s.e.p.e.h.r
کاربر سایت
تو این خراب شده هیچکی دلش به حال ما نسوخته و اگه چیزی خراب بشه دیگه درست نمیشه اون دوستانی هم که بهتر شده نتشون متاسفانه باید مطمئن باشن اتفاقیه ![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
آره مازندرانم !
ظاهرا که اینجا مشکل رفع شده !!
اندیشه سبز خزر ( ASK ) قدیمی ترین ISP گیلان نمیدونم چه مرگشه بعد عید دایم Lag داره وسط Cod4 هر 2 3 دقیقه 1 بار Lagometer یه Lag اساسی نشون میده ...
نکنه مشکل چیز دیگه ای ما میگیم udp چون هنوز خراب
سلام دوستان...ممکنه این اختلالی که رو پورت udp هست *****ینگ نباشه...ابنا ظاهرا برا کنترل بیشتر یه فایر والی طراحی کردن که ممکنه همه ی بدبختی های ما از اون باشه...دیدم که یکی از دوستانم یه همچین چیزی گفته بود تو این تاپیک.من هم اینو از یکی که تو این ضمینه تخضص داشت شنیدم......اگه جایی زنگ زدید وبهتون گفتند udp مشکل نداره اینو بزنید تو روشون....البته اگه بازم بیشتر تحقیق بشه به اطلاعات بیشتری دست پیدا میکنیم
من که گفتم حرف این وزیر مشکوک خدایش اون سال که دولت قبلی بود بعد اینکه خراب کاری کردن زمان انتخابات اومدن اعلام کردن کار ما بود بعد درست شد
این دارن یه چیز می پیچونن
پ.ن : اقا این سایت خبر انلاین و... کامنت چندبار گذاشتم ولی ثبت نمیکنن ..........
بزودی اون صفحه کلوپ میبدن یه اب روش میخورن البته همین جوری وزیر حرف به چیز حساب نمیاره ....![]()
دوباره خراب شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد#![]()
زنگ میزنم به ای اس پی های پارس انلاین -اسیاتک و مخابرات یارو با پررویی میگه شما بیشترین شکایتو ثبت کردین نمیدونم سری قبلم واسه کندی اعتراض داشتی و سامانه 195 شکایت هم نوشتی خلاصه خیلی شاکی شدن این اپراتورها منم نامردی نکردم چنان بارشون کردم که لال شدن و اخرش عذر خواهی کردن منظورم اینه به شدت پیگیر باشین بچه ها تو مازندران مشکل پا برجاست روی این سه تا ای اس پی اینا کین میگن مازندران حل شده؟