اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

این سری اس کلا بی صدا هست یا مشکل داره ؟صدای فن حتی از نزدیک هم شنیده نمیشه فقط خیلی گوش رو نزدیک کنی یه لرزش احساس میشه
كلا تا جايي كه من يادمه كنسولها صدا نداشتن اونچنان

فقط پرو بود كه خوب همه ميدونن

وان اس و ايكس بدون صدا
فور اسليم بدون صدا

٣٦٠ اسليم هم بدون صدا بود

فايو و سري اكس و اس هم بي صدا
سايلتن همشون ديگه خوبه كه!

كلا تا جايي كه من يادمه كنسولها صدا نداشتن اونچنان

فقط پرو بود كه خوب همه ميدونن

وان اس و ايكس بدون صدا
فور اسليم بدون صدا

٣٦٠ اسليم هم بدون صدا بود

فايو و سري اكس و اس هم بي صدا
سايلتن همشون ديگه خوبه كه!
وان ایکس و پرو از همه پر صدا تر بودن
360 فت هم صداش کم بود ولی داغ میکرد مشکل صدا نداشت

وان ایکس و پرو از همه پر صدا تر بودن
360 فت هم صداش کم بود ولی داغ میکرد مشکل صدا نداشت
دوست من اشتباه فرمودید وان ایکس بی صدا ترین کنسول نسل پیش بود حتی گاها از صدای هارد دیسک ها کم تر بود صداش هارد های مکانیکی متصل به کنسول گهگاه صدای بیشتری تولید میکردند. من تجربه 2 سال وان ایکس داشتم هرگز صدایی نفهمیدم از این دستگاه- pro رو نه من حقیقتا به خاطر صداش فروختم غیر قابل استفاده بود عملاً به محض امدن خبر قابلیت پیشتبانی ps5 از بکوارد من فروختم بسیار ناراضی بودم از صداش. بینهایت ازر دهنده بود نقطه مقابل وان ایکس یکی از باکیفیت ترین کنسول هایی بود که دیدم /

این سری اس کلا بی صدا هست یا مشکل داره ؟صدای فن حتی از نزدیک هم شنیده نمیشه فقط خیلی گوش رو نزدیک کنی یه لرزش احساس میشه
نه کلا بیصداست بسیار طراحی عالی انجام شده و سیستم های انتقال حرارتشون بسیار خوب طراحی شدن کلا کیفیت مایکروسافت این چند سال از زمان وان اس و وان ایکس و کلا دوران فیل اسپنسر به بعد بسیار با کیفیت طراحی شدند.

دوست من اشتباه فرمودید وان ایکس بی صدا ترین کنسول نسل پیش بود حتی گاها از صدای هارد دیسک ها کم تر بود صداش هارد های مکانیکی متصل به کنسول گهگاه صدای بیشتری تولید میکردند. من تجربه 2 سال وان ایکس داشتم هرگز صدایی نفهمیدم از این دستگاه- pro رو نه من حقیقتا به خاطر صداش فروختم غیر قابل استفاده بود عملاً به محض امدن خبر قابلیت پیشتبانی ps5 از بکوارد من فروختم بسیار ناراضی بودم از صداش. بینهایت ازر دهنده بود نقطه مقابل وان ایکس یکی از باکیفیت ترین کنسول هایی بود که دیدم /
منم خودم 3 سال باهاش بازی کردم وقتی تو بازیای 4 کی میرفتی صدا فنش بلند میشد مخصوصا تو مترو و رد دد 2 که کلا تو مخ بود کیفیت ساختشم به نظرم به پای وان فت 2013 نمیرسید البته من وان ایکس 2017 و عربی شو دارم .
به نظرم در کل سری ایکس کنسول بی نظیری هستش و تا سال ها تو ذهن ما میمونه حتی اگه عمرش تموم شه یه چیزی مثل xbox 360 یا ps2 و ps1 هست هر کس بگیره پشیمون نمیشه

سلام به دوستان گل
منم بلاخره شیطون گولم زد و یه سریز اس به عنوان کنسول دوم گرفتم. ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنن در مورد خرید گیم پس حالا یا اینجا یا خصوصی.این اکانتای هوم و غیر هوم چجوریه؟ اگر بخوام قانونی بگیرم باید گیفت بگیرم یا مثل پلاس اشتراک جداگانه هم هست

خب من هم دیشب به جمع سری ایکس داران پیوستم:xفورزا هورایزن 5 و استارفیلد دیگه هیچجوره نتونستم مقاومت کنم از E3 رفته بود رو مخم دیگه دیشب ساعت 9 شب پا شدم رفتم خریدم. تا الانم داشتم زمین و زمان رو زیر رو رو میکردم تا ایمیل و پسورد اکانت مایکروسافتم رو پیدا کنم تازه تونستم وارد اکانتم بشم. گیم پس خیلی خفنه میدونستم چیز جالبیه اما تا با چشم نیبینی ابهتش رو نمیفهمی. دسته جدید خیلی از وان بهتره با اینکه تغییرات جزئیه ولی کیفیت خیلی بهتره تریگرها آنالوگها و غیره. بریم ببینیم چی بازی کنیم باهاش.:D
دیشب مگه عید نبود تعطیل بود چطوری خریدی کجا باز بوده
2 شب پیش اشتباهی نوشتم دیشب به چه چیزایی گیر میدی:))

آخرین ویرایش:
خب من هم دیشب به جمع سری ایکس داران پیوستم:xفورزا هورایزن 5 و استارفیلد دیگه هیچجوره نتونستم مقاومت کنم از E3 رفته بود رو مخم دیگه دیشب ساعت 9 شب پا شدم رفتم خریدم. تا الانم داشتم زمین و زمان رو زیر رو رو میکردم تا ایمیل و پسورد اکانت مایکروسافتم رو پیدا کنم تازه تونستم وارد اکانتم بشم. گیم پس خیلی خفنه میدونستم چیز جالبیه اما تا با چشم نیبینی ابهتش رو نمیفهمی. دسته جدید خیلی از وان بهتره با اینکه تغییرات جزئیه ولی کیفیت خیلی بهتره تریگرها آنالوگها و غیره. بریم ببینیم چی بازی کنیم باهاش.:D
دیشب مگه عید نبود تعطیل بود چطوری خریدی کجا باز بوده

دوستان سوالی داشتم
سلام به دوستان گل
منم بلاخره شیطون گولم زد و یه سریز اس به عنوان کنسول دوم گرفتم. ممنون میشم اگر دوستان راهنماییم کنن در مورد خرید گیم پس حالا یا اینجا یا خصوصی.این اکانتای هوم و غیر هوم چجوریه؟ اگر بخوام قانونی بگیرم باید گیفت بگیرم یا مثل پلاس اشتراک جداگانه هم هست
مبارکه اگر همه گول زدن ها اینجوری بود که خوب بود :))
کار بسیار خوبی کردی با پول یک گرافیک 1050TI ( که بازی های روز رو نمیتونه با کیفیت اجرا کنه ) حالا حدود 7 سال میتونی بازی یک کنسول جدید رو تجربه کنی
این بخش رو یک مطالعه بکنی جواب همه سوالاتت کامل کامل گفته شده

2 شب پیش اشتباهی نوشتم دیشب به چه چیزایی گیر میدی:))
مبارکه دنیای ایکس باکس بی انتها هست
یک کنسول قدرتمند با کمترین هزینه برای بازی

منم خودم 3 سال باهاش بازی کردم وقتی تو بازیای 4 کی میرفتی صدا فنش بلند میشد مخصوصا تو مترو و رد دد 2 که کلا تو مخ بود کیفیت ساختشم به نظرم به پای وان فت 2013 نمیرسید البته من وان ایکس 2017 و عربی شو دارم .
به نظرم در کل سری ایکس کنسول بی نظیری هستش و تا سال ها تو ذهن ما میمونه حتی اگه عمرش تموم شه یه چیزی مثل xbox 360 یا ps2 و ps1 هست هر کس بگیره پشیمون نمیشه
دارید شوخی میکنید؟وان فت ۲۰۱۳؟اون ۱.۳۱ ترافلاپس توان پردازشی داشت وان ایکس ازش کوچک تره بعد کامپیوت پاور تقریبا پنج و نیم برابری داره شما میگید صدای اون کمتر بوده یا کیفیت ساختش بالاتر بوده است ؟وان ایکس با کیفیت ترین و بی صدا ترین کنسول نسل پیش بود . هیچ‌مدارکی دال بر اینکه موقع اجرای بازی ۴کا صدای فنش اونقد لود بوده که شنیده میشد نبود شما اشتباه گرفتید .کنسول دوست من عربی نیست اون برای بازار میدل ایست خاورمیانه روی باکس عربی نوشته و یا از لحاظ ریجن بندی زبان منطقه ای رو ساپورت میکنه کشور عربی ایکس باکس وان نمیسازه .

دارید شوخی میکنید؟وان فت ۲۰۱۳؟اون ۱.۳۱ ترافلاپس توان پردازشی داشت وان ایکس ازش کوچک تره بعد کامپیوت پاور تقریبا پنج و نیم برابری داره شما میگید صدای اون کمتر بوده یا کیفیت ساختش بالاتر بوده است ؟وان ایکس با کیفیت ترین و بی صدا ترین کنسول نسل پیش بود . هیچ‌مدارکی دال بر اینکه موقع اجرای بازی ۴کا صدای فنش اونقد لود بوده که شنیده میشد نبود شما اشتباه گرفتید .کنسول دوست من عربی نیست اون برای بازار میدل ایست خاورمیانه روی باکس عربی نوشته و یا از لحاظ ریجن بندی زبان منطقه ای رو ساپورت میکنه کشور عربی ایکس باکس وان نمیسازه .
ميدونم نميسازه ولي معمولن يه فرق هايي توي برچسب هاي كنسول و بسته بندي داره و به نظر من يك كمي كيفيت مونتاز ش پايين تره نسبت به uk يا eu . چون revision هاي مختلف دارن بر حسب استاندارد هاي منطقه مثل ce fcc anatel و سرتيفيكيت ها چاپ شده يا حك شده

• Like
Reactions: diba2000
ميدونم نميسازه ولي معمولن يه فرق هايي توي برچسب هاي كنسول و بسته بندي داره و به نظر من يك كمي كيفيت مونتاز ش پايين تره نسبت به uk يا eu . چون revision هاي مختلف دارن بر حسب استاندارد هاي منطقه مثل ce fcc anatel و سرتيفيكيت ها چاپ شده يا حك شده
داداش اتفاقا one x منم کاملا در اجرای 4K صدای فنش زیاد میشه
نمیدونم چطوری رفیقمون میگه اصلا صدای فن نداره
اتفاقا توی رد دد 2 بیشترین صدای فن وجود داره چطوری میشه این دوستان میگن اصلا صداش در نمیاد!!!!!!!
احتمالا جای ONE X کنسول دیگه ای داشتن یا با هدفون بازی میکردن صدای فن رو نمیشنیدن

سلام خسته نباشید، من میخوام یه کنسول بازی بگیرم، نسل هشتم هم تجربه نکردم کلا، اخرین کنسولم ایکس باکس 360 بود. الان موندم بین ایکس باکس سری اس و پی اس فور اسلیم.
در واقع تو همه چیز ایکس باکس سری اس به نظرم سر تره، فقط میترسم ایکس باکس سری اس بگیرم بعد نتونم استفاده کنم (مثلا قیمت بازیا بالا باشه یا ساپورت درست حسابی نشه تو ایران). اونطرف هم پی اس فور اسلیم قدیمی تره و بازیای جدیدو ساپورت نمیکنه اما به جاش اکانت کرکیش هست با قیمت خیلی خوب و خیلی خوب ساپورت میشه تو ایران.
خواستم اول به طور کلی بپرسم نظرتون رو کدوم کنسول هست بیشتر؟ و اینم بگم من نهایتا سالی 1 میلیون بتونم برا بازی کنسولی که میگیرم هزینه کنم و چون نسل هشتم رو از دست دادم کلی بازی هست که دوست دارم تجربه کنم.
و 3 تا سوال هم داشتم:
یک اینکه اگر بخوام افلاین بازی کنم و بدم بیرون برام بازی بریزن کنسولو دستکاری نمیکنن از حالت استاندارد خارج بشه یه وقت؟ میشه دوباره بعدا باهاش انلاین بازی کرد؟
و دو اینکه اگر بخوام یه بازیو انلاین بازی کنم (مثل بازی Rust یا بلک اپس کلد وار) جریانش چطوری هست؟ اکانت اشتراکی هست ارزون تر در بیاد؟ کلا چند در میاد یه بازی بخوام انلاین بازی کنم با ارزون ترین روش ممکن؟
سوم هم اینکه جریان این گیم پس چیه و اگر سرویس خوبیه سالی چند تومن در میاد؟

خیلی ممنونم🌹🌹🌹
اون اکانتهای هکی رو خدابیامرزه جلوش گرفته شد، اکانت قانونی هم فروشندگان اکانت از بس طمع کردن کسی نمیخره ازت بهترین option سریز اس هست،وضعیت خیلی خرابه گذشت اون زمان فروشنده ها طمع نداشتن با توجه به قیمت زیبای دلار و گربه رقصونی های فروشندگان اکانت و کم شدن بتبع اون گرون شدن اکانتهای هکی بهترین option برای خیلیا xss و xsx هست

دوستان منم همه مدل کنسول xbox داشتم و one x کنسول فوق العاده کم صدایی هست ولی منم صدای خفیف موقع خروجی 4k گرفتن رو تجربه کردم گه باید دقت میکردی متوجه صدای کنسول میشدی ولی این داستان فقط روی چند تا بازی محدود اتفاق میفتاد که اونم میگم به سختی شنیده میشد

الان series x دارم و فعلا در حد همون صدای خفیف هم چیزی نشنیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or