اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
، تنها بازی که وصل میمونه Rift هه ، بقیه بازیهام LOL , Dragon nest (Eu,China,Sea) Elseworld,و ... همه بعد از 11-15 دقیقا بسته میشن و با همون ایپی ریکانکت نمیشه -_-
پارس انلاین 128 نامحدود ، تهران

بعد از 20 روز تونستم یه 30-40 دقیقه ایی توی بازی دووم بیارم و دیسکانکت نشدم و بعدش خودم اومدم بیرون. قبلا هر 10-15 دقیقه پرت میشدیم بیرون ولی الان اوضاع یه کمی بهتر شده انگاری...
اینترنت پیشگامان
بازی Battlefield Heroes

دوستان هنوز پیگیر باشین این تاپیک فقط برای بازی و فقط برای همین مشکل نیست....یکبار برای همیشه هست
اگه اینترنت درست میخواین پیگیر باشین و گرنه باید تا آخر عمرون نگران time out و ping و قطع شدن باشیم و هیچ لذتی از بازی کردن موقعی که میترسی یه وقت اینترنت قطع بشه یا کوسه گاز بگیره و لنگر بیفته نبریم

درود دوستان من 8 ساعت bf4 بازی کردم از صبح تا حالا قطعی نداشت اصلا برام time out دیگه نداد ولی مثل اینکه هنوز بعضی ها مشکل time out رو دارن !!!
این هم اضافه کنم من مخابرات هستم شاید مخابرات درست شده و شرکت های دیگه همچنان مشکل دارن کسی هست که مخابرات باشه از صبح تا حالا قطع شده باشه ؟؟؟ باید ببینیم مشکل امروز شرکت ها سرویس دهنده هستند یا همون مشکل همچنان پابرجاست ؟!؟!؟!

منم مخابراتم , از پریشب اصلا به سرور EA وصل نمیشد تا دیروز . از آخرای دیشب تا الان راحت وصل میشه و مشکلی نداشته . متاسفانه یا خوشبختانه چون فهمیدم مشکل هست هنوز اکانت نخریدم که ببینم وسط بازی آنلاین چی میشه

من امروز ساعت 11 وصل شدم تا 1:00 وصل بودم به سرورهای Batman که خیلی افتضاح هستند و مشکلی نداشتم دقیقا از ساعت 1 کلا قطع شد هر کاری کردم متاسفانه هر چند دقیقه یکبار Lost Connection می دن.

بله...مشکل همچنان برپاست یعنی تنها دلیلی که ما رو یه خرده سرد کرده از رسانه ای کردن موضوع همین بحث یارانه هاست چون میگن بعد از این ماجرا اینترنت برمیگرده به حالت عادی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or