arzfrd
کاربر سایت
درست نشده بود که بخواد خراب بشه ! شاید به طور مقطعی مثلا 1-2 ساعت خوب بشه اما دلیل بر درست شدن نیست .
نه آخه تو این 2 3 روز کامل درست بود...الان باز خراب شد.گویا واقعا رفته بودن تعطیلات!
درست نشده بود که بخواد خراب بشه ! شاید به طور مقطعی مثلا 1-2 ساعت خوب بشه اما دلیل بر درست شدن نیست .
بجه ها می تونید از این سرور پینگ بگیرید پینگتون چنده؟
ping 85.10.248.15 -t
تاپیک رو منحرف نکنید .اینجا برای اعلام وضعیت اختلال هست نه یه سری برنامه که صحت و درستیشون تایید شده نیست.
بجه ها می تونید از این سرور پینگ بگیرید پینگتون چنده؟
ping 85.10.248.15 -t
رفیق این برنامه که دوستمون میگه PD کاملا درسته و کار میکنه و صحت و درستیش تایید شده دروغ که نمیگیم!خود من اکانت پرمیومش رو گرفتم و تو سرور آلمانش پینگم از حالت عادی هم بهتره! خودم چندبار اومدم بهش اشاره کردم ولی دوستان ریختن سرم!خب تا کی میخواین همینجوری تحمل کنید؟!پیگیری هاتون رو بکنید(هرچند فایده نداره) اما اصلا معلوم نیست کی درست شه تا اون موقع میخواید دست رو دست بذارید؟!اومدیم و اصلا درست نشد! استفاده ازش ضرر که نداره برادر من!
- - -ویرایش - - -
دور و بر 120 میپرخه.
بابا سركاري هست من كه اصلا كار نكرد بأيد برنامه هاي ديگرو امتحان كرددوست عزیز یکی بیاد کامل توضیح بده چیکار کنیم بعد قیه ام بتونن استفاده کنن نه که بیایین بزارین جواب میده اقا حله
منم میام میگم eshgh****** جواب میده والا یکی بیاد کامل بگه ممنون میشم همه بازیکنیم بهتره یا چند نفر؟؟؟
بنده بر حسب اتفاق با همین دوستی که آقا میلاد گفته صحبت کرده بودم . الان هم این مشکل به کلی حل شده !من از PD استفاده میکردم کلی خرجم برداشت اولاش اذیت میکرد ولی اوکی بود . ولی اینی که دوستمون گرفته هیچ مشکلی نداره پینگم تغییر نمیکنه هزینشم پایین تر بود واسم.
تجربه ثابت کرده خوشحال بشین ولی خیلی امیدوار نباشین.
نخوره تو ذوقتون یه وقت ...