اخبار و کلیه مباحث مربوط به هک XBOX ONE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان اینجا مربوط به اخبار هک هست, مباحث کارشناسی رو میشه برد تاپیک بقلی.
لطفا در راستای موضوع تاپیک و اخبار موثق بحث کنید و از دادن اسپم و پست بی مورد خودداری کنین.
الان همین صفحه حداقل نصف پستاش اسپمه.
رعایت کنین.

با سلام (How to correctly read/write the Xbox One NAND Filesystem)
دو تصویر از خواندن و نوشتن ناند X1 اومده.

لطفا وقتی خبر میزارین منبع اصلی خبر رو پیدا بکنین و بزارین.
منبع اصلی خبر بالا : How to correctly read/write the Xbox One NAND Filesystem
ضمنا اینم یه خبر جدید هست : آموزش ایمیج برداشتن از بازی های ایکس باکس وان : dump d'un jeu Xbox One par Swizzy

لطفا وقتی خبر میزارین منبع اصلی خبر رو پیدا بکنین و بزارین.
منبع اصلی خبر بالا : How to correctly read/write the Xbox One NAND Filesystem
ضمنا اینم یه خبر جدید هست : آموزش ایمیج برداشتن از بازی های ایکس باکس وان : dump d'un jeu Xbox One par Swizzy

فکر نکنم اسم این رو بشه آموزش گذاشت . کاری نکرده , دیسک رو گذاشته تو بلوری درایو با ایمیج برن ایمیج گرفته , کار خاصی نکرده

خوندن یا نوشتن نند کاری نداره مهم اینه که نند رو بشه پچ کرد که هنوز نتونستن کاری کنن

بچه ها چند روز ديگه ميخام كنسول بخرم بين وان و ٤ موندم و اولويت تو خريد واسم هك شدنه. كدومشون به نظرتون زودتر هك ميشه؟
خودم ٤ رو بيشتر دوست دارم ولي بخاطر اينكه خيلي دير هك شد تمام نسل هفت زير پرچم اكس باكس بودم.

اولندش کلا هک نشه خیلی بهتره اگه یه وقتی هک شد عین ps3 نشه واسه این مگم که عده ای مفت خوری میکنن...بعدشم ادعا شون میشه..

اولندش کلا هک نشه خیلی بهتره اگه یه وقتی هک شد عین ps3 نشه واسه این مگم که عده ای مفت خوری میکنن...بعدشم ادعا شون میشه..

اقا شما مايه داري اورجينال بخر بذار ما بدبخت بيچاره ها با همون هك شده خودمون سر كنيم

بچه ها چند روز ديگه ميخام كنسول بخرم بين وان و ٤ موندم و اولويت تو خريد واسم هك شدنه. كدومشون به نظرتون زودتر هك ميشه؟
خودم ٤ رو بيشتر دوست دارم ولي بخاطر اينكه خيلي دير هك شد تمام نسل هفت زير پرچم اكس باكس بودم.

در حاله حاضر هیچ کدوم هک نشده و اصلا هم معلوم نیست کدوم کی هک بشه
فعلا 4 بهتر تو بازار جا افتاده و بازیهاشم ارزونتر هست. بعضی جاها ام دارن بازی اجاره میدن برایه 4
پیشنهاده من در حاله حاضر 4 هست

اگه سی دی اجاره کنیم چقدر در میاد؟
بعد اگه بازی رو نصب کنیم میشه بدون سی دی بازی کرد دیگه؟
برای ps4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or