من قصد توهين نداشتم ميگم اينترنت وقتي درسته كه كامل بشه نه ١ ساعت نه ١٠. دقيقه اين كه نميگن درست شده همينداداش من همون موقع که گفتم درست شده درس بود و بدون مشکل بازی کردم الان نمیدونم باز خراب شده یا نه ولی بهتره سنجیده بحرفی تا بقیه رو دروغگو کنی
درست میشه خراب میشه.. امیدوارم پایدار باشه تا شبدوباره خوب شد
رفیق بحث توهین نیست.. آخه من یا بچه ها که بیکار نیستیم بیایم همه نفری بگیم درست شد.. حدودای 1 ساعت 1ساعت و نیم خوب بود باز نمیدونم چیکارش کردن...من قصد توهين نداشتم ميگم اينترنت وقتي درسته كه كامل بشه نه ١ ساعت نه ١٠. دقيقه اين كه نميگن درست شده همين
همش تقصير اين هكراست تا ميتونين نفرينشون كنيد ^^درست میشه خراب میشه.. امیدوارم پایدار باشه تا شب
رفیق بحث توهین نیست.. آخه من یا بچه ها که بیکار نیستیم بیایم همه نفری بگیم درست شد.. حدودای 1 ساعت 1ساعت و نیم خوب بود باز نمیدونم چیکارش کردن...
درکل دیگه داره درست میشه
guild wars که بخاطره شدت پینگ نمیشه بازی کرد..الان خراب ترین وضعیت ممکن بود . چند روزی بود راحت کانتر مچ با خارجی ها(در سرور خارجی) میرفتیم{البته فقط کانتر راحت بود بقیه بازی ها همچنان باز توی اون مدت نمیشد} ولی امروز وسط بازی همه هی بازی 10 ثانیه فریز میشدیم 5 ثانیه بازی میکردیم و دوباره ... . حتی توی تیم اسپیک ایرانی هم این اتفاق میفتاد .
خدایی هر پستی ازت دیدم داشتی مخابرات و میشستیخاک خاک خاک توی سرت مخابرات داشتم تایتان میزدم خیلی توپ یه دفعه دیدم روی هوام افتاد بیرون اومدم تست گرفتم اخه ما باید چی بگیم؟
خدایی هر پستی ازت دیدم داشتی مخابرات و میشستی
الان استارکرفت کاملا درست شده... بدون مشکل و حتی لگ!!
بخاطره یارانه هاس و مشکل امنیتیه و به بازی ما ارجعیت داره!!! از وضعم مشخصه که تا فردا پس فردا نت به حالت قبل برمیگرده
بعد بشین بازی کن
خبر چرا موندی مخابرات برو جای دیگه...
الان برا من حدود یک سال که دارن یارانه میریزن تازه این خوب خوبشه تو موقع ظهر و عصر پینگ میره بالا 999 تایم اوت هم میترکونه (از بعد انتخابات به این ور من چیزی به نام نت درست حسابی نداشتم) نت درست حسابی من از 2 شب شروع میشه تا 7 صبح تازه بعضی موقع ها
اگه میتونستم تا حالا هزار بار رفته بودم !!! خون مردم تو شیشه کردن میدونی ینی چه ؟ کاریه که الان مخابرات داره با مردم اینجا میکنه ...خبر چرا موندی مخابرات برو جای دیگه...
بخدا این قطعی نت باعث شد کمی بتونم با خانواده باشم
خبر چرا موندی مخابرات برو جای دیگه...
بخدا این قطعی نت باعث شد کمی بتونم با خانواده باشم