اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
من چند ساله نت از مخابرات دارم تا حالا نشده بوده چنین پینگ رو بهم بده
tracert گرفتم دیدم از ایران مستقیم وصل شد به 8.8.8.8 امریکا
چنین چیزی محال هست . یعنی از هیچ مسیری عبور نکرده :|
مثل این میمونه که بخوای مسافرت کنی امریکا ب جای این که اول از آسیا و اروپا و دریا رد شی و برسی امریکا ؛ یهو با تلپاتی بری امریکا (تو این چند سال که از خدا عمر گرفتم تا حالا چنین چیزی رو ندیدم)
خودتون یه نگاه بندازید . با What Is My IP Address? IP Address Tools and More خودتون ip رو در بیارید

Untitled__4_.png

دوباره این مشکل برگشت
خدایا توبه(با لهجه طغرل)

از پنج شنبه وضع نت ام خرابه و فقط در این چند روز 1 روز تونستم خوب بازی کنم اونم صبح بود.
الان هم خداروشکر کلسیونم کامل شده و قطع و وصلی پی در پی هم بهش اضافه شده
قبل از اینکه بهشون اعتراضی بکنیم وضع خوب بود از وقتی گفتیم نمیدونم تغییرات انجام میدن که اینجوری شده یا دارن جواب فوش هایی که در کلوب دادن رو میدن.
درکل این اتفاقات صبر عیوب میخواهد

وقتی میگم هر روز بد تر از دیروز شوخی نمیکنم .

اولین بارِِ همچین پینگی رو دریافت میکنم !

دو روز همه شاد که به حرفای ما بلاخره گوش دادن ، این هم نتیجه و خروجیش ;;)
کار خیلی شاخی هم قرار نبود انجام بدن که هنوز هم بعد از چند هفته بگیم باید وقت داد

من که کلا ارتباط نتوورک رو قطع کردم با PS4 ، الکی وقت گرفته میشه واسه loading بعضی بازیا که تو استارت میخوان وصل بشن به سرور .

والا من موقعی که بتل بازی میکنم از کشور های عجیبی ادم میبینم که ادم یه لحظه تو فکر فرو میره,افغانستان,پاکستان,عراق ,فلسطین!!!

حالا نمیدونم چقدر صحت داره از عراق و فلسطین بودن ولی یارو emblem ــو اسمش طوری هست که فکر نکنم حقیقت نباشه! ولی اخه فلسطین که خودش بتل شده اینا چجوری و با چه نتی میان؟!!!

دیشب با اینکه پینگم خوب بود ولی پکت لاست غوغا میکرد...

در غزه هم حتی چند شرکت اسرائیلی بهشون اینترنت پرسعت و با کیفیت میدن و مشکلی از این لحاظ ندارن،
اتفاقا مثال خوبی زدین! اینترنتی که مسئولین جمهوری اسلامی به ملتشون میدن اسرائیل به حماس نمیده حتی! دیگه خود بخوان از این محفل....

من الان 2 روزه میخوام برم تو مولتی Max Payne 3 این پیغامو میده The Rockstars game services are unavailable right now.please try againe later. بعد الان دوستام دارن بازی میکنن میگن ما هیچ مشکلی نداریم . زنگ زدم ISP هر چی میگی هالیشون نمیشه و چرتو پرت تحویل میدن . DNS رو دستی زدم باز نشد . تایم اوت ندارم پینگم 120 . سرعت دانلود هم رو 600 . دوستان کسی هست بدونه علتش چیه ؟؟ممنون میشم راهنمایی کنه

من الان 2 روزه میخوام برم تو مولتی Max Payne 3 این پیغامو میده The Rockstars game services are unavailable right now.please try againe later. بعد الان دوستام دارن بازی میکنن میگن ما هیچ مشکلی نداریم . زنگ زدم ISP هر چی میگی هالیشون نمیشه و چرتو پرت تحویل میدن . DNS رو دستی زدم باز نشد . تایم اوت ندارم پینگم 120 . سرعت دانلود هم رو 600 . دوستان کسی هست بدونه علتش چیه ؟؟ممنون میشم راهنمایی کنه

منم گاهی وقتا این مشکلو دارم. با این که اینترنت دارم ولی بازی ارور عدم وجود اتصال اینترنت میده. فک کنم ار پروژه های فوق سری مخابرات برای مقابله با بازی های انلاین و هدایت کردن فرزندان این ملت به راه راست باشه. (هر چی میکشیم از همین راهه.) من خودم با هیلتر ش@ک@ن وصل میشم و بعد وصل شدن قطعش میکنم. نمیدونم تو بازی شما جواب میده یا نه.

- - -ویرایش - - -

اینم یه شاهکار از شاهکارهای این مرز و بوم.

خیلی هم عالی. اولین بار نیست تعدادش خیلی بیشتره . فقط جهت اصلاع اونایی که میگن خیلی عالی شده نت و ازین بهتر نمیشه و .... فک کنم دیگه بزارم کنار.

کسی که با Riven بازی میکنه همون بهتر که DC شه !

چطور مگه؟
یه چیزی هم که فهمیدم من و دوستام تو شهرهای مختلف مثل قزوین و کرج دقیقا همرمان هر 15-10 دقیقه برای جند ثانیه لگ شدید داریم. پینگ میره بالای 3000-4000. همه ISP مخابرات.

چطور مگه؟
یه چیزی هم که فهمیدم من و دوستام تو شهرهای مختلف مثل قزوین و کرج دقیقا همرمان هر 15-10 دقیقه برای جند ثانیه لگ شدید داریم. پینگ میره بالای 3000-4000. همه ISP مخابرات.

اگه پینگ میره بالای 3000 یا 4000 ,اون دیگه لگ حساب نمیشه,اون چیزی بدتر از تایم اوت هست و فکر کنم از سرور هم کیک میشید اگه دو یا سه تا ریپلای با 4000 داشته باشید ...

اگه پینگ میره بالای 3000 یا 4000 ,اون دیگه لگ حساب نمیشه,اون چیزی بدتر از تایم اوت هست و فکر کنم از سرور هم کیک میشید اگه دو یا سه تا ریپلای با 4000 داشته باشید ...

خیلی بدتر از تایم اوت هست. موقعی که تایم اوت دارم بازی لگ میده ولی این جور مواقع دو سه ثانیه یا حتی بیشتر کاراکتر از کنترل خارج میشه و دستورات قبلی رو اجرا میکنه. تو lol کیک نمیشه کسی از بازی ولی معمولا این جور مواقع میکشنم. موندم چه کنم.

جدیدا پینگ های جدیدی میگیرم , چیزهایی که تو 3 سال ندیده بودم با adsl دیدم طی این هفته .

مخابرات تهران .

بعد میگن برید تشکر کنید از وزیر و حرف زشت نزنید :)

چرا من؟ اسیری شدیم از دست این نفهما. بازم وسط بازی.

جدیدا پینگ های جدیدی میگیرم , چیزهایی که تو 3 سال ندیده بودم با adsl دیدم طی این هفته .
مخابرات تهران .

بعد میگن برید تشکر کنید از وزیر و حرف زشت نزنید :)
تا اونجایی که من اطلاع دارم شرکت مخابرات استان تهران و چند استان دیگه به دلیل فروش بی رویه پهنای باند و شیرینگ بیش از حد در حال حاضر دچار مشکل شدید هستند و البته قبلا هم بودند و گندش یک بار به حدی بالا اومد که صدای خیلی ها در آومد از جمله فکر کنم وزارت ارتباطات. در حال حاضر هم اعلام شده پهنای باند رو می خوان 1.5 برابر کنند ولی بازم کافی نیست...
به نظرم در تهران ISP های خیلی بهتری هستند که حداقل پشتیبانی درست و حسابی داشته باشند و خدمات با کیفیت تری ارائه بدن پس سعی کنید تا جایی که میتونید سراغ مخابرات نرید و گزینه های دیگه رو مد نظر بگیرید.

در ضمن مشکل ربطی به وزیر ارتباطات و حرف زشت یا خوب زدن نداره ! مشکل اصلی جایی دیگه است که قول داده کیفیت رو بهبود ببخشه ، قرار پهنای باند مصرفی بین المللی هم به مرور در میان مدت تا 40-50 برابر افزایش پیدا کنه و از 130 گیگابیت به حدود 4 ترابیت برسه و این خودش تاثیر فوقوالعاده در کیفیت اتصال و بسیاری از مشکلات جزئی اینترنت میگذاره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or