اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

"استارفیلد ( این بازی ارزشش به شخصه برای من از کل تاریخچه کنسول سونی و ایندش جذاب تر و مهم تره"

این حرفا چیه :)) به خدا یه بنده خدایی از فروم سونی بیاد این طرف اینارو بخونه فکر میکنه بلانسبت پلیر های ایکس باکس یه طوریشون هست. بله همه هایپ هستن، ولی فکر نکنم ارزش هیچ گیمی از تاریخ یه کنسول مهم تر باشه، همیشه قبل فن بازی به حرفاتون یکم فکر کنین حداقل.
بعد مگه به پول هست=)) این روزا که هر چی گیم درست حسابی هست ایندیه 100 دلار خرجش کردن امتیاز و فروش و پلیرش هم از همه تریپل ای ها بیشتر میشه نمونه: Valheim
در کل به نظرم ادیت نزن، بار محتوایی فروم ایکس باکس رو بیشتر ازین نیار پایین،
اکس باکس هم به جای خودش خوب مشتری رو به چشم پول دیده، یه سر به استور هیلو میزدی میفهمیدی، صدای مستر چیف رو برای ai اوردن 20 دلار، اینا تصمیمات 343 هم نیست قشنگ مشخصه از بالا اومده. رنگ قرمز برای آرمور 5 دلار، اچیومنت بتل پس روش 120 زده قرار بوده بتل پس 120 لول داشته باشه، 20 لولشو حذف کردن دارن تو استور میفروشن.
این فن بازیا تاریخش خیلی وقته گذشته. اکانت هم زیاد درست نکن، هر کی هر حرفی داشته باشه با یه اکانت هم کارش راه میافته.
ایشون نظرشون رو گفته و نظرش هم محترمه
شما چه اصراری داری بیای بگی نه نظرش درست نیست و شما درست میگی؟
من نمیفهمم خسته نمیشید شماها از فن بوی بازی؟
هیلو چیش دستورش از بالا اومده
مگه ایرانه که دستور از بالا بیاد
اینا استودیوی مستقل و جمع و جورین و دستور نمیگیرن که چیکار کنیم
و مایکروسافتم لنگ بتل پس و پول اسکین مسترچیف نیست به خدا
یه ذره بزرگ شید بد نیست

در مورد ui هم خیلیاتون فکر نکنم دنبال کنید اخبارو چون مایکروسافت داره عوض میکنه ui رو و تیم قبلی رو هم کلا عوض کرده
قرار بود وقتی وارد نسل جدید میشیم اینکار انجام بشه که ب خاطر کرونا و این داستانا عقب افتاد کاراش
ولی تام ورن هم گفت که دارن عوضش میکنن

ایشون نظرشون رو گفته و نظرش هم محترمه
شما چه اصراری داری بیای بگی نه نظرش درست نیست و شما درست میگی؟
من نمیفهمم خسته نمیشید شماها از فن بوی بازی؟
هیلو چیش دستورش از بالا اومده
مگه ایرانه که دستور از بالا بیاد
اینا استودیوی مستقل و جمع و جورین و دستور نمیگیرن که چیکار کنیم
و مایکروسافتم لنگ بتل پس و پول اسکین مسترچیف نیست به خدا
یه ذره بزرگ شید بد نیست
منم نظرمو گفتم، جالبیش هم دقیقا همینجاست که مایکروسافت که لنگ پول اسکین نیست چرا داره اسکین قرمز رو میفروشه ۵ دلار، بحث لارج بودن و خرید های میلیارد دلاری با پول نقد بود، مثال زدم که همچین اینجوری هم که بعضیا فکر می‌کنن نیست.
اون قسمت مستقل هم که ابدا اونجوری نیست ، گیم رو فری تو پلی کردن فکر کردن دیگه آره ویس بفروشیم ۲۰ دلار کی به کیه، همون بتل پس رو که ۲۰ لولش رو زدن مشخصه چه خبره لازم نیست من توضیح بدم.
در کل من حقایق رو گفتم مشکلاتی هست که وجود داره، نیومدم بگم تاریخچه هیلو از کل سونی ارزشمند تره و ازون قشنگتر اینه که از گیم مایکروسافت کوچکترین ایراد بگیری میشی فن بوی، ولی اینکه بگی ارزش گیمی که نیومده از تاریخ یه کنسول بیشتره طبیعیه :))

منم نظرمو گفتم، جالبیش هم دقیقا همینجاست که مایکروسافت که لنگ پول اسکین نیست چرا داره اسکین قرمز رو میفروشه ۵ دلار، بحث لارج بودن و خرید های میلیارد دلاری با پول نقد بود، مثال زدم که همچین اینجوری هم که بعضیا فکر می‌کنن نیست.
اون قسمت مستقل هم که ابدا اونجوری نیست ، گیم رو فری تو پلی کردن فکر کردن دیگه آره ویس بفروشیم ۲۰ دلار کی به کیه، همون بتل پس رو که ۲۰ لولش رو زدن مشخصه چه خبره لازم نیست من توضیح بدم.
در کل من حقایق رو گفتم مشکلاتی هست که وجود داره، نیومدم بگم تاریخچه هیلو از کل سونی ارزشمند تره و ازون قشنگتر اینه که از گیم مایکروسافت کوچکترین ایراد بگیری میشی فن بوی، ولی اینکه بگی ارزش گیمی که نیومده از تاریخ یه کنسول بیشتره طبیعیه :))
هرکس نظر خودش رو داره..مثلا شما میتونید بگید که مثلا سونی از مایکروسافت بهتره تو هر چیزی که خودت فکر میکنی و نظرت هم محترمه ولی اینکه بیای به یکی بگی چون من نظرم اینه پس بقیه هم باید نظرشون همین باشه که نشد..
در آخرم نظرت در مورد هیلو و این دستور از بالا به شدت اشتباهه
این استودیو ها از بالاتر و توی این مورد از مایکروسافت دستور نمیگیرن که اسکین بفروشن مثلا

xbox با گیم پس اکانتی در حال حاضر بهترین انتخاب ممکن هست و بحثی هم توش نیست.
اما ui باگ داره اساسی هم باگ داره.
مواردی که خودم دیدم اینا بوده تا حالا:
چند باری کراش کردن وسط بازی و برگشت به هوم در حالی که نت قطع نشده.
باگ اچیومنت ها که عجیب رو مخه.
بعضی مواقع پیش میاد میخوام وارد استور شم و چند بارم تلاش میکنم وارد نشده و وقتی میرم تو ستینگ تا نت و چک کنم یهو میره تو استور!!!
رابط کاربری واقعن شکل و شمایل خوبی نداره و به نظرم به روز نیست دیگه این شکل پنجره مانند اصلن جذاب نیست تو 2022
نبود گزینه یا تیک سیو پسورد نت خیلی رو مخه و هر بار بخوای نت و عوض کنی دوباره باید رمز بدی! در حالی که تو ps4 و از همون اول این قابلیت بود.
اینا رو من خودم تجربه کردم و ماکرو هم میدونه قطعن پیش اومده و امیدوارم تو اپدیت های بعدی این موارد و حل کنن و یه تکون اساسی به رابط کاربری بدن.
جیسون گفته داره روی یه ui جدید کار میکنه ، احتمالا ۲۰۲۲ میبینیمش :D با توجه به گفته های ویندوز سنترال

درود دوستان
بنده پیسی گیمرم و به دلیل اینکه هزینه ارتقای پیسی بالاس و برای من نمیصرفه ( دو سه سال اول هر نسلی کنسولا price / perfomance بهتری ارایه میدن) برای خرید پیسی با مشخصات series x/ps5 باید سه برابر حداقل هزینه میکردم . تصمیم گرفتم یه کنسول نسل نهمی تهیه کنم . اولش مردد بودم ولی بعد اندکی بررسی فهمیدم XBOX گزینه خیلی بهتریه دلایل خودمم میگم:
-گیم های ثرد پارتی بهتر اجرا میشن رو series X
-سرویس گیم پس
- و همچنین دسته ایکس باکس طول عمر بیشتری از دسته پلی استیشن داره ( دوال سنس بعد 417 ساعت بازی دچار دریفت میشه منبع :ifixit)
- و مهم تر از همه قیمت که خیلی مناسب تره
حالا سوالی که داشتم جای معتبری برای خرید گیمپس میشناسید؟ لطفا پخ کنید.
و یک مورد دیگه ایکس باکس مشکل خاصی با اینترنت FTTH مخابرات نداره؟
ممنون
-

یک سوالی که برای من پیش اومده اینه که همه ی شما اینترنت دارید و از گیم پس هم استفاده میکنید . پس باید قائدتا آنلاین باشید. یعنی شماها دائما در حال قطع و وصل کردن اینترنت کنسول هستید؟ دلیل آفلاین بودنتون چیه؟
بیشترمون یا استفاده ۲۴ ساعته نداریم
یا میزاریم تو حالت مخفی چون افراد دیگه تو منزل ممکنه از کنسول استفاده کنن
صرفا افلاین بودن لزوما به معنی قطع کردن نت کنسول نیست

واقعا UI XBOX خیلی کسل کننده و قدیمیه
و از همه مهمتر صدای نوتیفتیشن achievement خیلی بده
ماله ps5 هم زیاد جالب نیست ولی ماله ps4 حرف نداشت
ps5
امیدوارم این صداشو عوض کنن خیلی تو مخه ماله xbox شبیه هشداره تا یه جور تشویق
حتی ماله ps4 از ps5 به نظرم بهتر بود
ببینیم سال دیگه چه شکلی میشه من خودم بشخصه اون سری اول 360 که حالت تیغ ژیلت بودو خیلی دوست داشتم

درود دوستان
بنده پیسی گیمرم و به دلیل اینکه هزینه ارتقای پیسی بالاس و برای من نمیصرفه ( دو سه سال اول هر نسلی کنسولا price / perfomance بهتری ارایه میدن) برای خرید پیسی با مشخصات series x/ps5 باید سه برابر حداقل هزینه میکردم . تصمیم گرفتم یه کنسول نسل نهمی تهیه کنم . اولش مردد بودم ولی بعد اندکی بررسی فهمیدم XBOX گزینه خیلی بهتریه دلایل خودمم میگم:
-گیم های ثرد پارتی بهتر اجرا میشن رو series X
-سرویس گیم پس
- و همچنین دسته ایکس باکس طول عمر بیشتری از دسته پلی استیشن داره ( دوال سنس بعد 417 ساعت بازی دچار دریفت میشه منبع :ifixit)
- و مهم تر از همه قیمت که خیلی مناسب تره
حالا سوالی که داشتم جای معتبری برای خرید گیمپس میشناسید؟ لطفا پخ کنید.
و یک مورد دیگه ایکس باکس مشکل خاصی با اینترنت FTTH مخابرات نداره؟
ممنون
-
قطعا چه فرست پارتی و چه ثرد پارتی بهتر اجرا میشن روی سری ایکس.
خودم هم ps5 دارم و هم سری ایکس، دسته ی ps5 بعد تقریبا 100 ساعت دریفت گرفت متاسفانه ولی با اسپری خشک حل شد، ولی سری ایکس رو یک ماه بعد از عرضه خریدم و تا الان که داداشم هم بازی میکنه شاید 500 ساعت استفاده شده بدون مشکل. جایی هم نشنیدم کسی مشکل دریفت داشته باشه.
برای خرید کانال زیاد هست می تونی ظرفیتی بگیری یا کد، این کانال هم از بقیه معروف تره و خودم ازش خرید داشتم @persian_xbox

و در اخر بنده هم adsl مخابرات دارم و تست کردم بدون مشکل میشه انلاین زد و پینگ هم قابل قبوله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or