mohammad.mo
کاربر سایت
اره منم تو همین فکر بودم اتفاقا. یا حل شده الان دارن بازی میکنن یا ناامید شدن.بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره منم تو همین فکر بودم اتفاقا. یا حل شده الان دارن بازی میکنن یا ناامید شدن.بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز مشکل نداشتم و هم با adsl اصلی عصر تلکام... و هم با کاهش پینگ بدون قطعی bf4 زدم...نکته جالب که برای من رخ داده مد 64 نفره قبل از این خرابی ها همیشه لگ داشتم.....ولی بعد از درست شدن دیگه به هیچ عنوان لگی ندارم و برام خیلی عجیبه...یکی دیگه از دوستانم هم مثل من لگش برطرف شده...
بازی دیگه تست نکردم ولی فکر کنم رو فیفا مشکل داشته باشه...فردا تست میکنم
چرا فیفا مشکل داره ولی بتلفیلد نه !؟؟ چند روزه راحت بتل بازی میکنم اما فیفا خرابه !!؟ شک داشتم واسه همین اینجا اعلام نکردم ولی دیگه الان حدود 4 روز شده که راحت بتل میزنم ولی فیفا نه ... فیفا همچنان چند لحظه میگذره گیر میکنه و تا آخر بازی رو مخه .........
شما که این چند روز بتل بازی کردین همه چیز شما هم رست شده
برای من همه اسلحه ها و تجهیزات ر رست شده و به حالت اول برگشته اینطور که من تو بازی دیدم همه بازیکن ها همینطور هستن
بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه آقا حل نشده منتها چقد کامنت بذاریم.ولی کامنت ها رو میخونیم :dبچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما که این چند روز بتل بازی کردین همه چیز شما هم رست شده
برای من همه اسلحه ها و تجهیزات ر رست شده و به حالت اول برگشته اینطور که من تو بازی دیدم همه بازیکن ها همینطور هستن
داداش اون مشکل روحی روانی داره زیاد بهش. توجه نکن گنده میشه مشکل خودت رو مجدداً تو سایت بنویسید![]()
اکثریت دوستان دلسرد شدن . 2 ماه هست که اطلاع رسانی کردیم اما چی شد ؟؟!! من خودم دیگه بیخیال شدم .بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میدونی این حق رو کی تعیین می کنه؟واقعا برای همتون متاسفم. تا یک سال هم این وضع طول بکشه باید به کامنت زدن و اینکارها ادامه بدید. حقو باید گرفت. این حقمونه که یه نت خوب داشته باشیم. شکایت از طریق سازمان بازرسی یادتون نره.
اگه بخوایم خودمون.