اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
ddglu697r52ezrzotk5c.jpg

نت داغونه،فک نکنم از این داغون تر وجود داشته باشه.پینگ به سرور ها 120،بدونه پکت لاست،توو بازی آشغاله.طرف داره خشاب عوض میکنه دستش رو خشابه منو میزنه،اون وقت یه خشاب سمتش میزنم یه تیرمم نمیخوره.حاله آدمو بهم میزنه،اعصابم تخیلی شد دسته رو زدم توو دیوار،2 تیکه شد.تاااا کی آخه ؟؟؟!!! چقد باید صب کنیم تا زیر ساخت انگشتشو از اینترنت بکشه بیرون ؟؟؟!!!! بهشون زنگ هم میزنی مثه آدم جوابتو نمیدن،یه مشت عقده ای بد بختن که فک میکنن بازی آنلاین امنیته کشورو بخطر مینداره.

20 روزه که پینگم با 8.8.8.8 از 340 پایین تر نیومده. هیچ روزی هم نبوده که کمتر از 20 درصد تایم داشته باشم. دیگه فکر کنم باید ببوسم انلاینو بزارم کنار. اینطوری که بوش میاد بچه های بالا پیروز شدن. GAME OVER! :P

69647257152755784019.png

دوستان اینا دیگه شورشو در آوردن. IP من flood شده به سرور های ایران! ینی پینگ سرور های dns رو میگیرم پینگ یه سرور داخل رو بهم میده.
گندشو در اوردن یه مشت ...

خیلی دوست دارم بدونم با ایجاد اختلال در UDP چی بدست میارن ؟ :ranting: اگه کسی میدونه لطفا جواب بده

حتما میخوان که ما از راه راست منحرف نشیم :|

خیلی دوست دارم بدونم با ایجاد اختلال در UDP چی بدست میارن ؟ :ranting: اگه کسی میدونه لطفا جواب بده

1 . یه گندی زدن نمیتونن جلوشو بگیرن !
2 .میترسن ثباط فرهنگی ملت به خطر بیوفته !

این نت ایران هم پدیده ای هست برای خودش :|
برای من همین الان بدون هیچ دلیلی برگشت به حالت عادی هم پینگ هم مشکل پورت UDP :|

تا حدودی تایید میشه.پینگ به 8.8.8.8 درست شده،من دارم 100 میگیرم.ولی 4.2.2.4 زیر هنوز خرابه،زیر 220 نمیده.

تا حدودی تایید میشه.پینگ به 8.8.8.8 درست شده،من دارم 100 میگیرم.ولی 4.2.2.4 زیر هنوز خرابه،زیر 220 نمیده.
آره برای منم 4.2.2.4 همون 220-230 رو می ده ولی قبل اینکه اون پست رو بدم 350 می داد . تو بازی هم هر 3-4 دقیقه دیسکانکت می شد که الان درست شده ...

دوستان اختلالات عمدی نیست، چون کنترلی روی بسته های UDP حین کارهای اصلیشون نیست این مشکلات ایجاد میشه و ناشی از گسستگی شبکه، گلوگاهها و تغییرات پی در پی سیستمهای زیرساخت در نقاط مختلف شبکه و عدم وجود راهکارهای کنترل کیفی شبکه هست،
بهبود کیفیت واقعی شبکه نیازمند یه تغییر ساختاری و اساسی هست که با حرفها و دلداریهای وزیر حل شدنی نیست، فقط باید کمی صبر کنیم تا ببینیم وعده های بهبود کیفیت تا پایان سال عملی خواهد شد یا خیر!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or