اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
من هایوب ، دوستانم فن آوا و مخابرات تهران (منطقه تجریش) مشکلشون حل شده الان تقریبا از همون روزی که وزیر گفتن چند روز بعدش ... ولی Diablo 3 هنوز مشکل داره ! بقیه همه درستن برای ما لاقل.

دوستان عزیز، می خوام یه ابزار کوچک معرفی کنم که به شما در علت یابی مشکلات مربوط به سرویس اینترنتی بسیار کمک خواهد کرد اگر به روش صحیح ازش استفاده کنید!

Ping Monitor Gadget

این نرم افزار در ویندوز 7 مستقیما قابل نصب و استفاده هست، در ویندوز8/8.1 باید قبل از آن نرم افزار 8GadgetPACK رو نصب کنید تا به گجت ها روی دسکتاپ دسترسی داشته باشید.

لینک دانلود:
8GadgetPack - Gadgets for Windows 8 / 8.1

لینک دانلود Ping Monitor Gadget:
http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/System-Utilities/Igogo-Ping-Monitor.shtml

روش استفاده:

می تونید در بخش تنظیمات این گجت 5 آدرس اینترنتی مختلف رو وارد کنید تا بصورت همزمان گراف وضعیت دسترسی به اون آدرسها رو بهتون نمایش بده
اما بهترین کار اینه که به این شکل آدرس بدید:

شماره1: آدرس مودم
معمولا اینه:
192.168.1.1

شماره 2: آدرس آی پی DNS مربوط به ISP ( حتما یه IP داخل ایران باشه)

شماره 3: آدرس یه DNS معروف بین المللی یا سایت پربازدید
مثلا Google یا 8.8.8.8

شماره 5: آدرس سرور گیم( عنوانی که بیشتر باهاش بازی آنلاین می زنید)

با این شیوه عمل کنید همیشه وضعیت سرویس اینترنتی و اینکه در کدوم قسمت قطعی یا Time Out هست پیش روی شماست و پشتیبان ISP رو هم می تونید با اطمینان توجیه کنید!!

screen10.png

آخرین ویرایش:
سلام
یه نرم افزار ه برای dns که پینگ و تایم اوت کمتر میکنه من خودم تست کردم هم رو پی سی هم رو xboxجواب داد بد نبود
نرم افزار و وقتی باز کردین اگه سیستم تون با هر دستگاهی مثل sher، xboxکردین حتما کانکشن خود pcرو انتخاب کنیداز خود نرم افزار بعد
از قسمت choose dnsهر کدوم که خواستید انتخاب کنید البته گوگل بهتره و رویfastestdnsکلیک کنیدبعد روی گزینه findکه بعد از کلیک پینگ شما رو نشون میده در انتهاهمapplyکار تمومه سیستمو 1بار ریست کنید DNS

من هایوب ، دوستانم فن آوا و مخابرات تهران (منطقه تجریش) مشکلشون حل شده الان تقریبا از همون روزی که وزیر گفتن چند روز بعدش ... ولی Diablo 3 هنوز مشکل داره ! بقیه همه درستن برای ما لاقل.

دوست عزیز من تجریش مخابرات امتحان کردم ولی مشکل همچنان باقیست !

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

به نظر من زمانش رسیده تاپیک بسته شه چون مشکل اصلی که همه دچارش شدند رفع شده
حالا تا یک سال دیگه هم تاپیک باز باشه مشکلات ریز و تایم اوت و سرعت دانلود اومده پایین و این چنین حرف ها تو سراسر کشور هست و دیگه ربطی به اون مشکل اساسی UDP نداره

به نظر من زمانش رسیده تاپیک بسته شه چون مشکل اصلی که همه دچارش شدند رفع شده
حالا تا یک سال دیگه هم تاپیک باز باشه مشکلات ریز و تایم اوت و سرعت دانلود اومده پایین و این چنین حرف ها تو سراسر کشور هست و دیگه ربطی به اون مشکل اساسی UDP نداره
دقیقا موافق هستم.

دوستان 1 هفته دیگه سبر می کنیم اگر درست بود اونوقت تایپکو میبندیم ولی ما مطالبات دیگه ای هم داریم ( کجای دنیا دارن با پینگ بالای 200 و پاکت لاست 30% بازی میکنن؟ اتیوپی جنوبی شرقی از توابع استان چلغوزآباد غربی در نیمکره ی جنوبی اقیانوس شمالی کره ی مریخ تنها جاییه که وضع نتش از ما بدتره. پیگیر وضع پینگ باشید در صفحه وزیر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or