اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
دوستان 1 هفته دیگه سبر می کنیم اگر درست بود اونوقت تایپکو میبندیم ولی ما مطالبات دیگه ای هم داریم ( کجای دنیا دارن با پینگ بالای 200 و پاکت لاست 30% بازی میکنن؟ اتیوپی جنوبی شرقی از توابع استان چلغوزآباد غربی در نیمکره ی جنوبی اقیانوس شمالی کره ی مریخ تنها جاییه که وضع نتش از ما بدتره. پیگیر وضع پینگ باشید در صفحه وزیر)
دقیقا موافق هستم:d
y32dodn70t125tnfej6.jpg

اگر به پیگیری وزیر محترم ارتباطات برای موضوع UDP اطمینان دارید و قبول دارید که ایشون پیگیری کردن تا مشکل برطرف بشه پس این رو هم میتونید انتظار داشته باشید:

[video=aparat;1Ch08]http://www.aparat.com/v/1Ch08[/video]

در انتها باید بگم که مشکل پینگ و پکت لاست کانکت نشدن و افت سرعت و هزار مشکل دیگه که الان در اینترنت است هیچ ربطی به موضوع مورد بحث این تاپیک ندارد و باید در تاپیک اصلی اینترنت یعنی تاپیک زیر باید پیگیری بشه.
http://forum.bazicenter.com/thread82411/page1702/

به نظر من زمانش رسیده تاپیک بسته شه چون مشکل اصلی که همه دچارش شدند رفع شده
حالا تا یک سال دیگه هم تاپیک باز باشه مشکلات ریز و تایم اوت و سرعت دانلود اومده پایین و این چنین حرف ها تو سراسر کشور هست و دیگه ربطی به اون مشکل اساسی UDP نداره

من موافق نیستم! فقط 1 رای هم دارم، ( 1 رای واقعی با نسبت جرمی برابر!)

مشاهدات من نشون میده که دوستان دیتای زیرساخت هنوز دارن با بخش داخلی شبکه کار می کنن و DNS های داخلی رو برخی اوقات کاملاتغییر داده و به مسیر جدیدی روت می کنن، من بعید می دونم که واقعا مشکل حل شده باشه یا کارشون با شبکه تموم شده باشه و دیگه احتمال بروز مجدد مشکل وجود نداشته باشه. مدتی صبر کنیم بهتر هست.

والا من هنوزم مشکل قطع و وصلی و UDP دارم شما چطور همتون مشکلتون حل شده؟ :|
اگر لطف کنید با جزئیات بهتر اعلام کنید خیلی خوب میشه.
ISP و بازی مورد نظر و اروری که میگیرید و منطقه خودتون و عکس اگر مقدور هست از این مشکل و ارور مربوطه.

اگر لطف کنید با جزئیات بهتر اعلام کنید خیلی خوب میشه.
ISP و بازی مورد نظر و اروری که میگیرید و منطقه خودتون و عکس اگر مقدور هست از این مشکل و ارور مربوطه.
آی اس پیم: ماکس نت (آسیا تک) - World of Tanks و اسکایپ تو Wot بازی هر 10 12 ثاینه یک بار 5 6 ثانیه فریز میشه، اسکایپ هم وقتی با خارج حرف می زنم همینطوری میشه با داخل مشکلی نداره

آقا من امروز باد زد نمیدونم چرا به xlive کانکت نمیشه خیلی جالبه البته اینترنت کار میکنه ولی با سرعت کم هر از گاهی هم قطع میشه میخواستم ببینم مشکل از isp یا من البته یه بار مشکل dns زد (سیستک)
مغازه هم بودم بعد باد اینترنت اونجا هم قطع شد (ارتباط گستر )
دوتاش هم وایرلسه یکیش ایـر گرید یکی نانوستیشن 5ghz

آخرین ویرایش:
از خود پی اس ان دی سی میشه ای اس پی ها مخابرات . اسیاتک
دوست عزیز شما باید این پورت هاتون مشکل داشته باشه:

For access to the Playstation Network the following ports are used:
TCP ports:
80 HTTP, 8080 HTTP, 443 HTTPS, 5223 JABBER, 3478, 3479, 3480, 9750
UDP ports
3478-3480, 6672, 9750
متاسفانه هنوز راهی پیدا نکردم که بشه دقیق یه پورت رو روی یه IP از لحاظ افت سرعت و کیفیت و قطعی وصلی برسی کرد ولی لااقل میتونید با ISP برسی کنید مشکل چیه.

فاجعه است آقا من یه هفته است دیگه بازی آنلاین نمیکنم اعصاب آدم داغون میشه یا از شبکه دیسکانکت میشه یا به صورت خود جوش حتی بازی هم نمیکنی توی شبکه خودش قطع میشه!!! یا بهتره بگیم روز به روز بدتر است از دیروز:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or