اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
ساعت 9:

مشکل udp به طور کامل هست.
به محض ایجاد این مشکل پینگ هم شدیدا میره بالا با 8.8 و 4.2

بازی war thunder.

به نظرم یه جلسه دیگه نیازه در آینده ای متوسط

این نت امروز من. داغون شدم تو بازی. کلا به نظر من تا قانونی نباشه که ازش پیروی کنن جلسه ی خالی به نظرم خیلی فایده نداره و موقتی هست. باید قانونی باشه که مثلا بگه حداکثر پینگ با فلان جا اینقدر.حداکثر پکت لاست مثلا اینقدر. اینقدر مخابرات داغونه که بعد از اینکه زنگ زدم برگشته گفته اینجا ایرانه، همینه که هست. اصلا قطعی موقتی (که بارها و بارها وسط بازی برام اتفاق افتاده حتی 4-5 بار در ساعت) یا پکت لاست بالا رو خرابی نمیدونن. چه برسه پینگ بالا و ...
ازین تایم اوتای تو عکس اول خیلی برام اتفاق میفته. هم فریز 3-4 ثانیه ای دارم بیشتر لوقات هم با تغییر پینگ محسوس همراه هست. یا از 200 میاد 100 یا نمونه دیگه که تو عکس هست و بازی نابود شد. شدم فیدر.

فک کنم فقط ما دو نفر داغونیم. بقیه صداشون در نمیاد پس مشکل ندارن.

این نت امروز من. داغون شدم تو بازی. کلا به نظر من تا قانونی نباشه که ازش پیروی کنن جلسه ی خالی به نظرم خیلی فایده نداره و موقتی هست. باید قانونی باشه که مثلا بگه حداکثر پینگ با فلان جا اینقدر.حداکثر پکت لاست مثلا اینقدر. اینقدر مخابرات داغونه که بعد از اینکه زنگ زدم برگشته گفته اینجا ایرانه، همینه که هست. اصلا قطعی موقتی (که بارها و بارها وسط بازی برام اتفاق افتاده حتی 4-5 بار در ساعت) یا پکت لاست بالا رو خرابی نمیدونن. چه برسه پینگ بالا و ...
ازین تایم اوتای تو عکس اول خیلی برام اتفاق میفته. هم فریز 3-4 ثانیه ای دارم بیشتر لوقات هم با تغییر پینگ محسوس همراه هست. یا از 200 میاد 100 یا نمونه دیگه که تو عکس هست و بازی نابود شد. شدم فیدر.

داداش یادم ننداز. یه ماه دیگه بر میگردم به کرمانشاه و باید با مخابرات **^^$!؟؟@$ سرو کله بزنم.

راجع قانون باهات موافقم ولی فکر نکنم بهمون انقدر اهمیت بدن:(

امشب چند مورد قطعی سراسری دیده شد که بین من و 4-5 نفر از دوستانم در تیم اسپیک اتفاق افتاد و برای چندین ثانیه ارتباطمون به کل با خارج کشور قطع شد و دوباره برگشت. نمیدونم قضیه برای کسانی توی این تاپیک هم اتفاق افتاده یا خیر.

- - -ویرایش - - -

مشکل شما فقط به ISP بر میگرده و لااقل ربطی به مشکلات پروتکل UDP نداره که فریز میشه. باید از طریق ISP پیگیری کنید.

پینگم همیشه بالای 150 نمیرفت الان شده:
Pinging 4.2.2.1 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=526ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=529ms TTL=49
Reply from 4.2.2.1: bytes=32 time=531ms TTL=49

همین الان پینگم با خارج شده 600!!!!!!!

اقا یعنی چی تو bf4 بودم بازی کرش کرد بعد هم پینگم شده 500 با 4.2.2.4 و با 8.8.8.8

تایید میشه ، واسه من هم واسه چند دقیقه DC شد وقتی کانکت شد وضعیت به این صورت.....
39308868095084483625.jpg

اینترنت مخابرات شهرستان شاهرود .
با این پینگ تمامی بازیا دیگه مختل نیازی به گفتن نیست !

متاسفانه چند شبه که برای من اینطوری شده ... از ساعت 12 یا 12:30 شروع میشه<br>
اول یک دیسکانکت میشه بعد از وصل شدن یا ms بالا رفته یا packet loss داره (زیاد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or