اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

این بحث Up scale به کیفیت 4k تو سریز اس چجوریه؟ اگر به تی وی 4k متصل باشه دائما بازی های نسل جدید رو به کیفیت 4k ارتقا میده؟ یا محدودیت خاصی داره تو این زمینه؟
اگه به TV 4K وصل بشه همه چیرو به 4K آپ اسکیل میکنه.محدودیت خاصی هم نداره

سلام دوستان لایو سری ایکس مجانی یا باید اشتراک بخریم
سلام اشتراک گلد باید بخری البته نیازی نیست یه اشتراک اکس باکس گیم پس آلتیمیت بخر راحت هم آنلاین بزن هم بازی های گیم پس هم EA play همه رو باهم داری.

دوستان سلام . خیلی خوشحالم که من هم بلاخره بعد از نسل طلایی 360 دوباره برگشتم به خونواده ایکس باکس :-bd
چندتا سئوال داشتم خدمت دوستان . من دیروز که کنسول(سری اس) رو خریدم یک گیم پس آلتیمت سه ماهه هم فعلا خریدم برای تست...
سئوال اولم این بود که برای شروع فرنچایز Halo . الان من باید با کدوم قسمت شروع کنم ؟ بهترین گزینه کدوم میتونه باشه از بازی هایی که تو گیم پس هستن ؟ خیلی ممنون میشم یکی از دوستان زحمت بکشه این رو برام توضیح بده .
+ روی 360 گیرز 1 رو تجربه کرده بودم . الان اگر بخوام ادامه یا باز از اول شروع کنم نسخه ی ریمستر شده ی هست ؟ همین سئوال رو راجب به هیلو هم داشتم . اصلا مایکرو همچین سیستمی رو کار کرده ؟
+ اینطور که متوجه شدم وقتی شما میخواین وارد اکانتتون بشین ( حالا چه استور چه گیم آنلاین) باید از دی ان اس های تحریم شکن استفاده کنید . درسته ؟ اما زمانِ دانلودِ دیتای بازی ها احتیاجی به دی ان اس خاصی نیست . یا اگر هست همون دی ان اس های مرجعی که گفته میشه رو استفاده کرد.این هم درستِ ؟ :Rose:
وَ سئوال آخری که برام پیش اومد این بود که بهترین روش برای منی که تنها (یعنی کسی رو ندارم که باهاش اشتراکی سرویسی رو بگیرم) میخوام آلتیمیت گیم پس رو طولانی مدت بگیرم به چه صورته ؟ امروز یک آلتیمیت سه ماه خریدم 70 هزار تومان . اما اگر بخوام یک ساله یا 15 ماهه رو تهیه کنم فروشنده ی مطمئنی رو میتونید بهم معرفی کنید ؟ یا بهترین حالت اینه گیفت (مثال) 100 دلاری بخرم و تو اکانتم ریدِم کنم ؟
یک دنیا ممنون از لطفتون و ببخشید که اینقدر سئوال پرسیدم :)

دوستان سلام . خیلی خوشحالم که من هم بلاخره بعد از نسل طلایی 360 دوباره برگشتم به خونواده ایکس باکس

مبارکه

سئوال اولم این بود که برای شروع فرنچایز Halo . الان من باید با کدوم قسمت شروع کنم ؟ بهترین گزینه کدوم میتونه باشه از بازی هایی که تو گیم پس هستن ؟ خیلی ممنون میشم یکی از دوستان زحمت بکشه این رو برام توضیح بده .

خب شما Halo Masterchief Collection رو دانلود کن از شماره یک تا چهار بازی + هیلو ریچ رو میتونی بازی کنی با اپدیت گرافیکی جدید. بعدشم هیلو 5 رو دانلود کن.

اون Halo Wars هم کلا فازشون فرق داره سمتشون نرو فعلا.
+ روی 360 گیرز 1 رو تجربه کرده بودم . الان اگر بخوام ادامه یا باز از اول شروع کنم نسخه ی ریمستر شده ی هست ؟ همین سئوال رو راجب به هیلو هم داشتم . اصلا مایکرو همچین سیستمی رو کار کرده ؟

گیرز 1 رو ریمستر کردن تحت عنوان Gears Ultimate که بهبود گرافیکی خیلی خوبی داشته. گیرز 2 و 3 و جاجمنت ریمستر نشدن اما همون نسخه 360 از طریق بکوارد و با اپ اسکیل شدن رزولوشن تجربه فوق العاده خوبی به شما میده.

+ اینطور که متوجه شدم وقتی شما میخواین وارد اکانتتون بشین ( حالا چه استور چه گیم آنلاین) باید از دی ان اس های تحریم شکن استفاده کنید . درسته ؟ اما زمانِ دانلودِ دیتای بازی ها احتیاجی به دی ان اس خاصی نیست . یا اگر هست همون دی ان اس های مرجعی که گفته میشه رو استفاده کرد.این هم درستِ ؟

برای وارد شدن به اکانت حتما باید dns بزنید. برای دانلود گاهی اوقات بدون dns هم میشه دانلود کرد ولی خب با dns هم میشه. توصیه من اینه که vpn وصل کنید به صورت کلی راحت بشید.
وَ سئوال آخری که برام پیش اومد این بود که بهترین روش برای منی که تنها (یعنی کسی رو ندارم که باهاش اشتراکی سرویسی رو بگیرم) میخوام آلتیمیت گیم پس رو طولانی مدت بگیرم به چه صورته ؟ امروز یک آلتیمیت سه ماه خریدم 70 هزار تومان . اما اگر بخوام یک ساله یا 15 ماهه رو تهیه کنم فروشنده ی مطمئنی رو میتونید بهم معرفی کنید ؟ یا بهترین حالت اینه گیفت (مثال) 100 دلاری بخرم و تو اکانتم ریدِم کنم ؟

فروشگاهای زیادی گیم پس طولانی مدت رو به صورت اکانت هوم میفروشن. شما میتونی با مبلغی حدود 900 تومن بین 1 تا 1/5 سال گیم پس التیمیت رو تهیه کنید. نیازی به خرید گیفت کارت نیست.

این هیلو کالکشن منو نابود کرد اول با حجم 116 گیگ دانلودش کردم باز چند روز پیش 20 گیگ اپدیت داد:|

این هیلو کالکشن ارزش معنویش زیر 500 دلار نیست. غر نزنید خدایی که خدا قهرش میگیره :دی

آخرین ویرایش:
دوستان سلام . خیلی خوشحالم که من هم بلاخره بعد از نسل طلایی 360 دوباره برگشتم به خونواده ایکس باکس :-bd
چندتا سئوال داشتم خدمت دوستان . من دیروز که کنسول(سری اس) رو خریدم یک گیم پس آلتیمت سه ماهه هم فعلا خریدم برای تست...
+ اینطور که متوجه شدم وقتی شما میخواین وارد اکانتتون بشین ( حالا چه استور چه گیم آنلاین) باید از دی ان اس های تحریم شکن استفاده کنید . درسته ؟ اما زمانِ دانلودِ دیتای بازی ها احتیاجی به دی ان اس خاصی نیست . یا اگر هست همون دی ان اس های مرجعی که گفته میشه رو استفاده کرد.این هم درستِ ؟ :Rose:
یک دنیا ممنون از لطفتون و ببخشید که اینقدر سئوال پرسیدم :)
خوش امدی!halo شما مسترچیف کالکشن رو دانلود کن با هرکدوم حال کردی بازی کن بیشتر مولتی پلیر بوده الان بخای بری سراغش سخته 1 کم!
گرز 1 رو کلا ریمستر کردن به اسم التیمیت ادیشن اون رو دانلود کن بقیه هم برای وان ایکس پچ گرفتن یعنی رزولوشن و ایناش رفته بالا گرافیکش هم خوب شده فقط جاجمنت پچ نسل جدید نداره!
دی ان اس بستگی به خط اینترنت خودت هم داره ولی همراه اول برای دانلود روی اتوماتیک بزاری سرعتش خوبه برای بازی کردن هم 178.22.122.100 هست اگه جواب نداد 185.55.225.25 اینو بزن باز برای بازی های ea 1 دونه دیگه هم هست 185.51.200.2 حالا خودت ببین چه جوریاست!.

کانال تلگرام بچه ها دادن تو صفحه های قبل قابل اعتماده بیشترش.گیفت کارت و کد خود بازی هم هست که بخای بگیری باید ببینی جیبیت تا کجا یاریت میکنه الان 100 دلاری رو میدن 2500-2600 بگیری راحت باهاش 3 تا بازی تاپ میتونی بخری(کال اف دیوتی-واچ داگز لجیون- فینیکس رایزینگ) ولی اگه کسی باشه که باهاش شر کنی خیلی به صرفه تره

مبارکه

خب شما Halo Masterchief Collection رو دانلود کن از شماره یک تا چهار بازی + هیلو ریچ رو میتونی بازی کنی با اپدیت گرافیکی جدید. بعدشم هیلو 5 رو دانلود کن.

اون Halo Wars هم کلا فازشون فرق داره سمتشون نرو فعلا.

گیرز 1 رو ریمستر کردن تحت عنوان Gears Ultimate که بهبود گرافیکی خیلی خوبی داشته. گیرز 2 و 3 و جاجمنت ریمستر نشدن اما همون نسخه 360 از طریق بکوارد و با اپ اسکیل شدن رزولوشن تجربه فوق العاده خوبی به شما میده.

برای وارد شدن به اکانت حتما باید dns بزنید. برای دانلود گاهی اوقات بدون dns هم میشه دانلود کرد ولی خب با dns هم میشه. توصیه من اینه که vpn وصل کنید به صورت کلی راحت بشید.

فروشگاهای زیادی گیم پس طولانی مدت رو به صورت اکانت هوم میفروشن. شما میتونی با مبلغی حدود 900 تومن بین 1 تا 1/5 سال گیم پس التیمیت رو تهیه کنید. نیازی به خرید گیفت کارت نیست.

این هیلو کالکشن ارزش معنویش زیر 500 دلار نیست. غر نزنید خدایی که خدا قهرش میگیره :D
رفیق یک دنیا ممنون از راهنماییت . ممنون از تبریکت . راجب به هیلو و گیرز هم واقعا برام گرافیکِ انچنانی ملاک نیست . چون دوست دارم داستان سری و مقدماتش رو کاملا تجربه کنم . اما چه بهتر که گفتید کالکشن رو دانلود کنم . ممنون
راجب به وارد کردن وی پی ان هم منظورتون شیر کردن از طریق کابل لن(از طریق پی سی) یا سِت کردن روی مودمه , درسته ؟ چون چنین مواردی رو روی پلی استیشن داشتم . میخوام بدونم به صورت مستقیم روی ایکس باکس امکان زدن وی پی ان هست ؟ البته که تمامی بازی های رقابتی آنلاین رو روی پلی استیشن دارم و به سادگی انجام میدم .
و مورد آخر هم چند موردی رو توی پست های دوستان دیدم که معرفی کرده بودن . در حال حاظر تماما فروش آلتیمیت سه ماهه رو دارن . امکانش هست چنلی که یک ساله یا بیشتر با این قیمتی که گفتید رو برام ارسال کنین ؟ بازم ممنون از پاسخ گوئیت :Rose:
خوش امدی!halo شما مسترچیف کالکشن رو دانلود کن با هرکدوم حال کردی بازی کن بیشتر مولتی پلیر بوده الان بخای بری سراغش سخته 1 کم!
گرز 1 رو کلا ریمستر کردن به اسم التیمیت ادیشن اون رو دانلود کن بقیه هم برای وان ایکس پچ گرفتن یعنی رزولوشن و ایناش رفته بالا گرافیکش هم خوب شده فقط جاجمنت پچ نسل جدید نداره!
دی ان اس بستگی به خط اینترنت خودت هم داره ولی همراه اول برای دانلود روی اتوماتیک بزاری سرعتش خوبه برای بازی کردن هم 178.22.122.100 هست اگه جواب نداد 185.55.225.25 اینو بزن باز برای بازی های ea 1 دونه دیگه هم هست 185.51.200.2 حالا خودت ببین چه جوریاست!.

کانال تلگرام بچه ها دادن تو صفحه های قبل قابل اعتماده بیشترش.گیفت کارت و کد خود بازی هم هست که بخای بگیری باید ببینی جیبیت تا کجا یاریت میکنه الان 100 دلاری رو میدن 2500-2600 بگیری راحت باهاش 3 تا بازی تاپ میتونی بخری(کال اف دیوتی-واچ داگز لجیون- فینیکس رایزینگ) ولی اگه کسی باشه که باهاش شر کنی خیلی به صرفه تره
دمِ شما هم گرم رفیق از توضیحاتِ کاملت :Rose:
نه قطعا که اگر منظورت از سخت بودن کنار اومدن با محیط بازی و گرافیک باشه که کاملا اوکی هستم . میدونم دارم دنبالِ چه عنوانی برای چه اتفاقی میرم . ممنون ازت
بابت دی ان اس هم ممنون . درسته همین دی ان اس هارو من هم پیدا کردم . اما یک موردی رو که میبینم خیلی نوسان سرعتی داره! مثلا یک دقیقه 50 مگ دانلود میکنه! یک دقیقه 100 کیلوبایت یا حتی استاپ میشه . دی ان اس ایتیبل شما همین دوتارو پیشنهاد میدید ؟
راجب به اکانت ها هم نه اصلا برای خرید گیم(مستقیم) به سمتِ پلتفرم ایکس باکس نیومدم . چون روی کنسول پلی استیشن تماما تجربه هارو دارم . فقط و فقط بخاطر گیم پس و اون بیستُ خورده ی استدیویی اومدم که قراره بازی هاشون رو از روز اول روی گیم پس داشته باشم :)):Rose:

راجب به وارد کردن وی پی ان هم منظورتون شیر کردن از طریق کابل لن(از طریق پی سی) یا سِت کردن روی مودمه , درسته ؟ چون چنین مواردی رو روی پلی استیشن داشتم . میخوام بدونم به صورت مستقیم روی ایکس باکس امکان زدن وی پی ان هست ؟ البته که تمامی بازی های رقابتی آنلاین رو روی پلی استیشن دارم و به سادگی انجام میدم .

به صورت مستقیم روی خود کنسول امکانش نیست. من خودم با کابل Lan از طریق PC شیر میکنم.

کانال: @Giiftshop

• Like
Reactions: Pedirahimzadeh
سلام، از روشی که برای دانلود دیتا و انتقال دیتا به ایکس باکس وان استفاده میکنن برای سری ایکس هم میشه استفاده کرد؟ دیتاهاشون یکیه؟ اگه یکی نیست و جایی میشناسید دیتای سری ایکس بزاره رو بگید ممنون میشم

چند روزی هست که کلیپ های فلایت سیمولاتور 2020 مایکروسافت رو تو یوتیوب میبینم ... فکر میکنم مایکروسافت اگر این بازی رو روی سریز ایکس و سریز اس عرضه کنه بخوبی میتونه قدرت کنسول هاشو نشون بده.

سلام، از روشی که برای دانلود دیتا و انتقال دیتا به ایکس باکس وان استفاده میکنن برای سری ایکس هم میشه استفاده کرد؟ دیتاهاشون یکیه؟ اگه یکی نیست و جایی میشناسید دیتای سری ایکس بزاره رو بگید ممنون میشم
نوع ریختن بازی یکیه ولی بازیایی که اپتیمایز شدن دیتاشون متفاوته
چند روزی هست که کلیپ های فلایت سیمولاتور 2020 مایکروسافت رو تو یوتیوب میبینم ... فکر میکنم مایکروسافت اگر این بازی رو روی سریز ایکس و سریز اس عرضه کنه بخوبی میتونه قدرت کنسول هاشو نشون بده.
سال دیگه عرضه میشه!

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

تایید شده. تریلرش هم هست رو Series X.

به راحتی نسل بعدی ترین بازی معرفی شده است تا به حال. اتفاقا داشتم دیروز سیستم مورد نیازشو نگاه میکردم، به شدت CPU intensiveـه و CPU خیلی قدرتمندی روی PC میخواد. یعنی خیلی ساده، رو Xbox One اصلا بازی قابل اجرا نیست! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or