barney stinson
کاربر سایت
های وب این چند روزه قشنگ ......
زنگ هم که میزنی میگه سراسری هست سرعت دانلودش خوبه ولی پینگش افتضاحه ... حتی بعضی از سایت ها رو هم باز نمیکنه مثل battlelog![]()
Hiweb گند زده پاک... الان پینگ من 450 هستش.. یه بازی رنک هم به همین دلیل باختم!!همچین میگن سراسری هست که انگار خیلی دلیل موجهی هست. چه سراسری چه غیر سراسری مشکل هست و باید پیگیری کنند. چیزی که هنوز تو ملت جا نیفتاده حقوق مشتری هست. میگم پینگم خیلی بالاس و تایم اوت نزدیک 50% میگه ما گیم پشتیبانی نمیکنیم. آخه این که نشد حرف. اینترنت هر چیزی رو که بهش وابستس رو باید پشتیبانی کنه دیگه. اگه نه که میشه نیمچه اینترنت و باید قبلش مشتری کاملا در جریان قرار بگیره که چی داره خریداری میکنه.
همچین میگن سراسری هست که انگار خیلی دلیل موجهی هست. چه سراسری چه غیر سراسری مشکل هست و باید پیگیری کنند. چیزی که هنوز تو ملت جا نیفتاده حقوق مشتری هست. میگم پینگم خیلی بالاس و تایم اوت نزدیک 50% میگه ما گیم پشتیبانی نمیکنیم. آخه این که نشد حرف. اینترنت هر چیزی رو که بهش وابستس رو باید پشتیبانی کنه دیگه. اگه نه که میشه نیمچه اینترنت و باید قبلش مشتری کاملا در جریان قرار بگیره که چی داره خریداری میکنه.
face palm
اورجینم از صبح تا الان نه با ***** شکن نه با ف.ر.ی گ. ی.ت با هیچی انلاین نمیشه
دیروز هم که بازی میکردم یا وارد نشدهdcمیشد یا بعد چند دقیقه بازی
سایت های ***** رو هم میخوام باp.m.9باز کنم ارورSSLمیده
من زخک خ.رده وایمکس هستم اصلا برا انلاین طرف وایمکس نرو که پشیمون میشیتا اونجا که من میدونم 99% ای دی اس ال ها داغون شدن من وایمکس ایرانسل رو پیشنهاد میدم خودم رفتم ثبت نام کردم 1 مگ نامحدود وصل شد میام اینجا وضعیت رو گزارش میدم![]()
من زخک خ.رده وایمکس هستم اصلا برا انلاین طرف وایمکس نرو که پشیمون میشی
من خودم وایمکس مبین نت داشتم اولین مشکل وایمکس قیمت گرونش دومیش هم پینگش که برا من خیلی بالا بود از ایزانسل تجربه ندارم شاید بهتر از مبین نت باشهدوستم خونشون پایین کوچه هست همین ساعت پیش داشتیم بتل میزدیم بعد 30 دقیقه ماله من پکید اون به راحتی بازی میکرد خودمم یه بار رفتم خونشون کفم برید اصلا لگ نداشت بعدش ماله من همش عقب جلو میشه