اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

من pc گیمرم و کارم با همون استیمه. اگه قراره کسی هدف قرار بگیره خود منم.
من تا حالا ایکس باکسم لمس نکردم چه برسه xbox live ولی دوست دارم به حقشون برسن. شما بزرگ و عاقل. امر دیگه ای نیست . آها یادم رفت شما مرد که نقل و قول میکنی.
سلام،
لطفا پیام های شخصی رو (در ارتباط با همین رفع مشکل ایکس باکس لایو)، چک کنید

یه جور حرف میزنین خداوکیلی آدم ندونه فک میکنه بچه ی ۱۱ ساله داره این حرف هارو میزنه،الان مثلا با دیدن تویت های ما اسپنسر بدو بدو میره دره خزانه داری آمریکا راپورت میده سرویس فلان شرکت برای ایران مسدود نیست لدفا پیگیری کنید،
مرد حسابی امریکا کارش به جایی رسیده اشخاص حقیقی ایرانی رو که با فلان مسئول سلام لیک کرده تحریم کرده اون وقت نمیدونه مثلاpsn برای ایران مسدود نیست،
نگید این حرف هارو تورو خدا آدم خندش میگره
من زیاد چیزی نمینویسم و بیشتر میخونم ولی دقیقا چیزی که تو ذهنم بود و شما نوشتین .بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن عجیب .یعنی واقعا فکر میکنین اونا نمیدونن چه سرویسی تو ایران فعاله و کدوم نیست؟ نمیدونن psn مشکلی نداره؟! عجب. یا نمیدونن ما با دی ان اس و فیلتر شکن و ... وصل میشیم؟! حتما همه اونا تا امروز نمیدونستن منتظر ما بودن که راهنماییشون کنیم برن psn و دی ان اس و اینارو ببندن.پناه بر خدا

یه نکته ای هست در جواب افرادی که میگن این موضوع پیگیری نشه که یه وقت بقیه سرویس ها قطع نشن مثل psn مثلا

اگه افرادی که بدون هیچ مشکلی داشتن از طریق سرویس های دیگه آنلاین بازی میکردن هیچ اهمیتی به مشکلات کاربران xbox ندادن الان هم حق اعتراض ندارن حتی اگه توی این اعتراض های اینترنتی سرویس psn در ایران از دسترس خارج بشه

ساده شده این موضوع میشه اینکه که وقتی امثال ما مشکل داشتیم کاری کردین که الان توقع دارین امثال من نگران قطع دسترسی شما باشن!

نمیشه که بی تفاوت از کنار مشکلات دیگران رد بشید و وقتی اونا خواستن مشکل خودشون حل کنن بیاید شاکی بشین که نکنید این کار شاید به ضرر ما تموم بشه

اگه راه بهتری سراغ دارید انجامش بدین که مشکل کاربرهای xbox حل بشه اگر هم راه حلی ندارید فقط برید امیدوار باشید مشکل برای سرویس های شما پیش نیاد

من نمیدونم چرا همه به فکر خودشونن ! یعنی چی PSN ام قطع میکنن ؟ الان سونی نمیبینه لوکیشن این همه پلیر که از ایران وصلن رو ؟
یکم خدایی پشت هم باشیم ، آدم خودخواه به هیچجا نمیرسه .
من خودم نه تاحالا کنسول های ایکس باکس رو داشتم نه فعلا قصد خریدشون رو دارم ، کم هم تو تاپیک VS ترول نکردم
ولی هیچ ربطی به این قضیه نداره اصلا ، باید تا جایی که میشه کمک کرد که گیمر ها تو ایران به حداقل حق خودشون برسن ، همونطور که گفتم وقتی این کار برای بازی Apex جواب داد ، برای این هم میده ! مگه وقتی برای Apex زدیم بازی های دیگه هم تحریم شدن ؟ نه

من نمیدونم چرا همه به فکر خودشونن ! یعنی چی PSN ام قطع میکنن ؟ الان سونی نمیبینه لوکیشن این همه پلیر که از ایران وصلن رو ؟
یکم خدایی پشت هم باشیم ، آدم خودخواه به هیچجا نمیرسه .
من خودم نه تاحالا کنسول های ایکس باکس رو داشتم نه فعلا قصد خریدشون رو دارم ، کم هم تو تاپیک VS ترول نکردم
ولی هیچ ربطی به این قضیه نداره اصلا ، باید تا جایی که میشه کمک کرد که گیمر ها تو ایران به حداقل حق خودشون برسن ، همونطور که گفتم وقتی این کار برای بازی Apex جواب داد ، برای این هم میده ! مگه وقتی برای Apex زدیم بازی های دیگه هم تحریم شدن ؟ نه
حرف درست جواب نداره
اقا بسم الله شما بفرما چه کنیم ؟!

200 تا امضا تا حالا جمع شده و میشه مثل اینکه بهشون ایمیل زد .اگه کاربر واقعی باشن و یکم صبر کنیم زیاد بشن. بهشون یدفعهیه ایمیل میزنیم و همه رو دعوت میکنیم پنج شنبه و جمعه برن سراغ اینستاگرام و توییتر.
لیست امضاها رو هم ضمیمه توییت میکنیم و میفرستیم بهشون از شیلترینگ توییتر تو ایران میگیم اگه کاربرا زیاد شدن که نمیتونن به توییتر وصل شن
یه لینک قند شکن هم ضمیمه ایمیل میکنیم با راهنمای توییت و اینا که اگه بلد نبودن چجوری اینا رو انجام بده. تو رددیت و بقیه جاها هم بقیه رو خبردار کنید خیلی خوب میشه.

عکس قبلی فقط مسخواستم ساده باشه. این عکس قشنگه واقعا و پیشنهاد رضا هست و میشه متن هم تو همین عکسا بزارید و میشه عکسای مختلف طراحی کرد و به سازنده های بازیها هم بفرستیم از گیرز گرفته تا بقیه.

اقایون من هم امروز به جمع game pass جمعیدم.تاپیک جدا برای game pass نداریم؟بیشتر بخاطر مولتی doom eternal خریداری کردم.
کاش یه تاپیک داشتیم آی دی های xbox live امون رو به اشتراک میزاشتیم.

• Like
Reactions: m49663
اگر میخاید یک متن درست حسابی بنویسید باید یک توضیحی مثلا در مورد وضعیت ایکس باکس در ایران از ورود تا دوران درخشان 360 و بعدش و تعداد یوزرها حداقل طبق منابع رسمی و تخمینی و ... در قالب State Of Xbox In Iran و.. بنویسید که نویسنده بفهمه قضیه چیه. من یادمه آماری از فروش تخمینی 360 یک زمان از بنیاد فکر کنم در اومده بود میتونید به اونها اشاره کنید. اینکه ایران بزرگترین بازار بازی خاورمیانه است و ...

بعد مثلا اشاره به موضع گیمینگ به عنوانی چیزی که نباید تحث تاثیر سیاست قرار بگیره و ....

آخر سر به مورد ایکس باکس و عدم توانایی در اتصال اشاره بشه. مقاله طور میتونید بنویسید بعد حتی ایمیل بزنید به ماکروسافت. یا بفرستید به Gameindustry.biz اونا احتمال داره پوشش بدن. به شرطی که درست حسابی نوشته بشه.
داداش اگه میتونی خودت زحمتشو بکش...اون متن قبلی که فرستادی خوب بود
پیج اینستاگرام گرینبرگ رو دستکم نگیرید. اونجا فعاله و قطعا میبینه. سه چارتا متن اماده کنید واسش کامنت بذارید تا لایکش کنیم

• Like
Reactions: kurosh900
در کل خیلی حرکت خوب و ارزشمندیه، حتی اگر به رفع مشکل منجر نشه. در مورد دوستانی هم که ساز مخالف میزنن، باید بگم که این اقدام هیچ دستاوردی هم نداشته باشه، باعث شناسوندن هر چه بیشتر و بهتر جامعه گیمرهای ایران به صاحبان صنعت گیم میشه. گیمرهایی که واقعا عاشق بازی کردن هستن و حتی با این حجم از مشکلات اقتصادی، از بهترین و لذت‌بخش‌ترین تفریح زندگی‌شون نمی‌گذرن ولی هیچ‌وقت جایی در برنامه‌ریزی ها و سیاست‌گذاری های این شرکت‌ها نداشتن. در طرف مقابل هم شرکت های بزرگ، همین که متوجه بشن که علی‌رغم نداشتن بازار رسمی در ایران، اینقدر مخاطب و مشتری ایرانی دارن، لااقل سعی خودشون رو برای حل مشکلاتی از این قبیل می‌کنن.

خلاصه به نظرم این حرکت، اگر در حجم وسیعی انجام بشه، سودش برای همه گیمرهاست (چه مایکروفن، چه سونی‌فن و چه نینتندوفن) و تنها به حل مشکل Xbox Live محدود نمیشه.

سلام،
کاش واسه این کار یه تاپیک رسمی بذارید و لینک جمع آوری امضا (قبلا ایجاد شده و تا الآن بیش از ۵۸۹ تا امضا شده) و ردیت و پست های اینستاگرامی که میشه توی کامنت ها این مسئله رو به گوش افرادی در مایکروسافت رسوند، رو قرار بدید.
به نظرم بیش از ۵۸۹ امضا، ارزش یه تاپیک رو داره و احتمالا بعضی ها اون لینک رو بین پست ها گم کردن. مسئله دیگه هم اینه که بحث ها یه جا متمرکز میشه و بهتر میتونیم هماهنگی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or