من قصد توهين نداشتم ميگم اينترنت وقتي درسته كه كامل بشه نه ١ ساعت نه ١٠. دقيقه اين كه نميگن درست شده همينداداش من همون موقع که گفتم درست شده درس بود و بدون مشکل بازی کردمالان نمیدونم باز خراب شده یا نه ولی بهتره سنجیده بحرفی تا بقیه رو دروغگو کنی
![]()
درست میشه خراب میشه.. امیدوارم پایدار باشه تا شبدوباره خوب شد
رفیق بحث توهین نیست.. آخه من یا بچه ها که بیکار نیستیم بیایم همه نفری بگیم درست شد.. حدودای 1 ساعت 1ساعت و نیم خوب بود باز نمیدونم چیکارش کردن...من قصد توهين نداشتم ميگم اينترنت وقتي درسته كه كامل بشه نه ١ ساعت نه ١٠. دقيقه اين كه نميگن درست شده همين
همش تقصير اين هكراست تا ميتونين نفرينشون كنيد ^^درست میشه خراب میشه.. امیدوارم پایدار باشه تا شب
رفیق بحث توهین نیست.. آخه من یا بچه ها که بیکار نیستیم بیایم همه نفری بگیم درست شد.. حدودای 1 ساعت 1ساعت و نیم خوب بود باز نمیدونم چیکارش کردن...
درکل دیگه داره درست میشه
guild wars که بخاطره شدت پینگ نمیشه بازی کرد..الان خراب ترین وضعیت ممکن بود . چند روزی بود راحت کانتر مچ با خارجی ها(در سرور خارجی) میرفتیم{البته فقط کانتر راحت بود بقیه بازی ها همچنان باز توی اون مدت نمیشد} ولی امروز وسط بازی همه هی بازی 10 ثانیه فریز میشدیم 5 ثانیه بازی میکردیم و دوباره ... . حتی توی تیم اسپیک ایرانی هم این اتفاق میفتاد .
خدایی هر پستی ازت دیدم داشتی مخابرات و میشستیخاک خاک خاک توی سرت مخابرات داشتم تایتان میزدم خیلی توپ یه دفعه دیدم روی هوام افتاد بیرون اومدم تست گرفتم اخه ما باید چی بگیم؟
![]()
خدایی هر پستی ازت دیدم داشتی مخابرات و میشستی
الان استارکرفت کاملا درست شده... بدون مشکل و حتی لگ!!
بخاطره یارانه هاس و مشکل امنیتیه و به بازی ما ارجعیت داره!!! از وضعم مشخصه که تا فردا پس فردا نت به حالت قبل برمیگرده
بعد بشین بازی کن![]()
خبر چرا موندی مخابرات برو جای دیگه...![]()
الان برا من حدود یک سال که دارن یارانه میریزنتازه این خوب خوبشه تو موقع ظهر و عصر پینگ میره بالا 999 تایم اوت هم میترکونه (از بعد انتخابات به این ور من چیزی به نام نت درست حسابی نداشتم) نت درست حسابی من از 2 شب شروع میشه تا 7 صبح تازه بعضی موقع ها
![]()
اگه میتونستم تا حالا هزار بار رفته بودم !!! خون مردم تو شیشه کردن میدونی ینی چه ؟ کاریه که الان مخابرات داره با مردم اینجا میکنه ...خبر چرا موندی مخابرات برو جای دیگه...
بخدا این قطعی نت باعث شد کمی بتونم با خانواده باشم![]()
خبر چرا موندی مخابرات برو جای دیگه...
بخدا این قطعی نت باعث شد کمی بتونم با خانواده باشم![]()