خیلی ممنون!مسخره بازیه که میگن به مسئولان فحش ندین خب یکی نیست بگه پس چطوری خودمون رو خالی کنیم ؟
اگر این کار رو هم نکنیم دیگه باید بمیریم
اصفهان کو پ ...
دوستانی که اینجا پینگ میزارن میگن ا چرا پینگم رفته رو 300 برن خدا رو شکر کنن مثل من براشون آرزو نشه همین پینگ.
مشکل بزرگ ، انحصار پهنای باند است که نه با فحش و توهین به کسی حل میشه نه با اون جلسات و ... به تنهایی ، تنها راه حل این مشکلات ایجاد بازار رقابتی و غیر انحصاری و آزاد در اینترنت کشور هست که متاسفانه به دست آدم های بزرگتر از وزیر باید حل بشه. یک بار دیگه هم گفتم در مورد این قضیه باید با ریاست جمهوری ارتباط برقرار کرد تا به مرور بتونیم مشکل رو ریشه ای حل کنیم نه اینکه ما یه فشار بیاریم اونا بیان قول بدن 45 روز دیگه مشکلات بهبود پیدا میکنه بعد از 2 هفته هم همه بیخیال شن انگار نه انگار. (از این قول ها زیاد شنیدیم ولی کوچکترین قدم عملی برداشته نشده که نشده !)زود از کوره در نرید. 167% حق با شماست ولی نذارید مث اون دفعه بشه. ظاهرا باید زحمت یه جلسه دیگه رو به آقا فرشید بدیم![]()
مطمئن باش اونجا گفته توی 10 استان ولی توی کل کشور مخابرات داره دزدی می کنه و پهنای باند کمی رو به تعداد زیادی کاربر میفروشه و تخلف می کنه ، سازمان تنظیم هم فقط نظاره گر هست البته دست همشون تو یه کاسه هست دیگه... !
مشکل بزرگ ، انحصار پهنای باند است که نه با فحش و توهین به کسی حل میشه نه با اون جلسات و ... به تنهایی ، تنها راه حل این مشکلات ایجاد بازار رقابتی و غیر انحصاری و آزاد در اینترنت کشور هست که متاسفانه به دست آدم های بزرگتر از وزیر باید حل بشه. یک بار دیگه هم گفتم در مورد این قضیه باید با ریاست جمهوری ارتباط برقرار کرد تا به مرور بتونیم مشکل رو ریشه ای حل کنیم نه اینکه ما یه فشار بیاریم اونا بیان قول بدن 45 روز دیگه مشکلات بهبود پیدا میکنه بعد از 2 هفته هم همه بیخیال شن انگار نه انگار. (از این قول ها زیاد شنیدیم ولی کوچکترین قدم عملی برداشته نشده که نشده !)
بنده خودم به خیلی از این وعده های زیرساخت و وزارت خونه امیدوارم چون کاره دیگه ای نمی تونم بکنم ولی امیدواری شخص من دلیل نمیشه اون وعده ها واقعا اتفاق خواهد افتاد. شاید شما باخودتون بگید توی این قضیه سرمایه گذاری خیلی سنگین نیازه و وقت می بره ، حرف شما قبول ولی با وعده های عملی نشده و آدم های ناکارامد و وضعیت بحرانی ای که هست واقعا نمیشه براورده شدن عملی خواسته هارو انتظار داشت.
این پینگ دیشب تو بازیمه کلیک میکردم تیر بزنه با تاخیر 1 ثانیه ای انجام میشد بعد اون یارو از سنگاپور با پینگ 5 بازی میکنه ما به اولین سرور مون پینگمون بالای 50 هست بعد میاین میگین فحش ندین به این مسئولان.
![]()
اینم پینگ الانمه اصلا نمیشه پیج باز کرد
![]()
مخابرات تهران 2020 هم که کلا ترکیده اصلا نمیتونم برم تو صف انتظار (حالاانگا اگه اپراتور هم جوابمو بده مشکل حل میشه)
من که هر ثانیه با این پینگ به تمام باعث بانی این پینگ فحش و لعنت میدم تمام این جلسات و جنگولک بازی ها هم سر این بود که یه مدت سرمونو گرم کنن تا آتیشمون بخوابه
حالم از این مملکت دیگه بهم میخوره
![]()
از کسی نمیشه شکایت کرد و یک شبه هم اتفاقی نمی افته. باید تعامل با وزیر ارتباطات طبق برنامه ای که فرشید داره ، ادامه پیدا کنه ولی دامنه ی انتقادات به سمت خروج انحصار از زیرساخت بره و در صورت نیاز رئیس جمهور هم در جریان قرار بگیره.خب راهی نیست برای اینکار؟
چه باید کرد؟
از کی شکایت کرد؟
یحتمل کانتر جدیده! cs go