من مشکلم حل شده. توی APB خوبه یکم پکت لاست میره بالا تا 15 میرسه بعد دوباره 0 میشه ولی بازی کردنم زیاد مشکلی نداره فقط خیلی کم یه Lag میزنه.
ISP = Shatel
نکنه این آخرین جواب هم پاک کردن؟دوستان حالا که پیگیری ها جواب داده یه مقدار باید صبر داشته باشید . چون یدونه کلید نیست که بزنن و همه چی ok بشه . یه دو - سه روزی زمان میبره احتمالا تا مال همه نرمال بشه .
----------------------------------------------
این هم اخرین جواب وزیر محترم به کامنتها :
با سلام
دوستان عزیز دلیل حذف مطلب قبلی و پاك شدن كامنتهای بعضی از دوستان خوب من این بود كه در فاصله چند دقیقه بعد از گذاشتن پست همكاران وزارتخانه اطلاع دادند كه مشكل پروتكل UDP حل شده و مطلب قبلی با این مضمون كه پروتكل در حال پیگیری برای رفع مشكل است اعتبار خود را از دست داده بود. لذا به خاطر رفع سوء برداشتها و همچنین دادن خبر خوش رفع مشكل پروتكل، پست جدید را جایگزین مطلب قبلی نمودم. از همه دوستانی كه كامنتهایشان حذف شده است عذرخواهی می كنم.
نکنه این آخرین جواب هم پاک کردن؟
چون من که تو کلوبشون چیزی پیدا نکردم ...!
من که با برنامه جدید دارم راحت بازی می کنم پیغام خصوصی بدید تا بتون بگمش آی پیم رو به آلمان تغییر دادم این اختلالات دیگه وجود نداره
پینگو با اسم آی اس پی رو ببینید ماله آلمانه
http://www.pingtest.net/result/97349704.png
دوستان واسه من تو 4.2.2.4 تایم اوتی ثبت نمیشه ولی میرم ت بازی time out میده ! جریان چیه؟!
شايد براي اولين بار بوده كه به شخصه پاسخگويي مستقيم يه مسئول رده بالا رو شاهد بودم !!!
هنوز كه مشكل پا برجاست و من تايم اوت دارم مي گيرم ولي شايد بشه با رايزني هاي بيشتر و دعوت از اكثريت افراد براي اطلاع دهي از مشكل UDP و خيلي با متانت و منطق حرف زدن ميشه كار رو جلو برد !