اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

ترند شدن هدف اصلي بود ماركتينگ منفي براي جلب توجه
نه اینجوری نیست :D . خواستن ملت دست از کلد بکشن و بیان سمت گیم پس که احتمالا یه همچین تصمیم عجیب غریبی گرفتن بنظرم همش هم تقصیر ایرون گرینبرگه.
نیمه ی پر لیوان این قضیه اینه که اینها تا همین چند وقت پیش فیدبک های منفی راجع به بازیهای f2p روی xbox میگرفتن که هیچ عکس العملی نشون نمیدادن حداقل این موضوع مجبورشون کرد از اون سیاست اشتباهشون دست بکشن و بازی های f2p رو واقعا f2p کنن :D
هیلو مولتیش f2p محاله گلد فری کنن برای بازی های f2p B-)
میکروترنسیکشن سلام میرسونه :D
یه حرکت میتونن راجع به هیلو بزنن اونم اینه که بعد از مدتی یچیزی همینطوری اضاف کنن به مولتی بعد بهونه بیارن که برای تجربه اش باید پول بدیم

نه اینجوری نیست :D . خواستن ملت دست از کلد بکشن و بیان سمت گیم پس که احتمالا یه همچین تصمیم عجیب غریبی گرفتن بنظرم همش هم تقصیر ایرون گرینبرگه.
نیمه ی پر لیوان این قضیه اینه که اینها تا همین چند وقت پیش فیدبک های منفی راجع به بازیهای f2p روی xbox میگرفتن که هیچ عکس العملی نشون نمیدادن حداقل این موضوع مجبورشون کرد از اون سیاست اشتباهشون دست بکشن و بازی های f2p رو واقعا f2p کنن :D
الان يه حسن عالي شد براي سري اس خصوصا
كسايي كه عموما بازيهاي فيري ميزنن كه اونقدرها گرافيكي هم نيست با ٣٠٠ دلار مي تونن بازي كنن و علاوه بر اون گيم پس رو هم دارن
خيلي خوب شد برداشتن گلد براي فيري ها

در كل شوك بدي بود اما نتيجه شيريني داشت :D

مایکرو وقتی قیمت رو زیاد کرد: مدیا و مخاطب عام= گیم پس آلتیمیت بهترین انتخاب هست
مایکرو وقتی قیمت هارو برگردوند و F2P رو رایگان کرد: مدیا و مخاطب عام= تحسین گوش دادن به فیدبک ها و واکنش مثبت بهشون ...
جدا PR از این هوشمندان تر داریم؟! :D
در عرض 10 ساعت هم گیم پس رو تبلیغ کرد، هم کلی گلد 60 دلاری که باقی مونده بود رو فروختن هم اعتبار به خاطر گوش دادن به فیدبک ها بدست آوردن و هم ترند شدن!

بیشتر بهش میخوره عمدی باشه. تخفیف خرید 6 ماهه با یه ماهه همش 10 درصد بود. افزایش قیمت 1 دلار بود ولی تخفیفهای خرید چند ماهه کم شده بود. این اتفاق کم میوفته و بهش عمدی میخوره.
یه نکته دیگه هم که داشت نحوه convert گلد به التیمیت بود گلد 6 ماهه 40 دلار بود و اونموقع بدون هزینه اضافی میشد تبدیل به گیم پس کرد ولی مایکرو به ازای هر 12 ماه گلد 4 ماه گیم پس میداد. یکم عجیب میزد.
هر چند که میشد استنباط کرد ازش که ماکرو دنبال گسترش گیم پسه.
If you’d like to upgrade your Gold membership to Xbox Game Pass Ultimate your remaining Gold time will also convert directly to Ultimate (up to 36 months). For example, if you have 11 months of Xbox Live Gold now, and you upgrade to Xbox Game Pass Ultimate, those 11 months convert to 11 months of Ultimate at no additional cost.
No Changes to Xbox Live Gold Pricing, Free-to-Play Games to be Unlocked [Update] - Xbox Wire

برا 12 ماه لایو 4 ماه باید گیم پس التیمیت بده.
اینو کسی که گلد داره تست کنه،ببینه چقدر بهش التیمیت میده.
اینجوری 60 دلار گلد یکساله میخریش میکنیش گیم پس التیمیت یکساله.
اینش منطقی نیست.

آخرین ویرایش:
وای پسر نمیدونم از کجا شروع کنم:D
همیشه از ایکس باکس 360 بیشتر خوشم میومد (بخاطر کنترلر و گیرز) تا وان اومد و فاجعه های یکی پشت هم سر لانچ و سیاستای مایکروسافت کلا بیخیال وان شدم و رفتم به سوی PS4
بعد اینکه فورتنایت اومد یچیزی که همیشه رو مخم بود این بود که اون بدبختایی که وان دارن چه گناهی کردن که باید واسه بازی مجانی پول بدن (بعدشم که اپکس و وارزون اومد)
تااینکه پارسال وقتی از سریز ایکس به قول خودشون رونمایی کردن گفتم دیگهF2P ها مجانی میشه که بازم نشد. گذشت تا 6-7 ماه پیش یه خبر خوندم که قراره F2P واقعا فیری شه، خوشحال شدم ولی باز هیچ اتفاق خوشحال کننده ای نیفتاد
3-4 ماه پیش که کنسول رو دادن دست یوتوبرها و اونام چپ و راست میگفتن فاینال ورژن نیست و این حرفا منم گفتم احتمالا سر لانچ خود مایکرو راجع به بازی ها صحبت میکنه، دیگه سر لانچ میگن فیری شده که بازم هیچی
رفتم توی یوتوب واسه kevin kenson کامنت گذاشتم چی میگید خوبه خوبه، همه مثل شما تو آمریکا زندگی نمیکنن که 60 دلار در سال پول زیادی نباشه همچنان وارزون , فورتنایت روی PS مجانیه ولی Xboxپولی
دیگه قید ایکسو زدم و توی یه ماه گذاشته تاپیک قیمت PS5 رومیخوندم و ببینم کی قیمتش واقعی میشه که اونم قربونش برم فرقی نمیکنه یروز 1 تومن میاد پایین فرداش 2 تومن میره روش فعلا دست دلالاس
نیم ساعت پیش گفتم یه سری هم به ایکس باکس بزنم که خبر مجانی شدن F2P ها روخوندم توی این تاپیک سریع یه سرچ زدم دیدم بله مایکرو ری*ه (چه غیر عمدی چه با برنامه) ولی یه روزه درستش کردن
ایول بالاخره به اون چیزی که تو گیم میخواستم رسیدم
اونایی که میگن تعداد کسایی که گیم پس میخرن مهمن و واسه یه بازی کنسول میگیرن مهم نیستن نمیدونم شماها ماهی چقدر درآمدتونه ولی برای من وامثال من این هزینه سرویس ها خیـــــــلی زیاده ( که تعدادمون اینجور که معلوم شد تو دنیا هم کم نیستن) امثال من از پس خرید بازی برنمیاییم باید صبرکنیم بازی بیاد قیمتش افت کنه بعد دست دومش زیاد شه بریم بخریم که در مورد ایکس باکس این اتفاق مثل PS تو ایران راحت نمیفته همیشه بازیهای ایکس باکس گرونترن
هدفم از خرید کنسول فقط و فقط وارزون و این وسط مسطا یه بازی آف بخوره بشه 2-3 دلاره , و یه فیفا و Forza هم کارکردشو بگیرم،اگه اگه هم واقعا آنلاین هیلو فیری بشه که دیگه چه بهتر
وقتی ایکس باکس ارزونتره به نسبت پلی استیشن تو ایران چرا باید برم سراغ پلی استیشنی که فقط توی این نسل یه کنترلر بهتر داره که اونم با مقایسه قیمت دو کنسول ارزش نداره براش بیشتر پول بدی (البته الان تنها مشکل XBOX قیمت بالای SSD شه شاید یروزیم اینو درستش کنن)
دیگه فقط باید صبر کرد و انتظار کشید تا قیمتای کنسولا واقعی شه همچنان 15-16 تومنم زیاده واسه Series X

آخرین ویرایش:
همچین بوکمارک گنده ای تا حالا نداده بودمx_x:D
حالا کامنت های مردم به کنار، این توییت های تام وارن و جف گراب و Klob و کسایی که به Xbox نزدیکن هم خیلی تاثیر داشت. چون فیل اسپنسر فالو داره و توییتاشون رو میخونه. دستشون درد نکنه.

من برای هیلو خیلی خوشحال شدم. چه پتانسیلی برای جذب پلیر، اوففف >:D<

یه مشورت دارم
من مانیتورم 1080p هست و قصد ارتقاع هم ندارم به 4k (قیمت مانیتور های 4k خیلی بالاست ) به نظرتون خرید سری اس منطقی هست ؟

چند صفحه پیش بحثش بود

به نظر من که منطقیه
یه هارد HDD دو ترا داشته باشی (با USB 3.0) عملا نباید به مشکلی بربخوری
جای کمتری هم میگیره دستگاهت :دی

یه مشورت دارم
من مانیتورم 1080p هست و قصد ارتقاع هم ندارم به 4k (قیمت مانیتور های 4k خیلی بالاست ) به نظرتون خرید سری اس منطقی هست ؟

اگه از نظر پولی اوکی هستی به این گزینه اصلن فکر نکن حتی رو 1080p
یسر برو سر وقت x

• Like
Reactions: FreeGamer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or