اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

زیر نویس فارسی به مستند اکس‌باکس اضافه شده

لینک هاش:

E01: youtu.be/AJYsA1jXf60

E02: youtu.be/yT_i6hXf9WU

E03: youtu.be/yappZvmxcP8

E04: youtu.be/CC65DNzxyxU

E05: youtu.be/z2d6IMBS8oY

E06: youtu.be/O1h--43R8Oo

View attachment 237258
خیلی مستند خوبی ساختن، تا قسمت پنج رو نگاه کردم و واقعاً پشت پرده این اتفاقات خیلی جالبه، با اینکه بخش هایش رو از قبل میدونستم ولی با این جزییات خیلی لذت بخش تر بود.
برای من خیلی از خاطرات هم زنده شد، یادمه که میخواستم بخاطر Silent Hill Homecoming ایکس باکس ۳۶۰ بخرم ولی این مشکل سه چراغه شدنش منصرفم کرد. یا چقدر حسرت بازی کردن گیرز رو داشتم چون اون زمان کارت گرافیکم نمیکشید تا بازی کنم.
این حمایت های بیل گیتس و استیو بالمر هم خیلی خفن بودن، مثل زمانی که راحت ضرر های میلیارد دلاری رو قبول میکردن.
این نسل هم که فعلا با گیم پس من یکی رو فنش کرده و کیفیت گیم پس خیلی خیلی بالاست.
بعضی دوستان هم جوری دارن در مقابل عرضه گیم پس روی پی سی گارد میگیرن انگار ویندوز رو یه شرکت دیگه تولید میکنه!
از اول هم قرار بود ایکس باکس طبق ویندوز جلو بره ولی خب بخاطر محدودیت هاش این ایده کنسل شده و تو این مستند هم نشون میده که بیل گیتس چه واکنش تندی نشون داده.
امیدواریم که زودتر نسخه کلود گیم پس از حالت بتا در بیاد تا ادامه بازی ها رو بشه روی‌گوشی هم انجام داد.

توی این مستند مسخره چه قدر سعی شده از اسپنسر یه شخصیت قهرمان بسازه در صورتی که با اوردن سری اس و گیم های اشغال ایندی و وان ایکس و ترافلاپس اشتباهات زیادی مرتکب شده . واسه خودشون نوشابه باز میکنن .
عنوان های قسمت هاش ام ترول ایکس باکس قبل اسپنسر هست اگه راست میگه یه تیتر ترتفلافل or ترافلافل no بزنه با وان ایکسش
xbox is about to be cool not efficient
دوست عزیز با احترام به نظرت ولی خدایی داری بی انصافی میکنی.... اکس باکس نسل 9 رو واقعا عالی سال اولشو تموم کرد به نظر من\m/... به عنوان کسی که از اکس باکس 1 و بعد 360 و نسل 8 حالا نسل 9 سری ایکس هست میگم واقعا عالیه... از سرویس شروع کنیم!! (گیم پس التیمیت + کلاد گیم) گیم های ایندی اشغال ؟=(( دوست عزیز همین ایندی گیم ها بعضیاشون صد شرف دارن به بازی های کمپانی های بزرگ! کلاد رو اسکیپ میکنم چون فکر کنم برای ما هنوز زوده ولی گیم پس من فکر کنم کم تر کسی این روزا بتونه به سرویسی به خفنی گیم پس ایراد بگیره مگر براش پول علف خرس باشه بخاد همش گیم 60- 70 دلاری تهیه کنه تا کسانی امثال
جیم رایان - دان متریک و ...
رو پرو تر کنه حتما نسل بعد هم امثال اینا گیم ها رو میکنن 100 دلار نسخه ی استاندارد که فاجعه تکمیل بشه! بگذریم ... من ps5 هم دارم ولی تو این دو ماه اخیر فقط یه فارکرای 6 خریدم براش ولی به لطف گیم پس من خیلی از عناوینی که این سال ها نتونستم تجربه کنم دارم پلی میدم.😍... گیم های جدید هم داره انحصاری ها که از دی وان هستن غیر انحصاری ها هم بعضی مواقع دی وان میندازن.... اصلا همین گیم پس باید دلیل بزرگ خرید همین اکس باکس نسل 9 باشه حالا چه سری s یا x
من هم به مشخصات سری s ایراد دارم ولی باز دلیلی نمیبینم بگم ماکروسافت گند زده خیلی ها دارن با این کنسول لذت میبرن به خصوص با این شرایط مالی#:-S... گیم زدن این روزا دیگه مثل گذشته نیست لاکچری شده من شخصا رفیق خارجی دارم هنوز که هنوزه با 70 دلار سونی کنار نمیان ... اخه یعنی چی یه گیم 70 دلار تازه اونم نسخه ی استانداردش اره اره من راچت ان کلنک رو بازی کردم خیلیم قشنگ بود ولی همش 15 ساعت طول کشید تازه پلت هم شد آیا 70 دلار باید بود نه همون 60 قیمت واقعیشه!.... یا ریترنال بله خوشم اومد که اون موقع من تمومش کردم بدون سیو بود و همش بایستی کنسول رو رست مود میکردی اونم کلش برای من 10 ساعت طول کشید... تنها گیمی که از سونی به نظر من ارزش واقعی 70 دلار داره بازی Horizon Forbidden West چون اپن ورد هست و احتمالا بالای 30 ساعت گیم پلی داره... پس اره ارزش داره تهیه بشه:Laughing:
در مورد مستند اتفاقا خیلی کار قشنگی کردن و من خیلیم خوشم اومد کاش سونی هم به مناسبت 30 سالگیش (پلستیشن) چند سال دیگه یه مستند اینجوری بسازه....
من اینقدر از مستندش خوشم اومد همشو پشت سر هم دیدم:D ... البته بعضی از صحبت هایی که شد من قبلا فهمیده بودم با توجه به مقالات و اخباری که سال های گذشته خونده بودم اما بعضی چیز هایی هم که گفتن نه از دستم در رفته بود... خیلی هم برام جالب بود که یه جاهایش از موفقیت رقیب (پلستیشن) میگفتن و شکست های خودشون هم میگفتن... خیلی برام جالب بود
و نکته در مورد فیل اسپنسر دوست داشتی^:)^ ... ببین با توجه به اتفاق های چند سال پیش ایشون الان حکم منجی بخش xbox رو داره[-o< نسبت به مدیر عامل های قبلی.... بله ایشون هم خدا نیست انسانه اشتباه کرده یه جاهایی... واقعا فکر مدیر بعدی بخش اکس باکس چه کسی هست چه ایده هایی داره هم ادم رو میترسونه در این حد اسپنسر از نظر خیلی ها موفق ترین هد اکس باکس بوده و هست

و در اخر اینجور که از امضای شما پیداست شما خودت اکس باکس باز هستی و برام عجیب بود کامنتت منم قصد توهین به کامنت شما ندارم هر کسی سلیقه ای داره ولی اینجور که شما میگی من به شما پیشنهاد میدم یه پلستیشن یا دستگاه دیگه بخری بهتره برای شما

موفق باشید:Rose:

آخرین ویرایش:
سال اول xbox one دارای بازی انحصاری کامل ولی xboxسری دارای هیچ بازی انحصاری کامل که برای بازی کردنش به یه ایکس باکس نیاز داشته باشی . گیم پس به چه قیمتی ؟ از دست رفتن بازی های انحصاری و متای بالا . والا من حاضرم 60 دلار بدم یه انحصاری کامل متا نود بازی کنم تا این که ماهی 10 دلار برای بازی های نیمه انحصاری متا زرد بدم
حالا نه که تمام انحصاری های ps5 متا +90 هستن!!!!!!
فعلا که بالاترین متای 2021 متعلق به یک انحصاری مایکرو هست

لامصب این کنسول بهشت fps بازهاست !!

به زور باید پای اینفینیت و doom eternal بلندم کنن!!

بد طور معتاد fps شدم!

اینفینیت روی pc زهر مارم شد و نتونستم بازی کنم ولی رو این باید به زور بلندم کنن از پای کنسول!!

گیم پسم که باز میکنی الی ماشائلله!! نمیدونی کدوم رو بازی کنی!
نمیدونم gear5 بازی کنم یا دووم یا اینفینیت یا fh5 یا hades یا مورتال ۱۱
ماکروسافت این نسل come back خیلی خوبی زده
امیدوارم همینطور پر و پیمون ادامه بده و پر پیمون تر ادامه بده.
این کنسول پتانسیل خطر اعتیاد زیادی داره!!

لامصب این کنسول بهشت fps بازهاست !!

به زور باید پای اینفینیت و doom eternal بلندم کنن!!

بد طور معتاد fps شدم!

اینفینیت روی pc زهر مارم شد و نتونستم بازی کنم ولی رو این باید به زور بلندم کنن از پای کنسول!!

گیم پسم که باز میکنی الی ماشائلله!! نمیدونی کدوم رو بازی کنی!
نمیدونم gear5 بازی کنم یا دووم یا اینفینیت یا fh5 یا hades یا مورتال ۱۱
ماکروسافت این نسل come back خیلی خوبی زده
امیدوارم همینطور پر و پیمون ادامه بده و پر پیمون تر ادامه بده.
این کنسول پتانسیل خطر اعتیاد زیادی داره!!
حالا شما ولفنشتاین و تایتانفال ۲ رو هم به اینا اضافه کن دیگه کلا وقتی نمیمونه برات واقعا این ۲ تا هم عالین😉

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or