اقا یعنی واقعا اینو وزیر زده باورم نمیشه:-oآقاي وزير جواب دادن
دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از شما دوستان از موضوع مسدود شدن پروتکل UDP نگران هستید.
چند روزی ارسال بدافزار از برخی سرورها که در آنها سرورهای game نیز دیده می شود به ایران افزایش یافته و این موضوع با تقابل سیستم های کنترلی شبکه ایران مواجه شده است.
با مدیریت سرورهای آلوده به زودی تمام سرورها از جمله سرورهای game که از پروتکل UDP استفاده می کند نرمال خواهند شد.
بابا سركاري هست من كه اصلا كار نكرد بأيد برنامه هاي ديگرو امتحان كرد
پست جدید وزیر
دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از دوستان از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی هستند.
این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته امروز گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم. ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده، خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام و در صورت عدم حل موضوع از طریق همین صفحه با من در میان بگذارید.
- - -ویرایش - - -
همش اشغاله
پست جدید وزیر
دوستان سلام
در این چند روز کامنتهای شما را مطالعه کردم و احساس کردم بخشی از دوستان از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی هستند.
این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیریهای صورت گرفته امروز گزارش رفع اختلال مذکور را دریافت کردم. ضمن پوزش از اختلال به وجود آمده، خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام و در صورت عدم حل موضوع از طریق همین صفحه با من در میان بگذارید.
- - -ویرایش - - -
همش اشغاله
پستشو پاک کرد
من که با برنامه جدید دارم راحت بازی می کنم پیغام خصوصی بدید تا بتون بگمش آی پیم رو به آلمان تغییر دادم این اختلالات دیگه وجود نداره
پینگو با اسم آی اس پی رو ببینید ماله آلمانه
http://www.pingtest.net/result/97349704.png