HeartStone
کاربر سایت
من به اضای هر 20 ثانیه تو بازی ده ثانیه استپ میشم ولی از بازی نمی یاد بیرون :d
برای من تمام آیپی های خارجی بدون مشکل پینگ میگیرم ولی وقتی تریس میکنم میبینم تمام آیپی های داخلی وسطش تامید اوت هست ... بقیه دوستان هم تست بکنند ببینند همینطوره دقیقا یا نهدلیلش اینه که در این مدت اخیر اون پیام های خطای مربوط به پورتهای UDP برطرف شده و جاشون رو به قطعی، Time Out و Packet Lost های متناوب داده، در کل اینترنت این مملکت فعلا در وضعیت ...... هست!!! (ارتباط مشکلات ما با ثبت نام برای بی هدفی پرداخت یارانه ها جنبه ی طنز داره) تمام مشکلات هم به زیر ساخت برمی گرده.
دوستان طبق روال، تاپیک رو جلو ببرن تا به جایی برسیم که همه ی کاربران در سراسر نقاط ایران عزیز مشکلشون برطرف شده باشه!
برای من تمام آیپی های خارجی بدون مشکل پینگ میگیرم ولی وقتی تریس میکنم میبینم تمام آیپی های داخلی وسطش تامید اوت هست ... بقیه دوستان هم تست بکنند ببینند همینطوره دقیقا یا نه
تائید میشه.دلیلش اینه که در این مدت اخیر اون پیام های خطای مربوط به پورتهای UDP برطرف شده و جاشون رو به قطعی، Time Out و Packet Lost های متناوب داده، در کل اینترنت این مملکت فعلا در وضعیت ...... هست!!! (ارتباط مشکلات ما با ثبت نام برای بی هدفی پرداخت یارانه ها جنبه ی طنز داره) تمام مشکلات هم به زیر ساخت برمی گرده.
دوستان طبق روال، تاپیک رو جلو ببرن تا به جایی برسیم که همه ی کاربران در سراسر نقاط ایران عزیز مشکلشون برطرف شده باشه!
برعکس شما من تمام ای پی های داخلی رو عالی جواب میدم ولی خارجی رو وحشتناک تایم اوت و پینگ بالا دارم
تایید میشه.
منم 30 ثانیه بازی میکردم،بعد 10 ثانیه بازی فریز میشد،بعد دوباره میشد بازی کرد و .....
مثلا دشمن رو میدیدم میرفتم پشتش میخواستم بکشم بازی فریز میشد بعد وقتی درست میشد اون منو کشته بود