اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
بله...مشکل همچنان برپاست یعنی تنها دلیلی که ما رو یه خرده سرد کرده از رسانه ای کردن موضوع همین بحث یارانه هاست چون میگن بعد از این ماجرا اینترنت برمیگرده به حالت عادی...

سرد نشید ادامه بدید! اصلا یارانه یا غیر یارانه معنی نداره وضع اینترنت این باشه! اینترنت مفتی نیست که هر موقع خواستن قطع کنن هر موقع خواستن وصل کنن!
یه نفر که اطلاعاتش راجع به سایتهای ایرانی یا شبکه ها یا روند قانونی شکایات و ... بیشتره داوطلب بشه همه رو با یه برنامه ریزی صحیح هماهنگ کنه! اینجوری فایده نداره الکی ایمیل بزنیم اینور اونور!

2 هفته قبل از یارانه ها هم همین مشکل بود ...

طبیعی هست که بود ، اگر قرار بود مثلا یک روز قبلش شروع بشه و طبق برنامه جلو بره که اصلا ما نباید شاهد همچین مشکلاتی میبودیم(توجه داشته باشید که اینحا ایرانه و معمولا چیزی طبق برنامه پیش نمیره) . به احتملا قوی تا اواسط ماه آینده همینطوری خواهد بود .

طبیعی هست که بود ، اگر قرار بود مثلا یک روز قبلش شروع بشه و طبق برنامه جلو بره که اصلا ما نباید شاهد همچین مشکلاتی میبودیم(توجه داشته باشید که اینحا ایرانه و معمولا چیزی طبق برنامه پیش نمیره) . به احتملا قوی تا اواسط ماه آینده همینطوری خواهد بود .

کی میخواد تا اون موقع صبر کنه .. ای بابا یعنی 2 ..3 هفته دیگه هم باید بیخیال بازی شیم .. یعنی آدم از زندگی کردنش پشیمون میشه 8-|

تکرار می کنم با ایمیل زدنای وقت و بی وقت و بی برنامه خیلی چیزی عوض نمیشه. اما از هیچی بهتره. هرکاری رو که میدونید درسته انجام بدید اما سرد نشید (شرمنده خارج از الگو بود)

سلام بچها...اینجا تهرانِ ساعت ۱۳:۲۰ منم از شاتل اینترنت گرفتم.

الان ۳۰ دقیقس که تو گیم هستم و هنوز دیسی نشده.(League Of Legends)
احتمالِ موقتی بودن این موضوع هم زیاده.(فقط خواستم اطلاع بدم.)

سلام بچها...اینجا تهرانِ ساعت ۱۳:۲۰ منم از شاتل اینترنت گرفتم.

الان ۳۰ دقیقس که تو گیم هستم و هنوز دیسی نشده.(League Of Legends)
احتمالِ موقتی بودن این موضوع هم زیاده.(فقط خواستم اطلاع بدم.)
تآیید میشه.. مشکلی نداشتم تو 10 دست -__-

360 بازان هم بیان بگن مارو راحت کنن. 25ت پول بالا TF میخوایم بدیم لاقل نتمون خراب نباشه :دی

من چند دستی فیفا بازی کردم مشکلی نداشت.وسط بازی دیس نمیشد ولی بعد از هر بازی قطع میشد.
۲۵ زیاد نیست؟

Sent from my HUAWEI Y320-U10 using Tapatalk

تو طول روز درسته ولی شب ها میشه dial UP :D
برا من شب ها هم مشکلی نداره(تو این 2 روز به اندازه اون 20 روی که خراب بود بازی کردم :d )
امروز تست میکنم ببینم بالای 2 ساعت هم میشه تو یه سرور موند یا نه...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or