+مدتيه كه ميرم فيفا بشدت لگ دارم.شما هم دارين؟
+خیلی کم اگه هوا تو بازی بارونی باشه |:
مثل اینکه کلا شبکه Xbox Live مشکل داره خبرش تو اینترنت اومده ولی مایکروسافت انکار میکنه !
+منم دو روزی هست که همین مشکل دارم معمولا اوایل نیمه دوم کانکنش لاست میشه و نتیجه به نفع حریف میشه
+
این سرور ها پوکیدن من سه دست فیفا بازی کردم هر سه تا سر دقیقه 60 connection lost میداد در حالی که اینترنت وصل بود
+دوستان چند روزیه
شدیدا تو x live اختلال دارم ...مثلا هر ساعت یه بار خود به خود از لایو دیسکانکت میشم .... زمانی هم انلاینم از هر راند بازی یکی در میون لاست کانکشن میزنه وسط بازی ... کسی این مشکل رو داره ؟؟
+بروبکس عزیز
برای سرورهای ایکس باکس مشکلی پیش اومده؟؟؟ به نظر میاد زدن داغونش کردن !!! هر بازی که در لایو بازی میکنی بعد از چند دقیقه هنگ میکنه !!!
+سرورا بدجور تركيده تو يك سايت خارجي ديدم حدود ٦٠ نفر مشكل داشتن
+
فاجعست اقا..با اين اوصاف ادم به ps فك ميكنه
+من و 5 تا از رفیقام که اهواز هستن دقیقا همین مشکل رو دارن وسط بازی میوفتیم بیرون
+این فیفا خیلی نامرد شده دیروز داشتم تو season بازی میکردم حریف یک هیچ از من جلو بود اوایل نیمه دوم ارتباط طرف با من قطع شد
خوب باید سه هیچ من برنده باشم دیگه در حالی که اون رو یه هیچ برنده کرد
+
یکی از رفیقام می گفت دلیل قطع شدن از این بازی اینکه فرند لیست شما بالای 90 نفر توش هست.
+رفیقت چجوری به این نتیجه رسیده؟
+
لایو از این گلیچ ها زیاد می گیره
+اتفاقا اقا بهرام من تو فیفا هر روز 200 بار فریز میکردم فرندام رو کردم 89 تا درست شد !
+کم کم دارم به این نتیجه میرسم که مشکل نت جهانی هست
چرا که امروز تو cod چندین بار اتفاقات عجیب قریب رو شاهد بودم
+تو تاپیک فیفا زدم گفتم اینجا هم بزنم
دوستان مشکل قطعی وسط بازی فیفا واسه نت ایران نیست مشکل از EA هست
+
بعد میگن چرا ea میشه بدترین کمپانی. اون از BF4 با اون همه باگ مولتی پلیر و سینگل پلیر و پاک شدن چندین باره سیو اینم از این یکی.
+اخه فقط همین بتل فیلد 3 اینطوریه بقیه بازیها مشکل ندارن
+مشکل لاست کانکشن ربطی به EA نداره و تو COD هم خیلی زیاد شده چند وقته اخیر ....
+
نه داداش سرورهای ea مشکل خورده
,.........