داداش من نمیدونم چی به تو بگم!! جواب خط اول و ندم بهترهمعذرت میخوام برادر ولی شمام دهان مبارکتونو باز میکنید سان شاین و اسپارکل و رینبو میریزه بیرون!!! :d
دیگه مثبت نگری هم حدی داره!
الان باید بریم از مسئولین تشکر هم بکنیم که این امکان رو برامون فراهم کردن تا بیشتر با خانواده باشیم؟!
1 ماه بدون دلیل رسمی اینترنتو به فا* دادن بعد میاید میگید امنیت ارجحیت داره؟
نمیدونم چی بگم والا! وقتی خود مردم به حقوقشون قائل نباشن همینه دیگه!!!
میدونم رفیق!! کلی بود .. که بگم اونورم از این مشکلا هستHeartbleed ربطی به مشکلات پیش اومده نداره ، داستانش کلا فرق داره
این گندی که توی اینترنت ایران بالا اومده هیچ ربطی به heartbleed نداره ، سیخ کاری خود ایران هست
من که کلا با Battle.net مشکل دارم که شامل استارکرفت میشه!!! پس WOW هم مشکل دارهپ.ن: یعنی کسی با WoW مشکل نداره بجز من؟
میدونم رفیق!! کلی بود .. که بگم اونورم از این مشکلا هست
تو چیزی نمیدونی بچه!! لابد یه خبری هست!!!شما که میدونی بیخود به موضوع ربطش نده!
1- اونور مشکل هست مثل اینجا نیست که خود دولت اینترنتو کاملا 1 ماه مختل کنه ککشم نگزه که مردم دارن با این اینترنت کار میکنن یا دارن پول بالاش میدن! حتی زحمت یک اعلام رسمی هم به خودشون نمیدن! یعنی مردم همه پشم!
2- اصلا مقایسه اینترنت ایران با کشورهای جهان اول کار خنده داری اصلا باهات بحث نمیکنم سرش!
هی امنیت امنیت میکنی میدونی درباره امنیت چی داری صحبت میکنی؟
شما حالا حالا باید رو این مسأله کار کنی تا بفهمی که قضیه فقط بازی من و شما نیست!
معلومه که قائلم! این مملکت اگه قانون درست حسابی داشت حقمو خوبم میگرفتم! مثل شما ننشستم تو خونه با خانواده تخمه بشکم بگم به به اینترنت قطع شد!!
تو چیزی نمیدونی بچه!! لابد یه خبری هست!!!
جواب توهین هاتو نمیدم ما 8 سال تو کابوس بودیم!! الانم تموم شده..
فردا هم نت درست میشه الان ماله من کم و بیش درست شده..
و جوجه با بزرگتر از خودت درست بحرف.. جیش بوس لالا