به نظرت فقط پولدارا کنسولای نسل جدید رو میخرن...!؟
یه چیزی که خیلیا اشتباه میکنن اینه که میگن برای اون وره آبیا 60 دلار دادن به بازی پوله زیادی نیست براشون در حالی که اینجوری نیست. الان حساب کنید کنسولی که 400 دلاره یک هفتمِ پوله کنسول رو میدن به بازی یعنی 60 دلار پس زیادم ارزون نیست حتی تو کشورهای دیگه. چیزی که ما رو تو ایران اذیت میکنه اینه که نمی تونیم کنسول رو بخریم و همراهش یه دونه بازی بخریم! یعنی موقع خرید کنسول باید حداقل 5-6 تا بازی بخریم و البته فرداشم بریم یه 4-5 تا دیگه بخریم!
سلام داداش از نظر بازی که مشکلی نداشته بازی نسبتا زیاد داشته البته بازیهای بهترش میمونه برای E3 که میخواد معرفی بشهحالا هک به کنار ، چرا بازی واسش اون جور که باید تولید نمیشه؟!!!
کسی از کیفیت کینکت این کنسول خبر داره؟؟
از لحاظ گیم پلی وگرافیک نسبت به 360 چه تغییراتی کرده؟؟؟
سلام داداش از نظر بازی که مشکلی نداشته بازی نسبتا زیاد داشته البته بازیهای بهترش میمونه برای E3 که میخواد معرفی بشه
از لحاظ گرافیک و گیم پلی هم از 360 خیلی بهتره ناسلامتی کنسول نسل هشتم هستش بنده خدا
قضیه اپدیت شما وقتی کنسول رو میگیرین باید اپدیتش کنید که بدون اون اپدیت اصلا نمیشه ازش استفاده کرد فکر کنم در حدود 500 مگ باشه همینممنون از پاسخگوییت دوست عزیز ولی منظورم از گیم پلی کیفیت و خلاقیت کینکت بود نسبت به کینکت 360
البته واسه خود کنسول هم مثلا من بازی فیفا2014 رو دیم البته به صورت تریلر خیلی تفاوت نداشت با فیفا14 تو 360
این قضیه آپدیت همیشگی که باید وصل بشیم به اینترنت چی شد؟؟ آخه تو سایتها خوندم که منتفی شده
عرض بنده رو متوجه نشدین...این چه حرفیه. اونجا شما 4000 دلار حقوق میگیری 60 دلارش رو میدی برای بازی. این یعنی چقدر؟ تقریبا 1 درصد حقوقت رو میدی برای یک بازی. ولی اینجا حقوق 800 تومنه (خیلی زیاد گفتم ؟ !) ولی 200 میدی برای یک بازی یعنی 25 درصد حقوقت رو
بله همه ٤٠٠٠ دلار نمي گيرن ولي اونقدري بيشتر از ايران مي گيرن و البته الترناتيوهايي در نحوه خريد دارن كه خيلي بيشتر از ايران مي صرفه خريد براشون.....در مورد بازي هم همينطورعرض بنده رو متوجه نشدین...
اولاً همه 4000 هزار دلار نمیگرن ثانیاً شما باید نسبت قیمت بازی رو با کنسول حساب کنی : 60دلار قیمت بازی 400 دلار قیمت کنسول.
مشکل اینا نیست مشکل نوع خرید ما پایرت خوراست!
عرض بنده رو متوجه نشدین...
اولاً همه 4000 هزار دلار نمیگرن ثانیاً شما باید نسبت قیمت بازی رو با کنسول حساب کنی : 60دلار قیمت بازی 400 دلار قیمت کنسول.
مشکل اینا نیست مشکل نوع خرید ما پایرت خوراست!
به نظر من بهترین راه برای هک کردن اینه که، بازی روی هارد ریخته بشه و کنسول رو گول بزنه که این بازی دیجیتالیه و از ایکس باکس لایو خریده یا دانلود شده
اتفاقا نباید نسبت بازی با کنسول رو حساب کنی. انگار ریاضیات شما خیلی ضعیفه. اینجوری که شما میگی ایران با آمریکا هیچ فرقی نداره چون هم قیمت بازی هم کنسول ضربدر 3000 میشه پس فرقی نمیکنه
Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
ادبیات شما خیلی ضعیف تره! خوبه شما برای خودتون تحلیل و مقایسه میکنید! کجا آمریکا با ایران یکیه! چیه ما با آمریکا یکیه که دارین مقایسه مکنین..!
مقایسه شما اشتباه است. شما گفتید برای اونور آبیها 60 دلار پول بازی دادن زیاده . چرا؟ دلیلتون این بود که یک هفتم قیمت کنسول هست. خب این مقایسه اشتباه دیگه. شما باید 60 دلار رو با درآمد اونجا بسنجی نه با قیمت کنسول. حالا اشتباه کردید و نمی خواهید اشتباه خودتون رو قبول کنید بماند.
در ضمن فکر کنم علاوه بر ریاضی ادبیات شما هم ضعیف تر از من باشه (من که همیشه ادبیاتم 20 بود) چرا که اصلا مفهوم جمله من رو نفهمیدید و فقط خواستید جوابی بدین. من کجا گفتم ایران با آمریکا یکی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟