اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

البته اگر اطلاعاتم درست باشه دلیل داره تا این حد خوب بودن انیمیشنای بازیای ساخت بلیزارد اونم این هست که انیمیشنا رو میدن پیکسار براشون میسازه البته مطمین نیستم ولی شنیدم اینو
متاسفانه درست نیست.

واسه ساخت یه انیمشن از overwatch قرار بود همکاری کنن که نمیدونم به کجا رسید.

درستش اینه که بقیه از بلیزار واسه ساخت سی جی باید کمک بگیرن.

آخرین ویرایش:
البته اگر اطلاعاتم درست باشه دلیل داره تا این حد خوب بودن انیمیشنای بازیای ساخت بلیزارد اونم این هست که انیمیشنا رو میدن پیکسار براشون میسازه البته مطمین نیستم ولی شنیدم اینو
من چیزی درباره اش پیدا نکردم و نمیدونم ولی از قبل هم درباره بلیزارد همچین لقبی میدادن
مثل مطلب پایین که مربوط به ۲۰۱۰ هست.
Blizzard Is The Pixar Of The Video Game World

بنظر بتزدا دیگه نیمه مستقل نیست و کامل با بخش اکس باکس اذغام شده

باید صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری بیاد
این طور که به نظر میاد رفتن زیر نظر مت بوتی اما توی خبری که به دست تام وارن رسیده ادغامشون با Xbox به صورت محدود اه. به نظر مستقل طور هستند ولی باید به مت بوتی جواب پس بدن :D
ZeniMax will continue to operate as a limited integration entity led by Jamie Leder, President and CEO, reporting to Matt

View attachment 316326

گنگ فیل اسپنسر :D
boby kotick درسته در زمان مدیریتش اون داستان های اخلاقی تو بلیزارد پیش اومد ولی مدیر خیلی قوی هست ولی خب همونطور که گفتن تا اخر سال اینم میره
یه ادم بدرد بخور توشون نیست که از استودیو ها جواب بگیره و ازش حساب ببرن
خدا رحم کنه

boby kotick درسته در زمان مدیریتش اون داستان های اخلاقی تو بلیزارد پیش اومد ولی مدیر خیلی قوی هست ولی خب همونطور که گفتن تا اخر سال اینم میره
یه ادم بدرد بخور توشون نیست که از استودیو ها جواب بگیره و ازش حساب ببرن
خدا رحم کنه
اگر ایلومیناتی وجود داشته باشه به طور قطع کوتیک یکی از اعضای گندشه :D
این رو توپ تکون نمی ده کلا.
---
من کلا به نظرم مت بوتی کارنامش قابل قبول نیست و باید با لگد پرتش کنن بیرون نه این که بالا سر بتسدا هم بزارنش.
حقیقاتا از تیم فعلی Xbox فقط خود اسپنسر رو می پسندم.
---
کوتیک بره تعداد مدیر های زن Xbox بیشتر از مردا می شه.

بابی کوتیک فقط فاز اقتصادی داره. این چیز بدی نیست ولی ABK خیلی بزرگ‌تر از این هست که هرسال زیر یک COD غرق بشه. COD هم یک جایی به بعد جواب نمیده!

MS تا صبح پولداره، الان نیاز به پول‌سازی شدید نداره! نیاز به مدیری تو هر بخش داره که زیر ساخت رو برای الان سفت نگه داره، برای ۱۵ سال آینده‌ هم یه زمینی آماده‌ی برداشت بسازه. کوتیک نه سن‌ش جواب میده نه توانایی همچین کاری برای ABK داره.

خود MS اونقدر بزرگ هست و قانون داره که نیاز نیست کسی پاسخ‌گوی کسی باشه، کلی کارمند پاسخگو هستن و با اضافه شدن ABK هم چیزی داخلش عوض نمیشه.

اگر ایلومیناتی وجود داشته باشه به طور قطع کوتیک یکی از اعضای گندشه :D
این رو توپ تکون نمی ده کلا.
---
من کلا به نظرم مت بوتی کارنامش قابل قبول نیست و باید با لگد پرتش کنن بیرون نه این که بالا سر بتسدا هم بزارنش.
حقیقاتا از تیم فعلی Xbox فقط خود اسپنسر رو می پسندم.
---
کوتیک بره تعداد مدیر های زن Xbox بیشتر از مردا می شه.

تایید شده که میره
همونقدر که بوتی بده باند هم بده حالا زمان این موضوع رو مشخص میکنه
اسپنسر مدیر خیلی خوبیه ولی کسایی که بالا سر استودیو هان از مدیر مهم تر هستن

تایید شده که میره
همونقدر که بوتی بده باند هم بده حالا زمان این موضوع رو مشخص میکنه
اسپنسر مدیر خیلی خوبیه ولی کسایی که بالا سر استودیو هان از مدیر مهم تر هستن
کوتیک رو که می دونم می ره.
توپ تکون نمی ده منظورم اینه که هر کاری بخواد می کنه کسی هم تو بهش نمی تونه بگه.
---
باند رو که من قبلا گفتم اگر این بشه جای اسپنسر من کلا اعلام برائت می کنم از Xbox.
کلا منم توی تیم مدیریتی فقط خود اسپنسر رو قبول دارم.

• Like
Reactions: Bax
کوتیک رو که می دونم می ره.
توپ تکون نمی ده منظورم اینه که هر کاری بخواد می کنه کسی هم تو بهش نمی تونه بگه.
---
باند رو که من قبلا گفتم اگر این بشه جای اسپنسر من کلا اعلام برائت می کنم از Xbox.
کلا منم توی تیم مدیریتی فقط خود اسپنسر رو قبول دارم.
با این پست جدید که گرفت شک نکن میاد جای اسپنسر
هم زنه هم سیاه پوسته همه چی فراهمه
درست اسپنسر کلی استودیو اضافه کرده و... اما رهبری که پشت استودیو ها هست ضعیفه از rare بگیر تا colation استودیوها تو خواب زمستونی هستن و کارکنانشون عشق حال میکنن
فقط دنبال اینن که کرانچی نباشه کسی زخمی نشه هر هفته فستیوال lgbt برگذار کنن اینا .. خبری از ساخت بازی خوب نیست

با این پست جدید که گرفت شک نکن میاد جای اسپنسر
هم زنه هم سیاه پوسته همه چی فراهمه
درست اسپنسر کلی استودیو اضافه کرده و... اما رهبری که پشت استودیو ها هست ضعیفه از rare بگیر تا colation استودیوها تو خواب زمستونی هستن و کارکنانشون عشق حال میکنن
فقط دنبال اینن که کرانچی نباشه کسی زخمی نشه هر هفته فستیوال lgbt برگذار کنن اینا .. خبری از ساخت بازی خوب نیست
خوب اون مت بوتی الاغ باید بره به اینا بگه دارید چه غلطی می کنید که متاسفانه هیچ غلطی نمی کنه.
این همینجوریش زیر استادیو های خود Xbox زاییده بود کل بتسدا/زنیمکس هم آوردن زیر دستش دیگه خدا به داد برسه.
به نظرم سر مشکلات 343i اینو باید با لگد می نداختن همون موقع بیرون. شش ساله استادیو های Xbox زیر دست اینه وضعشون شده اینجوری.

چقدر ناراحتین زن اومده تو کابینه ایکس باکس :))

2023-10-26_22-46-00.jpg ezgif-1-d046339771.png

قبلا 7 به 6 بود، الان شده 6 به 6 تا کوتیک بره و جایگزینش مشخص بشه
در مورد زنیمکس لدر هنوز ceo هست ولی باید به بوتی جواب بده و گفته شده، اینکار صورت گرفته تا استودیوها با هم همکاری کنن که کار خوبیه، دو تا تیم انتشار معنی نداره و مشخص بود که این اتفاق میوفته و خود زنیمکسم یکی میخواد بالا سرش باشه، بوتی یخورده گیج میزنه ولی در کل گیج زدن عادیه تو ایکس باکس.
در مورد باند، بهترین کار ممکن صورت گرفت، ایکس باکس فوق العاده بی برنامه هست و از آرون گرینبرگ بگیر تا ...، با افزایش نیرووها، نیاز به تیممهای جدید داره که اومدن یه تیم سخت افزار و نرم افزار برای مدیریت سخت افزار و نرم افزار و تعامیل با سازنده ها و مصرف کننده و ... ساختن که نیاز بود و باندم کردن رییسش، تو دادگاه نشون دادجربزه اینو داره، یه قیاس با سایرین بکنی، تو دادگاه جزء دو سه نفر برتر بود از لحاظ مدیریت خودش
To manage the platform of today, and build the platform of tomorrow, we are bringing together the teams that will make this possible,” explains Spencer. “Sarah Bond will lead this team as President of Xbox — bringing together Devices, Player & Creator Experiences, Platform Engineering, Strategy, Business Planning, Data & Analytics and Business Development.”
در مورد بخش فروش هم، تیم امی سیلور من که مسئول وسایل و نرم افزارها مثل آفیس و ویندوز و ... هست رو هم آورددن بالا سر بخش گیمینگ که به اسپنسر گزارش بدن که منطقی هم هست نگاه ماکرو بعد خرید 69 میلیارد دلار، دیگه به ایکس باکس یه نگاه تفننی نیست، در اصل جابجایی فقط نبوده، تیم ایکس باکس بزرگ شده و قراره از لحاظ مارکتینگ، بهش به شکل دیگه ای نگاه بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or