازیها و مشکلی که ایجاد میشه رو هم دقیق تر بگید، در حال گزارش مشکل هستم، شاید فرجی شد.
داداش میشه برای دلخوشی هم که شده بگی تقریبا کی سرعت دانلود 4-5 مگ بین همه مردم ایران کی فراگیر میشه ؟
من نمیدونم مگه نمیشه به رئیس جمهور نامه داد این طوری حداقل یه مقام مطمئن طرف هستیم نهایتآ سال 95 بدون مشکل خواهیم بود
دوستان امروز وضعیت بهتر شده الان lol بازی کردم هیچ مشکلی نداشت نه تایم اوت نه dc
Hi web
چه خبر آقایون وضع بهتر شده؟به یکی دو روز دل خوش نکن داداش .
من جرات ندارم . یکی جای من بره warthunder test
عزیز من که سمتی ندارم بگم، اما پیش بینی من اینه که مشکل فنی نداریم، قیمتا باید معقولتر بشه،
بحث ما سر سرعت نیست، سر اختلالات عمدی و اولویت های دیگه ای هست که کیفیت سرویسهای کاربران رو مرتب تحت الشعاع خودش قرار میده و کسی پاسخگو نیست.
اینم فکریه در صورتی که به صورت کمپین و امضاهای زیاد باشه ، اما آخرش باز هم خود رییس جمهور باید از وزیرش بپرسه که جریان چیه!