اخبار و کلیه مباحث مربوط به هک XBOX ONE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در حاله حاضر هیچ کدوم هک نشده و اصلا هم معلوم نیست کدوم کی هک بشه
فعلا 4 بهتر تو بازار جا افتاده و بازیهاشم ارزونتر هست. بعضی جاها ام دارن بازی اجاره میدن برایه 4
پیشنهاده من در حاله حاضر 4 هست

من امريكا هستم مشكل قيمت ندارم چون از ايران خيلي ارزونترن جفتشون!
مثلا تو كرگ ليست وان در حد اك با ٩ تا بازي گذاشته ٦٠٠ دلار!! تخفيف مخفيف هم تو فرهنگشون جا نيفتاده مثلا بري بگي ٥٠٠ بيشتر نميدم هيچي نميگن ميگن باشه ببر!!!
يهو ديدي ٤٠٠ هم داد

ولي لپ كلام هك واسم مهمه چون ٦٠ دلار پول بازي زور داره. و از اونطرف تايتان فال و كوانتوم بريك نسبت به پي اس ٤ كه انحصاري خفن نداره اذيت ميكنه و از اونطرف سوني خيلي خوب ظاهر شده تو اين نسل منهاي انحصارياش كه به نظرم اكس بهتره.

مثلا تو كرگ ليست وان در حد اك با ٩ تا بازي گذاشته ٦٠٠ دلار!! تخفيف مخفيف هم تو فرهنگشون جا نيفتاده مثلا بري بگي ٥٠٠ بيشتر نميدم هيچي نميگن ميگن باشه ببر!!!
يهو ديدي ٤٠٠ هم داد

ولي لپ كلام هك واسم مهمه چون ٦٠ دلار پول بازي زور داره. و از اونطرف تايتان فال و كوانتوم بريك نسبت به پي اس ٤ كه انحصاري خفن نداره اذيت ميكنه و از اونطرف سوني خيلي خوب ظاهر شده تو اين نسل منهاي انحصارياش كه به نظرم اكس بهتره.

خوب اونجا امریکاست خودت داری میگی ولی اینجا ایران هست:d و کلا اکثر فروشندگان کنسول و بازی به ملت میندازن هر کی هر چند بتونه روش میکشه مخصوصا اینکه اینجا هر کی کنسول xbox one یا ps4 بخره میگن یارو پولداره بذار ازش هر چی میشه بگیریم قبول دارم قیمت ها خیلی نامردی هست ولی توی شهر ما العان یه نفر بازی های xbox one و ps4 رو اجاره میده و من کاملا به خرید one امیدوار شدم دیگه 60 دلار مال هر بازی نمیدیم اینم یکی دیگه از مزایای کشور ما :d من خودم کلا مخالف هک این نسل هستم چون درصد اخراج از شبکه رو (اگه بخواهید آنلاین بازی کنید) رو خیلی بیشتر از قبل میکنه و بن شدن هم با این کنسول های جدید با این قیمت های توپ کشور ما ریسک هست هک کنسول به فرض اینکه تا چند سال دیگه هم هک بشه که میشه شک نکنید ولی میگم با این قیمت های کنسول های جدید بن شدن دیگه فاجعه محسوب میشه مگه اینکه کسی نخواهد آنلاین بازی کنه و شبکه نخواهد کاری به اون ندارم ولی هدف ماکروسافت هم همینه که از همون اول سر و صدای زیادی به پا کرد و سیاست های خودش رو تغییر داد همش میخوان کاربرهای خودشون رو کنترل کنند و در بازی های آینده هم همین طور میشه و قطعا از چند وقت دیگه بازی ها به فعال سازی اولیه آنلاین خواهد داشت میگی نه نگاه کن :d و این تفاسیر فک نکنم هک هم خیلی جواب بده مثل نسل قبلی ps3 x360 اونا که چی بودن توی هک شدن.

يهو ديدي ٤٠٠ هم داد

د آخه مرد حسابی ۶۰ دلار برای کسی که توی امریکا زندگی میکنه پول محسوب میشه؟!
هیچ انسان عاقلی نمیاد کنسول سالم رو باز کنه قطعاتش رو عوض کنه تا بازی کپی شده بازی کنه! حاضرم سالی ۲ تا بازی بیشتر نخرم ولی عین آدم بازی کنم و لذت لایو و کپی رایت رو از دست ندم.
ضمنا مگه توی امریکا کسی قانون کپی رایت رو نقض کنه، باهاش برخورد قضایی نمیشه

د آخه مرد حسابی ۶۰ دلار برای کسی که توی امریکا زندگی میکنه پول محسوب میشه؟!
هیچ انسان عاقلی نمیاد کنسول سالم رو باز کنه قطعاتش رو عوض کنه تا بازی کپی شده بازی کنه! حاضرم سالی ۲ تا بازی بیشتر نخرم ولی عین آدم بازی کنم و لذت لایو و کپی رایت رو از دست ندم.
ضمنا مگه توی امریکا کسی قانون کپی رایت رو نقض کنه، باهاش برخورد قضایی نمیشه
وقتي از ايران واست پول بياد و درامد به پول ايران باشه دقيقا همون شرايط ايران ميشه و فقط محل زندگي فرق داره با سرعت اينترنت! البته حرفتو قبول دارم واسه امريكاييا يا كسايي كه حقوق به دلار ميگيرن ٦٠ دلار مث ١٠ ١٥ هزار تومن ايرانه
بگذريم امشب اكس باكس باندل تايتان فال خريدم خوشم نياد ميبرم پسش ميدم بدون يه دلار از دست دادن

ببخشید واسه اسپم
بنظرتون طرح دوم ایکس باکس وان چند سال دیگه عرضه میشه؟
امیدوارم جمعو جورتر باشه و اداپتورشم داخلی باشه و ایستاده هم بشه گذاشتش :دی

دیگه باید بیخیال هک شد .دوره هک دیگه تموم شده شاید 6 سال دیگه بشه هک ///// خوش به حال پولدارا که براشون فرقی نداره

دیگه باید بیخیال هک شد .دوره هک دیگه تموم شده شاید 6 سال دیگه بشه هک ///// خوش به حال پولدارا که براشون فرقی نداره
منم ناامید شدم :(

هکرا اصلا تلاشی نمیکنن
به نظر من ما راحتیمون رو از دست دادیم بخاطر چک کردن مداوم هک ایکس باکس...

الا اون هکرا هر وقت دلشون عشقشون میکشه میرن سره میزشون شروع میکنن برا راه حل هک . بعده هیچ نتیجی نمیگرن پامیشن میرن ناهار میخورن بعدم عشقو حال میکنن مام اون موقع غم میخوریم چرا هک نمیشه !

هک همیشه هست و وجود داره ×!
هک نوعی تجارت برای سازندگان کنسول به حساب میاد و نه تنها سود فروش سخت افزار رو بالا میبره بلکه نوعی تجارت هم برای سازندگان محسوب میشه !
البته زمان و آغاز کار برای فروش سخت افزار تعیین میشه و دست خود کمپانی هست که کی و چه موقع این عمل انجام بشه ! اما .....

دو نوع هک وجود داره :

هک کامل سخت افزار که در این نوع هک شرکت منتشر کننده کنسول به شدت متضرر میشه ! و تقریبا نابود !
در این نوع هک کلیه عملیات کنسول به دست هکرها میوفته و کنسول مال هکر میشه ! تمامی روشها کدها و بازی سازی هم دست هکر می افته و نه فقط اجرای بازیهای کپی ! (هک کامل سخت افزار)

هک بعدی فرمور هست ! که باگی در فرمور ایجاد میشه و هکرها میتونن به صورت سطحی و با استفاده از روشهای لایه اول فرمور را هک کرده و کنسول رو کپی خور کنن ! معمولا این هک هک نخواهد بود ! بلکه باگی هست که خود سازنده کنسول در نت منتشر میکنه و به روش و با اسمی از هکر اون رو منتشر میکنه ! پس از درج این باگ کلیه بازیهای قدیمی که با فرمورهای قدیمی کار میکردن کپی خور میشن و شما میتونید اونها رو اجرا کنید !!! اما اون بازیها نه تنها فروش کامل خود رو انجام دادن بله سود کافی رو هم بردن ! از طرفی فروش کنسول ( سخت افزار) به شدت افزایش پیدا میکنه ! این روند ادامه دار میشه ! و فروش کنسول بالا میره اما بعد از عرضه فرمور جدید شما در جهت اجرای بازیهای جدید حتما باید کنسول رو آپ کنید و ..... که همه میدونیم !
نکته بعد هم این هست :
قیمت کنسول ثابت هست مثلا 400 دلار !! اما قیمت بازی متغیر هست ! فروش بازی مدام در حال تغییر هست ! از 59 دلار تا 30 و آخر 15 دلار ! بخصوص بازیهای انجام شده و دستگاهایی که این قابلیت رو دارن ! مثل ps4 نسل فعلی ! پس فروش سخت افزار که همیشه قیمت ثابتی رو داره کاملا سود آور هست !
نکته بعد قانون کپی رایت در کشورهاست !
در بعضی کشورها این قانون ثابت هست و کذر از این قانون برای گیمر به شدت گران تمام خواهد شد ! و این قدر هم ارزش نداره که این ریسک انجام بشه ! زیرا خرید بازی برای اونها کاملا به صرفه هست ! اما در کشورهای دیگه که عدم دسترسی به این قانون نیست مثل ایران سعی میشه با روشهای فوق سخت افزار فروش بره !
این یک قانون کلی هست !
در کنسول pc !دقیقا سخت افزار فروش میره !

به نظرت فقط پولدارا کنسولای نسل جدید رو میخرن...!؟
یه چیزی که خیلیا اشتباه میکنن اینه که میگن برای اون وره آبیا 60 دلار دادن به بازی پوله زیادی نیست براشون در حالی که اینجوری نیست. الان حساب کنید کنسولی که 400 دلاره یک هفتمِ پوله کنسول رو میدن به بازی یعنی 60 دلار پس زیادم ارزون نیست حتی تو کشورهای دیگه. چیزی که ما رو تو ایران اذیت میکنه اینه که نمی تونیم کنسول رو بخریم و همراهش یه دونه بازی بخریم! یعنی موقع خرید کنسول باید حداقل 5-6 تا بازی بخریم و البته فرداشم بریم یه 4-5 تا دیگه بخریم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or