اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
آقاي وزير جواب دادن
دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از شما دوستان از موضوع مسدود شدن پروتکل UDP نگران هستید.
چند روزی ارسال بدافزار از برخی سرورها که در آنها سرورهای game نیز دیده می شود به ایران افزایش یافته و این موضوع با تقابل سیستم های کنترلی شبکه ایران مواجه شده است.
با مدیریت سرورهای آلوده به زودی تمام سرورها از جمله سرورهای game که از پروتکل UDP استفاده می کند نرمال خواهند شد.
اقا یعنی واقعا اینو وزیر زده باورم نمیشه:-o

آخرین ویرایش:
خب تبریک میگم که حداقل یک جوابی بهمون دادن!
هرچند میگم خیلی امیدوار نباشین.معلوم نیست کی درست شه!
چقدر بد و ضایعست که مجبوریم برای شنیدن یک جواب این چنین ساده به صفحه ی شخصی خود وزیر هجوم بیاریم! :|

- - -ویرایش - - -

بابا سركاري هست من كه اصلا كار نكرد بأيد برنامه هاي ديگرو امتحان كرد

واسه من که کار کرد!حالا باقی دوستان رو نمیدونم...هرچند بعیده همینطور باقی بمونه.

پست جدید وزیر

دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از دوستان از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی هستند.
این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته امروز گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم. ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده، خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام و در صورت عدم حل موضوع از طریق همین صفحه با من در میان بگذارید.

- - -ویرایش - - -

همش اشغاله

پست جدید وزیر

دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از دوستان از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی هستند.
این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته امروز گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم. ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده، خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام و در صورت عدم حل موضوع از طریق همین صفحه با من در میان بگذارید.

- - -ویرایش - - -

همش اشغاله

من یک بار با این 195 تماس گرفتم!گفتن تا آخر اردیبهشت تحمل کنید!اگر درست نشد خرداد تماس بگیرید.! :|

پست جدید وزیر

دوستان سلام

- - -ویرایش - - -

همش اشغاله

براوووووووووووووووووووووووووووووو حالا اینور و اونورش کن : وفاداری وفادارم وفادارم وفاداری وفادار دار دار دار دار دار دار..........

29820820856384721310.jpg

- - -ویرایش - - -

پستشو پاک کرد :))

نکنه میخواستی بنر کنه 1 ماه بچسبونه رو هدر سایتشون عجباااااااااا ازون موقع میگفتین جواب حالا که بیچاره جواب داده میگین عمل خب لابد بدم میگین بیا سوارت بشیم آره؟؟؟ همین که پیگیر شده خوبه بعنی به زودی حل و فصل میشه ما که دو ماه صبر کردیم این پند روزم روش

- - -ویرایش - - -

من که با برنامه جدید دارم راحت بازی می کنم پیغام خصوصی بدید تا بتون بگمش آی پیم رو به آلمان تغییر دادم این اختلالات دیگه وجود نداره
پینگو با اسم آی اس پی رو ببینید ماله آلمانه
http://www.pingtest.net/result/97349704.png

حالا اون برنامه چیه پ خ کن ببینم چیه اینجوری تعریف میکنین ؟! منتظرم

ما زنگ زدیم . طرف نمی دونست مشکل udp چی هست . تنظیم شکایت کرد . کد پیگیری گفت واسه گوشی فرستاده می شه . از طریق سایت پیگیری کنیم :|

- - -ویرایش - - -

عزیز شما چرا جو می زنی طرفداری وزیر و می کنی . پست اولشو پاک کرد اومدم گفتم . بعد هم که پست جدید گذاشت خودم اومدم گفتم اینجا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or