اخبار و شایعات پیرامون Xbox Series X | S

176699
thet_rib.jpg

176713
176727
176728
176729
176737
176730
176731
176732
176736
176733
176714
-The Medium ساخته استودیوی لهستانی Bloober در ژانر ترسناک روانشناختی که برای XSX|S و PC در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک بازی The Medium
-بازی Scorn که توسط Ebb Software برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Call of the sea که در سبک ماجراجویی توسط Out of the blue games برای PC و XSX|S در دست توسعه قرار دارد.
-بازی The Ascent که توسط Neon Giant و در سبک اکشن نقش آفرینی سایبرپانکی برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد. لینک تاپیک Scorn
-بازی Second Extinction که توسط Systemic Reaction و در سبک شوتر اول شخص برای XONE و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
-کمپین بازی Crossfire X که توسط رمدی برای PC و XSX|S در دست ساخت قرار دارد.
482d_tech.png

3me3_poweryourspecs.jpg

176712
-فناوری VRS که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا به شکل بهینه‌ای از تمام قدرت Xbox Series X/S استفاده کنند. بجای آن که تمام سیکل‌های گرافیک را برای تک تک پیکسل‌های روی نمایشگر به کار گیرند، آنها می‌توانند روی بخش‌های خاصی از شخصیت‌های بازی یا اشیاء مهم محیط اولویت بندی کنند. این تکنیک اجازه می‌دهد تا شاهد فریم ریتی پایدار و وضوحی بالاتر باشیم که البته روی کیفیت نهایی تصاویر نیز تاثیر گذار نخواهد بود
-شتاب دهنده سخت افزاری DirectX Ray Tracing که به معنی نورپردازی نزدیک به واقعیت و بازتاب‌های دقیق به صورت real time خواهد بود.
-استفاده از پورت HDMI 2.1 که باعث حالت Low Latency و Variable Refresh Rate در کنسول جدید میشود
-همکاری با کمپانی Seagate برای عرضه هاردهای 1 ترابایتی SSD مخصوص این کنسول که مشابه با کارتریج ویژه سریX|S طراحی میشوند. کنسول این هارد اضافی را نیز به عنوان حافظه ی اصلی شناسایی میکند. این هارد ها، همزمان با کنسول های نسل بعد به بازار عرضه میشوند.
176709
132210

• دارای D-Pad جدید و دکمه‌ی Share
  • استفاده از بلوتوث کم انرژی یا BTLE که در آن داده‌ها به صورت منقطع و محدود ارسال می‌شوند و در عوض مصرف کم انرژی از اولویت بالاتری برخوردار است
  • دارای کمترین Latency با استفاده از تکنولوژی DLI
  • قابلیت پشتیبانی از دستگاه های مختلفی مانند گوشی های هوشمند
  • قابلیت استفاده از پک های باطری قابل شارژ معرفی شده برای کنترلر های elite مایکرسافت
  • امکان به یادآوردم چند دستگاه مختلف (کنسول، کامپیوترهای خانگی یا گوشی های هوشمند) توسط کنترلر که میتولند باعث راحتی هرچه بیشتر جابجایی بدون نیاز به سیم بین آن ها شود.
  • وجود درگاه USB-C که به گیمر اجازه میدهد بدون نیاز به شارژ کنترلر و با اتصال آن به دستگاه، از آن استفاده کند.
  • اضافه کردن یک الگوی نقطه لمسی بر روی بامپر ها و تریگر ها که باعث بهبود احساس و عملکرد در هنگام بازی می شود
مقاله سایت بازی سنتر در مورد کنترلر Xbox Series X|S
176708
ویژگی های جدید

• قابلیت quick resume برای اولین بار برای کنسول های نسل هشت معرفی شد که اجازه میداد در حین انجام بازی به داشبورد کنسول خود رفته و در هر زمان دلخواه، بازی را به سرعت ادامه داد. حال با گسترش این ویژگی امکان استفاده همزمان آن برای چند بازی وجود دارد.
  • تاثیر پویا ورودی یا DLI که میتواند ورودی را بدون تاخیر با چیزی که نمایش داده می‌شود همگام سازی کند تا شاهد کنترلی دقیق‌تر و پاسخگوتر باشیم.
  • ویژگی Smart Delivery که اجازه می دهد تا با تهیه یک نسخه از بازی، به سایر نسخه های بازی نیز بدون پرداخت هزینه اضافی، دسترسی داشت. این قابلیت به خصوص در صورتی که شایعات مربوط معرفی کنسول دوم مایکروسافت حقیقت داشته باشد، می تواند بسیار جالب باشد. گفتنیست گرچه تمام بازی های ساخته شده توسط استودیو های داخلی مایکروسافت از این ویژگی استفاده خواهند کرد، اما استفاده از آن توسط سایر توسعه دهندگان به انتخاب خود آن ها بستگی دارد. با اینحال CD Project Red اولین شرکتی بود که حمایت خود از این ویژگی را اعلام کرد. بر این اساس با تهیه نسخه نسل حاضر بازی بسیار مورد انتظار Cyberpunk 2077 ،بدون پراخت هزینه اضافی به نسخه بهبودیافته نسل بعد این بازی نیز دسترسی خواهید داشت.
سرویس Backward Compatibility

• مایکروسافت پشتیبانی کنسول خود از سرویس بکوارد را تایید کرده است. برخلاف رقیب، سرویس بکوارد مایکروسافت، نه تنها شامل تمام بازی های نسل 8 میشود، بلکه در مجموع 616 بازی از نسل های شش و هفت نیز تحت این سرویس قرار میگیرند.
  • تکنیک بازسازی HDR سری اکس باعث میشود تا تمام بازی های اکس باکس اوریجینال و اکس باکس 360، به صورت اتوماتیک و بدون داشتن اثر منفی منفی روی پرفورمنس بازی، از این ویژگی بهره مند شوند.
  • بر اساس صحبت های جیسون رونالد، تیم بکوارد مایکروسافت، با اختراع تکنیک هایی جدید، امکان دوبرابر شدن نرخ فریم مجموعه مشخصی از بازی های بکوارد، روی XSX|S را فراهم کرده اند. به این صورت که برخی بازی های 30 فریم به 60، و برخی بازی های 60 به 120 فریم بر ثانیه ارتفا می یابند.
  • تایید شده است که قابلیت Quick Resume ، بر روی تمام عناوین نسل های گذشته اکس باکس هم قابل اجرا می باشد و منحصر به بازی های نسل آینده نمیشود.
176707
177104 177105 177106 177107 177108 177109 177110 177111 177112 177113 177114
177115

176706

nmas_poll.png

1- الان دستگاه رو بخرم . وصل به نت بشه اکانت کدوم کشور رو باید بسازم ؟ گیم پس مال کدوم کشور باید بخرم ؟ برای ساخت اکانت و این چیزاش نکته یا قلق خاصی داره ؟
نیازی نیست از طریق خود کنسول اکانت بسازی
من خودم توی سایت مایکروسافت اکانت ساختم. کشور هم بزن آمریکا
گیم پس هم اگه بخوای خودت مستقیم از مایکروسافت بخری نسبتا گرون در میاد باهات. چنتا کانال و سایت هستن ظرفیتی میفروشن قیمتشون مناسب تره. اکثرا هم از همینا میخرن بچه ها
@persian_xbox
@ XPgame
@GiiftShop
@xbox_st
@HemaStore
@xboxbox
تلگرام
2- لینکی چیزی دارید از آموزش تغییر dns که گفتید ؟
میرید توی settings بعد network settings بعد advanced settings بعد dns بعد میزنید روی manual و دی ان اس رو وارد میکنید و تمام
کار خیلی راحتیه اصلا نگران این قسمت نباش😅
اگه بتونی اینترنت شاتل هم فراهم‌ کنی اصلا نیازی به دی ان اس نداره
مثل ps4 حالت sleep داره که خاموش باشه ولی دانلود کنه ؟
بله داره

آخرین ویرایش:
جف گراب در پادکستش گفته ماکروسافت در نظر داره وقتی مشتریان ثابت گیمپس از یک حدی رد شدند (به طور مثال 40 یا 50 میلیون)، اشتراک گلد رو حذف کنه.

VGC هم اینو تایید کرده.
شایعه حذف gold خیلی وقته که هست و حتی یکی از این اینسایدرها(یادم نیست کی بود) بطور یقین گفته بود حذف میشه ولی بخاطر کرونا برنامشون عقب افتاده، منم 99درصد مطمئن هستم این gold حذف میشه بالاخره 😁.
خبر خوبی بود، 😎مرسی

ماکروسافت عملا با معرفی گیم پس آلتیمیت و قوی تر کردن کالکشن گیم پس و در مقابل ارائه بازی های بسیار معمولی و سطح پایین تر در games with gold پرونده ی گلد رو برای اکثرمون بسته فقط بسته شدنش رسمی نشده که اونم دیر یا زود وقتش میرسه اصلا چیز دور از انتظاری نیست

جف گراب در پادکستش گفته ماکروسافت در نظر داره وقتی مشتریان ثابت گیمپس از یک حدی رد شدند (به طور مثال 40 یا 50 میلیون)، اشتراک گلد رو حذف کنه.

VGC هم اینو تایید کرده.
البته یـ موضوعی این وسط هست عمرا فانکشن اصلی گلد یعنی بازی کردن بخش مالتی پلیر از بین بره :D طرف اگه تا دیروز 60 دلار سالانه برا پلی دادن مالتی میداد الان باید 15 دلار در ماه بده یعنی سه برابر در سال :-"

• Wow
Reactions: king of north
البته یـ موضوعی این وسط هست عمرا فانکشن اصلی گلد یعنی بازی کردن بخش مالتی پلیر از بین بره :D طرف اگه تا دیروز 60 دلار سالانه برا پلی دادن مالتی میداد الان باید 15 دلار در ماه بده یعنی سه برابر در سال :-"
نه اتفاقا بدلیل اینکه روی PC برای مولتی پلیر به اشتراک گلد نیاز نیست، و از اونطرف سرویس گیم پس اینقدر داره با ارزش میشه کسی حتی یادش نیست با التیمیت نیاز به اشتراک Gold نیست! مطمئنم منتظره به یوزرهای گلد به تعداد قابل توجهی کاهش پیدا کنه و سوییچ کنن روی التیمیت و کلا مولتی پلیر روی Xbox هم رایگان کنه، احتمالا بعد حذف گلد، به مدت مشخصی یه سرویسی مثل uplay و.. به التیمیت هم اضافه کنه و همون قیمت رو حفظ کنه.

مسئله اینه که درصد زیادی از گلد یوزر ها کاربر گیمپس التیمیت میشن. مخصوصا که الان بازیای F2P نیازی به گلد ندارن. درصد کمی میمونه هموناعم با درامدی که از گیمپس در میاره میتونه جبران کنه. خریداران گلد خالی کمتر و کمتر میشن.

• Like
Reactions: stanley
نه اتفاقا بدلیل اینکه روی PC برای مولتی پلیر به اشتراک گلد نیاز نیست، و از اونطرف سرویس گیم پس اینقدر داره با ارزش میشه کسی حتی یادش نیست با التیمیت نیاز به اشتراک Gold نیست! مطمئنم منتظره به یوزرهای گلد به تعداد قابل توجهی کاهش پیدا کنه و سوییچ کنن روی التیمیت و کلا مولتی پلیر روی Xbox هم رایگان کنه، احتمالا بعد حذف گلد، به مدت مشخصی یه سرویسی مثل uplay و.. به التیمیت هم اضافه کنه و همون قیمت رو حفظ کنه.
مقایسش با PC که غلطه گلد مختص کاربرای کنسول بود چون یکی از راه های جبران ضرر فروش کنسول ـه . الانم اگه کاربرای PC اشتراک U میخرن اصلا نیازی به گلد ندارن چون چیزی به ماکرو بدهکار نیستن
مسئله اینه که درصد زیادی از گلد یوزر ها کاربر گیمپس التیمیت میشن. مخصوصا که الان بازیای F2P نیازی به گلد ندارن. درصد کمی میمونه هموناعم با درامدی که از گیمپس در میاره میتونه جبران کنه. خریداران گلد خالی کمتر و کمتر میشن.
خوب بازم یـ مسئله ای هست یـ سریا ممکنه به خاطر مالتی ترد پارتی ها فقط گلد استفاده کنن ماکرو اگه مالتی رو Free کنه کلا این کاربرا رو از دست میده فقط در یـ صورت ـه که ماکرو بتونه اکثر ترد پارتی های گنده رو برا همیشه بیاره رو سرویسش که این غیر ممکنه پس منطقیش اینه که فیچر انلاین بازی کردن رو برا گیم پس بزاره تا حداقل اونا رو بکشونه تو سرویسش نه بر عکسش

• Like
Reactions: HIGH DEVS
میتونه گلد رو به گیم پس ۱۰ دلاری اضافه کنه و عوضش رو آلتیمیت یه آپشن اضافه تر بیاره که اختلاف قیمت رو هم توجیه کنه

• Like
Reactions: kurosh900
مقایسش با PC که غلطه گلد مختص کاربرای کنسول بود چون یکی از راه های جبران ضرر فروش کنسول ـه . الانم اگه کاربرای PC اشتراک U میخرن اصلا نیازی به گلد ندارن چون چیزی به ماکرو بدهکار نیستن

خوب بازم یـ مسئله ای هست یـ سریا ممکنه به خاطر مالتی ترد پارتی ها فقط گلد استفاده کنن ماکرو اگه مالتی رو Free کنه کلا این کاربرا رو از دست میده فقط در یـ صورت ـه که ماکرو بتونه اکثر ترد پارتی های گنده رو برا همیشه بیاره رو سرویسش که این غیر ممکنه پس منطقیش اینه که فیچر انلاین بازی کردن رو برا گیم پس بزاره تا حداقل اونا رو بکشونه تو سرویسش نه بر عکسش
این چیزی که میگی غیرمنطقیه، چون کلا با خریدن بازی عملا هیچ آپشنی غیر سرویس اشتراکی گیم پس برای بازی مولتی پلیر نداری. و این مطمئناً سیاست اشتباهیه، باعث انتقاد میشه. اگه Gold بخواد حذف بشه قطعا مولتی پلیر Free میشه، اون بازیهای رایگان هر ماه Gold هم میرن تو قسمت Perk التیمیت که تا حدی جذابیت التیمیت کاهش پیدا نکنه.

آقا چرا اینقدر کار‌رو سخت می‌کنید

XBOX LIVE GOLD 10$/mo
XBOX GAME PASS 10$/mo
XBOX GAME PASS ULTIMATE 15$/mo

اشتراک گلد راحت میاد با گیم پس ۱۰ دلاری مرج میشه طرف همون پول که به گلد مسداده الان به گیم پس میده اگه خواست بیشتر از ۱۰ دلار نده.
گیم پس آلتیمیت هم برا اینکه اختلاف قیمتیش توجیه بشه چون الان گلد رو عادی هم اومد میاد و یه ویژگی جدید هر چی که میخواد باشه روش اضافه میشه و اینحوری حالا کاربران بخاطر اون ویژگی میتونه یوبی + باشه می‌تونه عرضه تمام دی ال سی ها رایگان باشه هر ویژگی که مایکروسافت گذاشت یخاطر همین ویژگی حالا کاربرا مستونن بین عادی و آلتیمیت انتخاب کنن.

خلاصه فکر پول ندادن بابت آنلاین بازی کردن به هر شیوه ای تز سرتون بیرون کنید. شما در هر صورت برای آنلاین پول میدید حالا اسمش فقط از گلد میشه گیم پس عادی همین.
مایکروسافت نمیاد از پول اینا بگذره که

آقا من خریدم Series S رو . تا دستم برسه یکی دو روز میشه .
میگم باتری رو دوراسل قلمی بخرم خوبه براش ؟ با روزی 2 ساعت گیم چقدر میره تقریبا ؟
دیگه اینکه گیم پس رو چی بخرم ؟ آلتیمیت بخرم ؟
نگاه کردم دیدم قیمتشون زیاد فرق نداره گفتم یه شیش ماهه آلتیمیت بگیرم . البته من آنلاین اصلا نمیزنم . نمیدونم چه فرقی داره با گیم پس معمولی . ( از این اشتراکی ها و اینا هم نمیخوام حوصله دنگ و فنگ اکانتی و شیری و بن و اینا رو ندارم )

بابت هدست هم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم . یه هدست کار راه انداز و خوب رو مرز 700-800 اینا چی بگیرم براش ؟

میگم باتری رو دوراسل قلمی بخرم خوبه براش ؟ با روزی 2 ساعت گیم چقدر میره تقریبا ؟
نگاه کردم دیدم قیمتشون زیاد فرق نداره گفتم یه شیش ماهه آلتیمیت بگیرم . البته من آنلاین اصلا نمیزنم . نمیدونم چه فرقی داره با گیم پس معمولی . ( از این اشتراکی ها و اینا هم نمیخوام حوصله دنگ و فنگ اکانتی و شیری و بن و اینا رو ندارم )

بابت هدست هم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم . یه هدست کار راه انداز و خوب رو مرز 700-800 اینا چی بگیرم براش ؟

گیم پس التیمیت اشتراک گلد و اشتراک EA Play داره.

باطری هم با شرایط شما فک میکنم بین 1 تا 2 هفته عمر بده اگه باطری اصل باشه و فول شارژ شده باشه.

• Like
Reactions: Scαrface
حالا اینو باش
اگه گیمپس به 50-60 ملیون یوزر برسه قبل از حذف گلد و یوزر های خودش رو ثابت نگه داره با برداشتن شرط اشتراک گلد میتونه یه برتری رقابتی خفن داشته باشه :D
یعنی گیم پس = بازی های لیست ماکروسافت
آلتیمیت = گیم پس + الکترونیک آرتز + مثلا اسپاتیفای رایگان یا چه بدونم سرویس های ویژه شرکت های دیگه یا بتل پس رایگان تو بازیا و ... :D (یه زمانی EA play برای بازی ایپکس لجندز به همه بتل پس رایگان داد)
در نهایت بازی آنلاین هم رایگان باشه :D
اینجوری منی که ایندی زیاد بازی میکنم یا بازیای فرست پارتی رو میخوام بازی کنم گیم پسو میخرم به هر حال
اونایی هم که کنسولشونو فقط برای FIFA یا بتلفیلد یا اورواچ میخرن و کلا 1 بازی رو بازی میکنن دیگه مجبور نیستن اشتراک بخرن و طبیعتا از پلتفرم های دیگه میان به سمت ایکس باکس :D تعدادشونم اونقد زیاد نیست که گلد نخریدنشون آسیبی بزنه به ایکس باکس :D

پ.ن: به این فکر کنید که شاید مخاطب جدیدی که میاد گلد نخره ولی وقتی پاش به این پلتفرم باز میشه هزینه های دیگه ممکنه بکنه
یه چیزی مثل نوشابه رایگان تو این رستورانا :D

بابت هدست هم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم . یه هدست کار راه انداز و خوب رو مرز 700-800 اینا چی بگیرم براش
سلام پیشاپیش مبارک دوست عزیز
شما که قصد آنلاین شدن نداری بده بیرون همون فروشگاه ها برات فول گیم میریزن فقط آفلاین میتونی استفاده کنی زمانی که بخوای آنلاین شی کنسول رو ریست فکتوری میکنی و در لایو مشکلی نخواهی داشت البته که بازیهات پاک میشن اما بهترین روش برای شما که اصلا آنلاین نمیشی ریختن بازیهای آفلاین به سلیقه خودتون هست که نیاز به خرید اشتراک گیم پس نیست

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or