اخبار و کلیه مباحث مربوط به هک XBOX ONE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه هکری به نام Tuxuser اومده نند رو دامپ کرده و قبلا هم کارش روی تولید xell برای کنسول های جیتگ شده ایکس باکس 360 بوده و الان داره تمرکزشو توی کنسول های نسل جدید ماطوف میکنه
خدا خیرش بده:d
تو اون صفحه یه پیج دیگه معرفی شده که توضیحات اضافی و تخصصی رو برای نرم افزاری که باهاش دامپ کرده داده کارش مثل اینکه باعث شده یه قدم دیگه نزدیکرت به هک کامل دستگاه بشیم
تو صفحه اصلی تیم xecuter نوشته شده که تونستن برای x1 با توجه به دامپ نند یه مودی تولید کنن که موس و کیبورد رو جای کنترلر اصلی بشناسونن به دستگاه و در کنار این قابلیت حتی تونستن کنترلر 360 هم از نوع سیمی و هم بیسیم رو بهش وصل کنن و بشناسونن
حتی بعد از آپدیت تونستن دسته ps3 و ps4 هم بهش بشناسونن و در کنار اینها صحبت از وصل کردن کنترلر wiiu و ریموت wiiu هم به میان آوردن

کلا خدا خیرشون بده:d
دسته سگا و اتاری چی؟؟؟ اونها رو هم بهش میشناسوندن دیگه :d

نظر شخصی من اینه که تا یکسال آینده منتظر هک نباشید , نظر شخصیمو گفتم , الان جبهه نگیرید فلان و بهمانه

- - -ویرایش - - -

رایت کردن دیتا روی دیسک یه چیزِ , دسترسی به سرور مایکرو برای وریفای کردن دیسک یه چیز دیگه هست و این کلا باهم فرق داره . پس همچین مثل روز روشن هم نیست.
البته من هم موافقم 1 سال حداقل طول میکشه.
ولی برای تائید گرفتن از سرور مایکروسافت، کار سختی در کار نیتس. قبلا همچین چیزی درباره سرور اپل وجود داشت که برای آپدیت حتمن باید وصل میشدی به سرور و تائیدیه میگرفتی که با یک دور زدن و داشتن امضای الکتریکی هر نسخه و تغییر آدرس رجوع کردن آیتونز میتونستی راحت به ورژن های قبلی دسترسی پیدا کنی و دانگرید کنی.
حالا همین رو هم میشه برای بازی ها استفاده کرد کافیه یکی بازیو بگیره و اون تائیدیه رو از سرور مایکروسافت بگیره و حالا با یه روشی مثل تغییر آدرس های سرور و حالا کمی دنگ و فنگ توی کنسول شما وصل بشی اون تائیدیه رو بگیری و بازیتو بکنی!!! ( البته اینا در سطح تئوریه و منم هکر نیستم ولی شدنش، شدنیه چون قبل کردن ).

اصل مشکل یه جا دیگست

البته من هم موافقم 1 سال حداقل طول میکشه.
ولی برای تائید گرفتن از سرور مایکروسافت، کار سختی در کار نیتس. قبلا همچین چیزی درباره سرور اپل وجود داشت که برای آپدیت حتمن باید وصل میشدی به سرور و تائیدیه میگرفتی که با یک دور زدن و داشتن امضای الکتریکی هر نسخه و تغییر آدرس رجوع کردن آیتونز میتونستی راحت به ورژن های قبلی دسترسی پیدا کنی و دانگرید کنی.
حالا همین رو هم میشه برای بازی ها استفاده کرد کافیه یکی بازیو بگیره و اون تائیدیه رو از سرور مایکروسافت بگیره و حالا با یه روشی مثل تغییر آدرس های سرور و حالا کمی دنگ و فنگ توی کنسول شما وصل بشی اون تائیدیه رو بگیری و بازیتو بکنی!!! ( البته اینا در سطح تئوریه و منم هکر نیستم ولی شدنش، شدنیه چون قبل کردن ).

اصل مشکل یه جا دیگست
بچه با مفهوم کاستوم فریمور آشنایی دارین:d

با تئوریهایی ک رفقا توی نظراتشون میدن پس کنسول هک شده دیگه!!!:دیتیم عقلش نمیرسیده ب این مسائل مثل اینکه...

بچه با مفهوم کاستوم فریمور آشنایی دارین:d
اون دوستمون گفت که به خاطر وجود تائیدیه آنلاین مایکروسافت راهی برای هک نیست و خیلی مونده منم گفتم هزار مدل راه هست برای دور زدن اون!!
دیگه سر چی میخواید گیر بدی؟ :|؟

متاسفانه تو هر تاپیکی میرم پر شده از اسپم و چرندیات
این سایت یه زمانی پر از کاربرایه حرفه ای بود. هر تاپیکی میرفتی بحث جدی بود و یه چیزی یاد میگرفتی
الان از 10 تا پست 8 تاش شده اسپم ، اونم اسپمه اسیدی
کاش میشد یه فکری به حالش کردولی متاسفانه نمیشه
فک کنم چون میانگینه سنی تو سایت رفته رو 14-15 سال

اون دوستمون گفت که به خاطر وجود تائیدیه آنلاین مایکروسافت راهی برای هک نیست و خیلی مونده منم گفتم هزار مدل راه هست برای دور زدن اون!!
دیگه سر چی میخواید گیر بدی؟ :|؟
شرمنده حالا چرا جوش میاری حرفم کلی بود یعنی شدنی هست بعدم بشه یا نشه مهم نیست حتی 1 درصد این درگیری همیشگی بوده و هست ما کپی خور کنم مایکرو مقابله تا اخر نسل فقط باید منتظر موند همین :)

اه اعصابم خورد شد هر دفعه تایپک آپ میشه دلم هرری میریزه میام میبینم همش اسپمه

اینجا مربوط به اخباره خواهشا اسپم بارونش نکنید

والا منم با اسپم مشکل دارم و با عرض شرمندگی این پستم هم یه جورایی اسپم هست ، اما فکر کنم اسم تاپیک یه" کلیه ی مباحث مربوط به هک" هم داره که باعث میشه اون دوستانیمون که در مورد احتمال هک نظر میدن یه جورایی صحبتشون اسپم نباشه. من از همه ی پستا حمایت نمی کنم، خیلیا اسپمن و نه تو این تاپیک، خیلی تاپیک های دیگه. اما فکر کنم اگر قرار بود این تاپیک فقط مربوط به اخبار بود، اسمش باید عوض میشد و محلش هم میرفت توی یه انجمن دیگه. پس اونایی که نظر شخصی ( حالا یا صلاحیت دارن یا ندارن که نظر بدن، ما نمی دونیم) رو اینجا مطرح میکنن، حرفشون از لحاظ تکنیکی اسپم نیست بلکه مرتبط با موضوع هست. اما خب بله، یه عده هم به خیال خودشون جک میگن! تو این چند پست اخیر اما، 80 درصد مربوط به موضوع بوده... به هر حال...

لطفا در راستای موضوع تاپیک و اخبار موثق بحث کنید و از دادن اسپم و پست بی مورد خودداری کنین.
الان همین صفحه حداقل نصف پستاش اسپمه.
رعایت کنین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or