اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

دوستان انگار قسمت شده بنده یدونه xbox one بخرم درسته اینجا تاپیک one نیست ولی دو تا سوال دارم که بدرد بچه های اینجا هم میخورن ممنون میشم جواب بدید من اگر کنسولو خریدم میخوام کنسولو بدم بیرون برام اکانت live بسازن فکر کنم برای استفاده از بخش بکوارد و اپدیت بازیا و گیم پس لازمه این کار میخواستم بدونم ایا میشه تعیین کرد اکانت برای چه کشوری باشه؟ اگر میشه چه کشوری خوب و ارزون تره اصلا قیمتا تو کشورا فرق میکنن یا نه؟ اگر نمیکنن که بگم اکانت امریکا بسازن سوال دومم در رابطه با اینه که شنیدم مایکرو تو بخش بکوارد تغییراتی ایجاد کرده و دیگه لازم نیست روی series بازیای نسل قبل رو با کردیت کارد خرید ایا این تغییر روی one هم اعمال شده یا نه هنوز باید با کردیت کارد بازیای نسل قبل قسمت بکوارد رو خریداری کرد؟
دوست عزیز چرا وقتی با یکم هزینه بیشتر میتونی سری اس بگیری که حدود 7 سال حداقل ساپورت داره و از همه نظر بهتره بری ONE بگیری که تهش یکی دو سال دیگه ساپورت میشه
بنظرم این اشتباه رو نکن... سری اس خیلی ارزش خرید بالایی داره

دوستان انگار قسمت شده بنده یدونه xbox one بخرم درسته اینجا تاپیک one نیست ولی دو تا سوال دارم که بدرد بچه های اینجا هم میخورن ممنون میشم جواب بدید من اگر کنسولو خریدم میخوام کنسولو بدم بیرون برام اکانت live بسازن فکر کنم برای استفاده از بخش بکوارد و اپدیت بازیا و گیم پس لازمه این کار میخواستم بدونم ایا میشه تعیین کرد اکانت برای چه کشوری باشه؟ اگر میشه چه کشوری خوب و ارزون تره اصلا قیمتا تو کشورا فرق میکنن یا نه؟ اگر نمیکنن که بگم اکانت امریکا بسازن سوال دومم در رابطه با اینه که شنیدم مایکرو تو بخش بکوارد تغییراتی ایجاد کرده و دیگه لازم نیست روی series بازیای نسل قبل رو با کردیت کارد خرید ایا این تغییر روی one هم اعمال شده یا نه هنوز باید با کردیت کارد بازیای نسل قبل قسمت بکوارد رو خریداری کرد؟

اول از همه که با وجود series s خرید xbox one با این قیمت های فضایی کاملا اشتباهه

برای ساخت اکانت xbox نیازی نیست شما به جایی مراجعه کنید و خودتون به راحتی میتونید بسازید

شما برای اینکه از کشوری خرید کنید نیاز به vpn و کارت اعتباری های پشتیبانی شده توی اون کشور دارید که به دردسرش نمیارزه

بهترین راه حل برای خرید بازی ارزان از رجین های مختلف اینه شما کد دیجیتالی بازی رو خریداری کنید و با vpn اون کشور کد وارد اکانت خودتون کنید و اینجوری دیگه دردسر پرداخت پول ندارید
یعنی مثلا شما کد بازی forza horizon رجین روسیه رو خریداری میکنید و برای اینکه بتونید این کد وارد اکانت خودتون کنید نیاز دارید با ip اون کشور وارد اکانت بشید

در مورد قسمت دوم اطلاعی نداشتم چون بازی نسل ۶ و ۷ تا به حال نخریدم و احتمالا نخواهم خرید :D

ممنون بابت پاسخ دوستان اول باید بگم که تصمیم من در مورد one s نهاییه و اگر بهم series s و x و one x مجانی هم بدن بدردم نمیخورن و زود ردشون میکنم چون one x شنیدم خرابیش زیاده نسبت به one s و گرون ترم هست تازه تنها برتریش هم اجرای بازیا با کیفیت بیشتره که به درد بنده نمیخوره تلویزیون 4k ندارم نرخ فریم هم اون قدرا برام مهم نیست و تازه کنسولای series با کیفیت بالاتری همون بازیا رو اجرا میکنن series هم که هر دوتا هم مدل fat هستن و هم گرون من سراغ کنسول fat اصلا نمیرم بازی هم که فعلا ندارن تا یکی دو سال اینده هم خبر خاصی نیست تازه بازیاشونم گرونن به شدت series s که درایوم نداره و اصلا دوست ندارم فعلا یه one s میخرم و صبر میکنم مدلای slim برای ps5 و xbox series معرفی بشه تا اون موقع 4 سال حداقل زمان دارم پولامو جمع میکنم و مدل اسلیم نسل بعدو میخرم راستی ممکنه الان این کنسولی که فردا دارم میخرم بن باشه؟ از کجا بفهمم بن هست یا نه؟ و اینکه اگر صاحب قبلیش اکانت براش ساخته باشه میتونم حذفش کنم و اکانت جدید برای خودم بسازم؟

ممنون بابت پاسخ دوستان اول باید بگم که تصمیم من در مورد one s نهاییه و اگر بهم series s و x و one x مجانی هم بدن بدردم نمیخورن و زود ردشون میکنم چون one x شنیدم خرابیش زیاده نسبت به one s و گرون ترم هست تازه تنها برتریش هم اجرای بازیا با کیفیت بیشتره که به درد بنده نمیخوره تلویزیون 4k ندارم نرخ فریم هم اون قدرا برام مهم نیست و تازه کنسولای series با کیفیت بالاتری همون بازیا رو اجرا میکنن series هم که هر دوتا هم مدل fat هستن و هم گرون من سراغ کنسول fat اصلا نمیرم بازی هم که فعلا ندارن تا یکی دو سال اینده هم خبر خاصی نیست تازه بازیاشونم گرونن به شدت series s که درایوم نداره و اصلا دوست ندارم فعلا یه one s میخرم و صبر میکنم مدلای slim برای ps5 و xbox series معرفی بشه تا اون موقع 4 سال حداقل زمان دارم پولامو جمع میکنم و مدل اسلیم نسل بعدو میخرم راستی ممکنه الان این کنسولی که فردا دارم میخرم بن باشه؟ از کجا بفهمم بن هست یا نه؟ و اینکه اگر صاحب قبلیش اکانت براش ساخته باشه میتونم حذفش کنم و اکانت جدید برای خودم بسازم؟
شما بودجتون چقدره اصلا؟
این fat و اینها که میگید من نگرفتم دقیقا منظورتون چیه ولی مشکلی ندارن کنسولهای نسل جدید
اگر بودجت در حد یه سری اس هست در خریدش شک نکن و وان نخر
حداکثر تا ۲ سال دیگه بازیها برای وان میاد بعدشو میخوای چیکار کنی تازه اگر نگیم خیلی بازیها ممکنه تو این ۲ سال برای همون وان هم نیاد مثلا همین دد اسپیس یا FS یا GTA V نسل بعدی که ۴ ماه دیگه میاد
خلاصه که خرید وان اشتباهه حالا بازم هرجور خودت میدونی

اصلا سری اس اینقدر کوچیکه اگه بخواد مدل اسلیم بیاد تو جیب جا میشه قطعا! همین سال دیگه Stalker 2, RedFall, Starfield, Forza motorsport, Deathloop و... عرضه میشه که فقط برای کنسول Xbox Series میان و دیگه از Xbox one خبری نیست!

منم تایید میکنم حرف دوستان رو ، خرید ایکس باکس وان الان خیلی اشتباه هست،
سری اس نیازی به تلویزیون فورکی نداره رزولیشن هدفش 2K و در اکثر گیمای نسل بعدی که قراره منتشر بشه 1080P هست، پس تلویزیون فورکی کلا نیاز نداره.
اینکه دیسک نمیخوره هم اول که قیمت دیسک ها هم زیاده.
با توجه به صحبتاتتون به نظر میاد شما گیمر تفریحی و کژوال گیمر هستید واقعا بهترین انتخاب سری اس و یه اکانت گیم پس یه ساله هست.
در ضمن هیچگونه خرابی ندارن کنسول ها، مخصوصا ایکس باکس، یکی از بهترین لانچ های تاریخ کنسول هارو داشتیم.
راجع به سؤالاتون هم اگه کنسول بن باشه معمولا به شبکه لایو وصل و آنلاین نمیشه ، معمولا اکثر بن ها اکانتی هست و خیلی کم پیش میاد که خود کنسول بن بشه
گیمای ۳۶۰ و نسل ۶ هم میشه با گیفت کارت خرید مشکلی نداره
اکانت هم هر چی رو کنسول باشه با دو تا کلیک میشه حذف کنی فرایند خیلی ساده ای داره
در مورد ریجن زیاد اطلاع ندارم ولی اکثرا امریکا میزنن چون گیفت کارت های داخل بازار اکثرا رو ریجن امریکا هست و روی بقیه ریجن ها قابل استفاده نیست

آخرین ویرایش:
نه دوستان من کلا سراغ کنسول فت و بدون درایو نمیرم خاطره بد دارم سره ps3 fat البته میدونم کنسولای نسل جدید خرابیشون خیلی پایینه ولی اخه فقط خرابی نیست که کلا خرید کنسول اسلیم بهتره البته اگر فرد عجله نداشته باشه بدون درایو اصلا خوشم نمیاد یکی به این خاطر که از دیسک اورجینال خوشم میاد و فروشش هم راحت تره و نیازی هم به دانلودای حجیم با این نت داغون نیست براش و دوم هم به خاطر این طرح اینترنت مسخره صیانت میترسم کلا غیر قابل استفاده شن تو ایران ممکنه مشکلات جزیی مثل هارد و درایو داشته باشن کنسولای fat که سره اسلیم اکثرا بر طرف میشن ممکنه نسخه های بین نسلی داشته باشن فروش کنسول fat مصیبته و ممکنه دسته ها اپگرید بشن مثلا هوپتیک بهشون اضافه بشه و اکثرا بزرگن و راحت نمیشه حملشون کرد که البته این مورد شامل کنسولای series نمیشه ولی ps5 میشه همون one تا 4 سال برام کافیه بودجمم همون 7 8 تومنه اصلا نمیتونم بالاتر بخرم همون xbox one یه عالمه بازی داره یه عمره تو بازیسنتر میام و از زیر و بم کنسولا خبر دارم به همتون قول میدم که تصمیمم نهایی هست و کلی در موردش فکر کردم و یه شبه این تصمیم رو نگرفتم فقط چون دستگاهی که میخوام بخرم دست دوم هست و منم خیلی ادم وسواسی هستم نگرانم خط و خش داشته باشه یا مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری داشته باشه که فردا که میرم ببینمش مشخص میشن

آخرین ویرایش:
نه دوستان من کلا سراغ کنسول فت و بدون درایو نمیرم خاطره بد دارم سره ps3 fat البته میدونم کنسولای نسل جدید خرابیشون خیلی پایینه ولی اخه فقط خرابی نیست که کلا خرید کنسول اسلیم بهتره البته اگر فرد عجله نداشته باشه بدون درایو اصلا خوشم نمیاد یکی به این خاطر که از دیسک اورجینال خوشم میاد و فروشش هم راحت تره و نیازی هم به دانلودای حجیم با این نت داغون نیست براش و دوم هم به خاطر این طرح اینترنت مسخره صیانت میترسم کلا غیر قابل استفاده شن تو ایران ممکنه مشکلات جزیی مثل هارد و درایو داشته باشن کنسولای fat که سره اسلیم اکثرا بر طرف میشن ممکنه نسخه های بین نسلی داشته باشن فروش کنسول fat مصیبته و ممکنه دسته ها اپگرید بشن مثلا هوپتیک بهشون اضافه بشه و اکثرا بزرگن و راحت نمیشه حملشون کرد که البته این مورد شامل کنسولای series نمیشه ولی ps5 میشه همون one تا 4 سال برام کافیه بودجمم همون 7 8 تومنه اصلا نمیتونم بالاتر بخرم همون xbox one یه عالمه بازی داره یه عمره تو بازیسنتر میام و از زیر و بم کنسولا خبر دارم به همتون قول میدم که تصمیمم نهایی هست و کلی در موردش فکر کردم و یه شبه این تصمیم رو نگرفتم فقط چون دستگاهی که میخوام بخرم دست دوم هست و منم خیلی ادم وسواسی هستم نگرانم خط و خش داشته باشه یا مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری داشته باشه که فردا که میرم ببینمش مشخص میشن
من زیاد نخوندم ولی بدون با این قیمت دلار دیسک منسوخ هست کل جمعیت دنیا ایکس باکس وان سریز ایکس و اس رو فقط بخاطر گیم پس می‌خره و کلا ایکس باکس بدون گیم پس عین یه ماشین هست که بنزین نداره و فرقی با یه آهن پاره نداره توی ایران هم دقیقا بخاطر گیم پس که یه سرویس اشتراکی هست ماهیانه کلی بازی بهت میده داخلش هم 400 تا گیم هست ایکس باکس می‌خرند و نیز گیم پس بصورت اکانتی هست در کل بهترین option برای شما سریز اس هست

اپ (بتا) ابکس باکس روی ویندوز ۱۰ اومد...فعله بتا هست و تو ۲۲ کشور قابل استفاده....با استفاده از این اپ میتونید از xcloud استفاده کنید (بازی ها رو استریم کنید)...و اینکه میتونید از کنسول ایکس باکس خودتون به عنوان سرور استفاده کنید (رو pc بازی هارو استریم کنیدremote play)

آخرین ویرایش:
شما مشخصه درست یا غلط تصمیمت رو گرفتی و باید به تصمیمتون احترام گزاشت و مبارکتون باشه پیشاپیش ولی بدونید در سال 2021 دیگه خرابی سخت افزاری در دنیای گیمینگ تقریبا بی معنی شده از کارت گرافیک بگیر تا کنسول ها تا حتی باگ های نرم افزاری بازی ها همه به حداقل رسیده و با صراحت میگم کنسول ایکس باکس سری جدید رو میشه بدون هیچ تستی خرید و سال ها استفاده کرد بر عکس نسل های گذشته . تا حالا اینجا حتی یک مورد خرابی سخت افزار نسل جدید گزارش نشده

ممكنه مدل اسليم در كار نباشه مثل xbox original يا wii يا game cube
به نظرم مدل اسليم با وجود تراشه 7nm وجود نداره ، دوران ps3 از 90 nm شد 45 nm
البته ممكنه طراحي ظاهريش فرق كنه ولي كوچيك نميشه كه بشه اسمشو اسليم كذاشت

فروشش هم راحت تره
با بقیه صحبتات کاری ندارم چون مشخصه سخت رو تصمیمت هستی :D اما در مورد قضیه فروش، وان اس فک میکنم بدترین کنسول این دو نسل هست واسه نگه داری و فروش در آینده.
4 سال دیگه شاید بشه ps4 ـو راحت فروخت چون هم انحصاری داشت هم کپی خور شد و کسی که بخواد بازیای نسل قبل رو روی کنسول ارزون قیمت بازی کنه ps4 آپشن خوبیه براش هنوز اما وان اس چی؟ قیمتش اختلاف چندانی با سری اس نداره، 4 سال دیگه که سری اس داره انحصاریای بتزدا رو اجرا میکنه وان اس داره خاک میخوره، همین الان خریدش بجای سری اس انتخاب عجیب غریبیه چه برسه 4 سال دیگه که احتمال زیاد گیمپس اینقد قوی شده که کسی دیسک و دیسک خور بودن براش مهم نباشه، حس میکنم اون موقع مگه یکی واسه آرشیوِ کنسول بخواد وان اس بخره بزاره گوشه خونه واسه خوشکلی:D خلاصه فروشش راحت نخواهد بود بنظرم.

آخرین ویرایش:
آقا گیم پس سه ماهم داره تموم میشه . اللنبخام سه ماه دیگه بگیرم میتونم با همون قیمت ارزون تهیه کنم ؟ مثلا ایمیل و اکانت جدید بسازم . اگه نه که ارزونترین حالت خرید اکانت چیه و چقدره قیمتش؟

آقا گیم پس سه ماهم داره تموم میشه . اللنبخام سه ماه دیگه بگیرم میتونم با همون قیمت ارزون تهیه کنم ؟ مثلا ایمیل و اکانت جدید بسازم . اگه نه که ارزونترین حالت خرید اکانت چیه و چقدره قیمتش؟
ظرفیت هوم بگیر با اکانت خودتم میتونی ادامه بدی ولی بعیده قیمت قبل گیر بیاری

• Like
Reactions: MEHDIMDI

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or