اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
پینگ 8.8.8.8 120ثابت میده (تغیرش از 119 تا 121هه )
پارس انلاین 256 نامحدود :دی
از وقتی dns سرور رو عوض کردم خیلی رو پینگم تاثیر داشته و عالی شده
پیشنهاد میکنم عوض کنید حتما
24975751248586753203.png

آخرین ویرایش:
ینی تف تو روحشون. همین. سه نفر تو بازی از سه شهر مختلف وسط بازی DC شدیم. اینم UDP نیست؟ عمدیم نیست؟با این همه ادعا عرضه عرضه یه نت نصفه نیمه رو هم ندارن.

بیچاره اون دو نفر که مونده بودن. دخلشون 2v5 اومد فک کنم.

آخرین ویرایش:
به اندازه 27 دقیقه نتم رویایی بود نشه ی نشه بود،این قدر بهم فاز داد اصن توصیف نشدنی بود.تا این که دوباره انگشتشونو کردن توو این نته ملت بد بخت.بدون اینکه لگ بخورم یه دفه از لایو دیسکانکت شدم،وقتی دوباره وصل شدم و رفتم توو بازی دیدم همون آشغاله همیشگیه،حاله آدمو بهم میزد.من نمیدونم واقعا چی رو میخوان ثابت کنند این عقده ای ها.تفریح درستو درمون که نداریم یه بازی آنلاین که اونم **** بهش.والا ما قصد هیچ توطعه ای نداریم،نه بابام تروریست نه اجدادمون،امنیتم پایداره نمیخوایم به خطر بیوفته...اگه شما 10000 صفحه دلیل و مدرک بیارید مبنی بر اینکه این کثافت کاری ها عمدی نیست من تووو کتتم نمیره... من یه ذره پول جمع کنم و کارت پایان خدمتمو بگیرم،میزارم میرم از این مملکت دیگه خسته شدم.

منم این مشکل مزخرف رو الان پیدا کردم :|
بیشتر مشکلاتی که ما سر نت میکشیم سر این شیلترینگ بیخوده :| بابا ما اصلا میخوایم بی دین باشیم باید به کی بگیم ؟ :| ( لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ )
اون روز تو اخبار نشون میداد این امام جمعه ی تهران جوری میگفت ما نمیخوایم جوان های مان به خلاف کشیده بشن هر کی ندونه فکر میکنه ما میخوایم شما بشینی بالا منبر ... ( به علت خطر بن نمیگم اگر نه دلم پره :| )

دوستان ریشه ی مشکلات رو در یک پست حدود 12-13 صفحه ی پیش گفته بودم بهتره باز برای یاد آوری ذکرش کنم:

الان اگر بعد از این همه مدت انتظار ، نظر من رو بخواین میگم فایده و نتیجه ی عملی نداره ...
اینقدر دم و دستگاه های مسخره و محدود کننده روی Route اینترنت گذاشتن که با پینگ 90ms و سرعت 4Mb/s که نت نرمال حساب میشه اصلا نمیشه 5 دقیقه بازی کرد ! مشکلات و ارور ها و فریز شدن ها و قطع و وصلی ها و مسدود شدن های بزرگ و کوچیک و عجیب و غریب اینقدر متداول شده که رسما اسم این سرویس فیل تر نت هست نه اینترنت.​

نمونه ی این قضیه سایت گوگل و یوتیوب هست که از اواسط ماه مرداد تا الان هر روز بندری میزنه !!! یه ساعت باز میشه 2 ساعت SSL Error میده دوباره 3 ساعت بازه 5 ساعت بسته به طبع سرویس های گوگل هم مختل هستند خب همین نشون میده اینترنت مریضه الان. در حقیقت سرطان داره و غده ی سرطانیش هم روز به روز و ماه به ماه داره بزرگ تر میشه.

تا زمانی که این دمو دستگاه های عجیب و غریب و روت های فیل تر کننده ی همه چیز برچیده نشه سرطان درمان نخواهد شد ، باقی ماجراها و وعده و وعید ها همش سر گرم کردن ملته.
متاسفانه راه چاره و علاج درست حسابی هم در حال حاضر وجود ندارد. به جای اینکه بگم صبر کنیم اینبار باید بگم
فقط باید طاقت بیاریم و تحمل کنیم​
.
فعلا قضیه اینترنت ما تو اون 2 خط آخر داره می چرخه ، دوستان سعی کنید به جای حرص خوردن الکی متوجه باشید که موضوع چقدر عمیق تر از این حرف هاست و با حرف و وعده درست نمیشه.
اون نمونه ای که بالا و اول صحبت هام قرمز کردم و خودم هر روز دارم می بینم برام ثابت کرد مشکل اصلی اینترنت تجهیزات و روت های مزخرف زیرساخت هست که این مصائب رو بوجود آوورده و تا برچیده نشه وضع همینه.
برچیده شدنش هم خروج انحصار تامین اینترنت توسط این شرکت Thief هست که همه دارند فریاد می زنند ولی اتفاقی نمی افته.

اگه اینطوریه پس داریم وقتمونو اینجا هدر میدیم چون جز ما یه عده گیمر کس دیگه ای با این موضوع مشکلی نداره و کسی هم نمیاد به خاطر بازی یه عده اینترنتو از انحصار اون زیرساخت لعنتی در بیاره. تا جایی هم که یادم میاد هیچ کدوم از مسیولین هم حتی ازون خیلی تدبیر و امیدیاش موافق برداشتن *****ینگ نبودن بلکه اگه دقت کنین همینا که از ازادی تو محیط اینترنت رفع *****ینگ فیسبوک و ... دم میزدن همین *****ینگ هوشمند رو بوجود اوردن مگر نه که همون *****ینگ قبلی بود و کسی هم مشکلی نداشت باهاش. اگه قراره صبر کنیم و طاقت بیاریم پس این تاپیک به چه درد میخوره؟ همه سرکار بودیم؟ الکی اعلام وضعیت؟

اگه اینطوریه پس داریم وقتمونو اینجا هدر میدیم چون جز ما یه عده گیمر کس دیگه ای با این موضوع مشکلی نداره و کسی هم نمیاد به خاطر بازی یه عده اینترنتو از انحصار اون زیرساخت لعنتی در بیاره. تا جایی هم که یادم میاد هیچ کدوم از مسیولین هم حتی ازون خیلی تدبیر و امیدیاش موافق برداشتن *****ینگ نبودن بلکه اگه دقت کنین همینا که از ازادی تو محیط اینترنت رفع *****ینگ فیسبوک و ... دم میزدن همین *****ینگ هوشمند رو بوجود اوردن مگر نه که همون *****ینگ قبلی بود و کسی هم مشکلی نداشت باهاش. اگه قراره صبر کنیم و طاقت بیاریم پس این تاپیک به چه درد میخوره؟ همه سرکار بودیم؟ الکی اعلام وضعیت؟
گفته های شما تا حد زیادی درسته ولی باید بگم همچین هم فعالیتمون بی فایده نبوده. فایدش رو می تونید تو همین تاپیک و پست های اون مشاهده کنید.
در ضمن در آووردن انحصار از دست زیرساخت کار غیر ممکنی نیست و البته ربطی هم به گیمر بودن نداره ، الان قیمت اینترنت و کیفیتش به طور مستقیم زیرساخت رو تحت و الشعاع قرار داده ولی یه همت انقلابی می خواد تا انحصار از دست زیرساخت در بیاد که زمان می بره واسه همین گفتم باید طاقت آوورد شاید این دولت بتونه این کار رو در سال های آینده انجام بده.
*****ینگ هوشمند هم هنوز اجرایی نشده عزیز.

ما بلاخره نفهمیدی ، اگر DNS ست کنیم ، توی پینگ تاثیر داره یا نه ؟
من الان مخابراتم ، DNS رو گذاشتم 217.218.127.127
جایگزینم گذاشتم 4.2.2.4
ولی به جان خودم اگر پینگ تغییری کرد :| البته الان نت مجانیه باید صبح امتحان کنم.

4.2.2.4 که کلا به فنا رفته الان من تو بازی پینگ 120 هست بعد با 4.2.2.4 300 کلا دیگه ازش به عنوان dns یا مرجع استفاده نکنید .با اینا تست بزارید 4.2.2.2 8.8.8.8

هم پینگ و هم سرعت دانلود/آپلود من از دیروز حدود 5-6 غروب خیلی بهتر شده!
پینگ با یه سری سرور های آلمان دوروبر 130-140 هست!(قبلا با همین سرور ها تست میکردم 180 بود همش)
مخابرات تهران........

ما بلاخره نفهمیدی ، اگر DNS ست کنیم ، توی پینگ تاثیر داره یا نه ؟
من الان مخابراتم ، DNS رو گذاشتم 217.218.127.127
جایگزینم گذاشتم 4.2.2.4
ولی به جان خودم اگر پینگ تغییری کرد :| البته الان نت مجانیه باید صبح امتحان کنم.

داداش من همه ی این روش ها رو امتحان کردم،میدونی چرا ؟؟؟ چون به هر دری زدم تا بتونم مثه آدم بازی کنم...DNS تاثیر زیادی نداره،ولی بار ها شده با عوض کردن DNS یه ذره لگ تووو بازی بهتر شده.اصن شما گذاشتی رو 4.2.2.4 مگه چقد میخواد پینگ تو بیاره پایین؟؟؟نهایت بیاره 10-30 تا کم میکنه.وقتت رو تلف نکن من همه ی این راه ها و روش ها رو تست کردم فایده نداره.

- - -ویرایش - - -

هم پینگ و هم سرعت دانلود/آپلود من از دیروز حدود 5-6 غروب خیلی بهتر شده!
پینگ با یه سری سرور های آلمان دوروبر 130-140 هست!(قبلا با همین سرور ها تست میکردم 180 بود همش)
مخابرات تهران........
نت مخابرات هیچ وقت ثبات نداشته و نخواهد داشت،دقیقه ای پینگش تغییر میکنه.

مشکل دی سی شدن هنوز رفع نشده خیلی از بازی‌ها هنوز مثل قبل ( UDP ) وسط بازی بعد 2 دقیقه قطع می‌شن: مثل ROBOCRAFT , LOADOUT و خیلی بازی‌های دیگه که زیاد معروف نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or