mohamad_gamer
کاربر سایت
دوستان من دقیقا 2 هفته هست تایم اوتم کلا یعنی کلا تایم اوت بودم تو تمام روز شاتل دارم زنگ زدم گفتن اختلال به وجود اومده باید صبر بفرمایید تا کی نمیدونم
دوستان این مشکل فقط بر روی adsl ؟ یعنی با اینترنت وایرلس کسی این مشکل داره؟
اين همراه اول عوضي اينكارو شروع كرده تو اخبار گفت مردم دارن بدون تلفن با هم درارتباط هستن 3 بار شكايت كرده براي همينه اين همه داغونه نتمن پارس انلاین دارم این مشکل هم تو بازی های انلاین با خارجی ها دارم الان رفتم تو سایت پارس انلاین این اطلاعیه رو زده: به اطلاع می رسانیم، هم اکنون با مشکلاتی در خدمات رسانی سرویس ها یی همچون Skype ،OOVOO و Viber مواجه هستیم که خارج از اختیارات این شرکت می باشد.کارشناسان ما در حال پیگیری با مراجع ذیربط می باشند.پیشاپیش از شکیبایی شما سپاسگزاریم.
دادا من مبین نت ایرانسل دارم ای دی اس ال هم دارم سه تاش یه جورهدوستان این مشکل فقط بر روی adsl ؟ یعنی با اینترنت وایرلس کسی این مشکل داره؟
من از صبح تا همین الان داشتم بازی میکردم بدون هیچ مشکلی
تهران - مخابرات هم دارم دائما هم bf4 بازی میکردم
نزدیک 6 ساعت
اين همراه اول عوضي اينكارو شروع كرده تو اخبار گفت مردم دارن بدون تلفن با هم درارتباط هستن 3 بار شكايت كرده براي همينه اين همه داغونه نت
اللهی آمین ! :dخوشا به حالت ای روستایی چه شاد و خرم چه با صفایی دی:
من دلم لک زده برای یه دست بتل خدا انشاالله از شون نگذره الهی به زمین گرم بخورن الهی الهی داغ عزیز ببین ن
آخه با احساسات ما بازی میکنن
دوست عزیز ، بزار 2 روز فیکس باشی بعد اینجا اطلاع رسانی کنید .من از صبح تا همین الان داشتم بازی میکردم بدون هیچ مشکلی
تهران - مخابرات هم دارم دائما هم bf4 بازی میکردم
نزدیک 6 ساعت