اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg


176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

  • دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

  • قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

  • مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115


176706

nmas_poll.png
 


به دوستان خشمگین مثل خودم از عملکرد فاجعه استدیوهای داخلی پیشنهاد میکنم پادکست رو گوش بدن ، با توجه به تیکه هایی که به xbox میندازه برای کاهش خشم خوب هست ، حداقل برای من جواب داد. x-( :D
 
  • Like
Reactions: SepehrR and Bax
یه موج بدی هم سر سری اس راه افتاده تو ایران الان من که سری اس خریدم می‌خوام بفروشم باید صدبار آگهی کنم یه مشتری پیدا بشه , سری ایکس هم که خریدم داستان فروشش همینه ولی برعکس پلی استیشن ۵ با اون معماری داغونش هروز گرونتر میشه یا خریدارش راحتر پیدا میشه بعد میگن چرا مردم ایکس باکس نمیخرن
گیم پس اکانت هوم خریدم ده روزه هوم نمیشه بخاطر مشکلات سرور ایکس باکس روزی ۵ گیگ اینترنتم می‌ره تو بازی 😬
خلاصه یه فکری باید کنن
 
IMG_20220515_142516_748.jpg
#شایعه


⭕️ به گزارش VGC ، یک منبع آگاه به آنها گفته که The Coalition در مراحل اولیه توسعه عنوان بعدی Gears of War هستش


🔻با این حال مشخص نیست که این Gears 6 هستش یا Spin-off ولی خب قبلا Gears 6 در NVIDIA GeForce Now لیک شده بود


#Rumour
🔱@Gaming_Yard🔱
 
View attachment 254938
#شایعه


⭕️ به گزارش VGC ، یک منبع آگاه به آنها گفته که The Coalition در مراحل اولیه توسعه عنوان بعدی Gears of War هستش


🔻با این حال مشخص نیست که این Gears 6 هستش یا Spin-off ولی خب قبلا Gears 6 در NVIDIA GeForce Now لیک شده بود


#Rumour
🔱@Gaming_Yard🔱
اگر Coalition بسازه همون شماره اصلی رو میسازه.
 
مایکروسافت نیاز داره یک/چند سورپرایز روکنه

حالا میخواد بازی معرفی نشده باشه (ریلیز واسه امسال) یا بازیهای بزرگ واسه گیمپس و یا سرویس یوبیسافت پلاس رو به گیمپس بیاره و یا هرچیز دیگه...جو خوبی نیست االان

Screenshot_20220516-231249_Twitter.jpg
 
مایکروسافت نیاز داره یک/چند سورپرایز روکنه

حالا میخواد بازی معرفی نشده باشه (ریلیز واسه امسال) یا بازیهای بزرگ واسه گیمپس و یا سرویس یوبیسافت پلاس رو به گیمپس بیاره و یا هرچیز دیگه...جو خوبی نیست االان

View attachment 255096
نظر شخصی خودمم همینه،مایکروسافت حتما باید چندتا سوپرایز رو کنه،وضعیت انحصاریها که فوق العاده خرابه البته اونم همش بخاطر تاخیرهاییه که رخ داده وگرنه اگه طبق همون تایم لاینی که شروع نسل شرح دادن اجرایی میشد وضعیت فعلی خیلی فرق میکرد.
از اون طرف سونی هم توی انحصاریها موفقتر بوده و هم با سرویس جدید پلاسش حسابی سروصدا کرده،یوبیسافت پلاس چندماه پیش برای xbox معرفی شد و طبق گفته یوبی سافت قرار نبود برای پلی استیشن عرضه بشه و حالا بعد چند ماه از اون خبر با اینکه هنوز برای xbox عرضه نشده ولی قراره جزو سرویس جدید پلاس قراره بگیره.
شخصا تمام امیدم به همین کنفرانس پیش روست که مایکروسافت با معرفی و عرضه حداقل دو تا بازی انحصاری بزرگ برای امسال و معرفی سرویس جدید گیم پس کفه ترازو رو بار دیگه به سمت خودش سنگین کنه.
 
  • Like
Reactions: Bax and Adam
من از تاخیر استارفیلد ناامید شدم ولی تاخیر رو بهتر از انتشار یک بازی نیمه آماده میدونم به نظرم مایکروسافت درس گرفت از Halo infinite و خوشحالم که که به بازی وقت داد تا بهتر بشه بعد منتشرس کنند این خیلی ارزشمند تره تا هدفش این باشه یک بازی ناقص برای مقابله با پلی استیشن منتشر کنه. تازه دو سال هست که مایکروسافت جون گرفته و استودیو خوب تاسیس کرده اصلا تجربه سونی رو تو این زمینه نداره کما اینکه پارسال سال خیلی خوبی برای اکس باکس بود. این جوی که راه افتاده بعد از وضعیت بد پرفکت دارک و تاخیر استارفیلد بیشتر به درد دعوای فن بوی ها میخوره و امیدوارم مایکروسافت تحت این جو بازی rushed نده بیرون و خراب کنه اون بازی رو.
 
شخصا تمام امیدم به همین کنفرانس پیش روست که مایکروسافت با معرفی و عرضه حداقل دو تا بازی انحصاری بزرگ برای امسال و معرفی سرویس جدید گیم پس کفه ترازو رو بار دیگه به سمت خودش سنگین کنه.
معرفی و انتشار دو انحصاری بزرگ غیر ممکنه چون دو گزینه اصلی برنامه ریزی شدش برای 2022 افتادن 2023, دیگه چیزی نداره که بخواد امسال منتشر کنه! تنها برگ برندش اینه یه سری قرارداد با شرکتهای دیگه ببنده برای انتشارشون روی گیم پس.
 
مایکروسافت نیاز داره یک/چند سورپرایز روکنه

حالا میخواد بازی معرفی نشده باشه (ریلیز واسه امسال) یا بازیهای بزرگ واسه گیمپس و یا سرویس یوبیسافت پلاس رو به گیمپس بیاره و یا هرچیز دیگه...جو خوبی نیست االان

View attachment 255096

من فکر میکنم این تاخیر در اخر به نفع ما تموم بشه چون برای جبران مجبورن day one گیمپس بیشتری انونس کنن که حالا تو شوکیس مشخص میشه :دی
 
مایکرو هم بلاخره شرکت بزرگی هست
به نظرم سورپرایزهایی خواهد داشت
سونی هم برای من به شخصه چیز جدیدی نداره همه بازیهای قبلی بازی شده بقیه بازیهام تعداد معدودی هستن که جالب هستن و رو سرویس اشتراکیش میاد
ماکرو میتونه باز برگ برنده ای داشته باشه همین دی وان خودش خیلی خوبه
اما خوب نیاز هست بازیهای بیشتر و با کیفیتری بیاد رو گیم پس
نه چندتا بازی جدید که متای داغونی دارن
من از همه سرویسها استفاده میکنم
سرویس انلاین نینتندو جز افتضاح ترینهاست فقط بازی های کلاسیک اونم برای ۱۰۰۰۰۰۰۰ سال پیش رو داره و تموم!
سونی هم باید ببینیم چیکار میکنه همینا که معرفی کرد رو میتونه چند ماه رو سرویس نگر داره یا نه فقط ۱ ماه میاد و بعد فوری حذف میشه
این رو در نظر داشته باشید سونی مثل ماکرو شرکت بزرگی نیست و دست و دلبازی هم نمیتونه بکنه
اگه همه اون بازیا که اعلام شد امروز همش موجود باشه همون روز اول وبشه همش رو نصب کرد یا از بینشون به نظرم خوب سونی هم خوب شروع میتونه داشته باشه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or