دقیقا موافق هستم:dدوستان 1 هفته دیگه سبر می کنیم اگر درست بود اونوقت تایپکو میبندیم ولی ما مطالبات دیگه ای هم داریم ( کجای دنیا دارن با پینگ بالای 200 و پاکت لاست 30% بازی میکنن؟ اتیوپی جنوبی شرقی از توابع استان چلغوزآباد غربی در نیمکره ی جنوبی اقیانوس شمالی کره ی مریخ تنها جاییه که وضع نتش از ما بدتره. پیگیر وضع پینگ باشید در صفحه وزیر)
به نظر من زمانش رسیده تاپیک بسته شه چون مشکل اصلی که همه دچارش شدند رفع شده
حالا تا یک سال دیگه هم تاپیک باز باشه مشکلات ریز و تایم اوت و سرعت دانلود اومده پایین و این چنین حرف ها تو سراسر کشور هست و دیگه ربطی به اون مشکل اساسی UDP نداره
چه اروری میده ؟ با چه بازی ای اینطوری میشه ؟بنده با 2 تا isp تست کردم وصلم بشه بعد چند دقیقه دباره دی سی میشم
اگر لطف کنید با جزئیات بهتر اعلام کنید خیلی خوب میشه.والا من هنوزم مشکل قطع و وصلی و UDP دارم شما چطور همتون مشکلتون حل شده؟![]()
چه اروری میده ؟ با چه بازی ای اینطوری میشه ؟
آی اس پیم: ماکس نت (آسیا تک) - World of Tanks و اسکایپ تو Wot بازی هر 10 12 ثاینه یک بار 5 6 ثانیه فریز میشه، اسکایپ هم وقتی با خارج حرف می زنم همینطوری میشه با داخل مشکلی ندارهاگر لطف کنید با جزئیات بهتر اعلام کنید خیلی خوب میشه.
ISP و بازی مورد نظر و اروری که میگیرید و منطقه خودتون و عکس اگر مقدور هست از این مشکل و ارور مربوطه.
دوست عزیز شما باید این پورت هاتون مشکل داشته باشه:از خود پی اس ان دی سی میشه ای اس پی ها مخابرات . اسیاتک
متاسفانه هنوز راهی پیدا نکردم که بشه دقیق یه پورت رو روی یه IP از لحاظ افت سرعت و کیفیت و قطعی وصلی برسی کرد ولی لااقل میتونید با ISP برسی کنید مشکل چیه.
For access to the Playstation Network the following ports are used:
TCP ports:
80 HTTP, 8080 HTTP, 443 HTTPS, 5223 JABBER, 3478, 3479, 3480, 9750
UDP ports
3478-3480, 6672, 9750