اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
من امروز مشکل نداشتم و هم با adsl اصلی عصر تلکام... و هم با کاهش پینگ بدون قطعی bf4 زدم...نکته جالب که برای من رخ داده مد 64 نفره قبل از این خرابی ها همیشه لگ داشتم.....ولی بعد از درست شدن دیگه به هیچ عنوان لگی ندارم و برام خیلی عجیبه...یکی دیگه از دوستانم هم مثل من لگش برطرف شده...

بازی دیگه تست نکردم ولی فکر کنم رو فیفا مشکل داشته باشه...فردا تست میکنم

چرا فیفا مشکل داره ولی بتلفیلد نه !؟؟ چند روزه راحت بتل بازی میکنم اما فیفا خرابه !!؟ شک داشتم واسه همین اینجا اعلام نکردم ولی دیگه الان حدود 4 روز شده که راحت بتل میزنم ولی فیفا نه ... فیفا همچنان چند لحظه میگذره گیر میکنه و تا آخر بازی رو مخه .........

شما که این چند روز بتل بازی کردین همه چیز شما هم رست شده
برای من همه اسلحه ها و تجهیزات ر رست شده و به حالت اول برگشته اینطور که من تو بازی دیدم همه بازیکن ها همینطور هستن

برای من همه اسلحه ها و تجهیزات ر رست شده و به حالت اول برگشته اینطور که من تو بازی دیدم همه بازیکن ها همینطور هستن

نه والا رست چرا...
اگرم بشه به ea مربوطه و کسی رو ندیدم که رست شده باشه... گاهی تو یه سرور خاص باگ پیش میاد و همه فقط تو اون دست رست هستند ولی بازی بعد یا با تغییر سرور همه چیز عادی میشه..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا نمیدونم...من یکی که از روش های دیگه دارم کارم رو راه میندازم اجالتا!به خدا خسته شدم از این تاپیک و این نت و این کامنت گذاشتن ها و این بدبختی ها و زیر آب فریاد زدن ها!

بچه ها کامنت نمیزارین دیگه مثل اینکه مشکل اکثرتون حل شده مال هر کی با هر isp حل شده اعلام کنه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه حسش نیس نه اینجا نه تو صفحه واعظی چیزی نوشت .. کسی که ما رو نمیبینه .. 3 ماهه فقط مینالیم .. با دیوار حرف میزدیم یه جوابی به ما میداد .. اینقدر ارزش قائلن واسه ما میبینین ؟ خرابکاری ک کردن باید منتشون کنیم درست کنن تازه جوابم نمیدن ..

- - -ویرایش - - -

نه رست نشده چیزی !

داداش اون مشکل روحی روانی داره زیاد بهش. توجه نکن گنده میشه مشکل خودت رو مجدداً تو سایت بنویسید ;)

بله باید برای این شحص دلسوزی کنید.این نوع رفتار نشانه بارز نوعی بیماری روانی هست که در لینک زیر میتونید در موردش اطلاعات بیشتری کسب کنید.
اینجا

اکثریت دوستان دلسرد شدن . 2 ماه هست که اطلاع رسانی کردیم اما چی شد ؟؟!! من خودم دیگه بیخیال شدم .

کسی می دونه این مشکل کی حل می شه؟ من زنگ زدم پارس انلاین گفت کی گفته درست می شه؟ گفتم اخه اینطوری که نمی شه من الان 3 هفته هست نتونستم با skype با خواهرم خارج از کشور راحت حرف بزنم هر 1 دقیقه یه بار صدا قطع می شه یا discnct بازی هم که اصلا نمی شه. گفت هر وقت شما گفتی که ف ی ل ت ر ی ن گ ایران کی برداشته می شه این هم برداشته می شه. من رو خیلی نا امید کرد. کسی خبر بهتری نداره که این وضع درست می شه یا نه؟

واقعا برای همتون متاسفم. تا یک سال هم این وضع طول بکشه باید به کامنت زدن و اینکارها ادامه بدید. حقو باید گرفت. این حقمونه که یه نت خوب داشته باشیم. شکایت از طریق سازمان بازرسی یادتون نره.

واقعا برای همتون متاسفم. تا یک سال هم این وضع طول بکشه باید به کامنت زدن و اینکارها ادامه بدید. حقو باید گرفت. این حقمونه که یه نت خوب داشته باشیم. شکایت از طریق سازمان بازرسی یادتون نره.
میدونی این حق رو کی تعیین می کنه؟

اگه بخوایم خودمون.

3 ماه شد و ما نتوستیم شما تازه میگی حق رو باید بگیریم ؟؟ دلت خوشه ها حاجی .. صبح تا شب کامنت گذاشتیم اعصاب خودمون رو خورد کردیم بعد آقا اومده روزه پدرو تبریک میگه بعد یه کلمه نمیگه درست میشه یا نه !! بعد میخوای از اینا حقتو بگیری ؟؟ اول منم فکر شما رو میکردم اما دیدم نخیر اینگونه نیس .... :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or